Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
miras - Sob 08 Lut, 2014 Walle, to jak ktoś zakłada gaz do samochodu to już o niego nie dba???
Yapierdole ludzie nie do takich samochodów zakładają instalki i jakoś o nie dbają. Znowu śmieszne stereotypy gaz= zuuuo. A ta teoria głównie jest powielana przez ludzi którzy nigdy nie mieli samochodu z (porządnie zamontowanym) gazem. Masakra.Bonczek - Sob 08 Lut, 2014 Reguła przy kupowaniu auta z LPG - właściciel: wszystko cacy; kupujący: połowa rzeczy nie działa. Po co sie wkłada gaz? Zeby oszczędzać. I potem 99% takich gamoni oszczędza na wszystkim w samochodzie. Wyjątkiem jest moze taki PCS który po prostu lubi te auta.Mrozu - Nie 09 Lut, 2014
Bonczek napisał/a:
Reguła przy kupowaniu auta z LPG - właściciel: wszystko cacy; kupujący: połowa rzeczy nie działa.
reguła przy kupowaniu używanego auta miras - Nie 09 Lut, 2014 Wiesz ja wolę jednak oszczędzić grosza na paliwie , ale nigdy nie oszczędzam na materiałach eksploatacyjnych i serwisie. Mogę się śmiało wpisać do tego 1% co nie oszczędzają na wszystkim po włożeniu LPG. Zresztą to nie wątek o LPG i kończę niepotrzebny. Offtop.Anonymous - Nie 09 Lut, 2014 ale kurwa teorie czyli jak ktos kupuje dizla to tez nie bedzie o niego dbał bo wiadomo ze dizel jest po to by tanio jezdzićBonczek - Nie 09 Lut, 2014 No ziom większość ludzi auta które maja byc tanie w eksploatacji zapuszcza do granic zeby w totalu kosztowały jak najmniej. Najlepszym dowodem na to jak Polacy dbają o auta jest próba zakupu używanej fury.Kamill - Nie 09 Lut, 2014
Bonczek napisał/a:
No ziom większość ludzi auta które maja byc tanie w eksploatacji zapuszcza do granic zeby w totalu kosztowały jak najmniej. Najlepszym dowodem na to jak Polacy dbają o auta jest próba zakupu używanej fury.
Niestety tak jest, podchodziłem kilkakrotnie do zakupu auta w pl z nadzieją że sie w koncu coś zmieniło ale narazie jest hujo%&, ale stabilnie Święty - Nie 09 Lut, 2014 a ja widzialem mnostwo zajechanych samochodow bez gazu... na przykład wczoraj. I te wasze teorie sa z dupy wziete.
Oświece was... to czlowiek psuje samochody... nie gaz KarQ - Nie 09 Lut, 2014
Święty napisał/a:
napszyklad
kamil - Nie 09 Lut, 2014 ja na szczęście kupiłem samochód z klubu subaru, od właściciela pedantycznie dbającego o kwestie techniczne.
120 tys pa przejechane na LPG i nie widać problemówŚwięty - Nie 09 Lut, 2014
KarQ napisał/a:
Święty napisał/a:
napszyklad
jak to przeczytałem to też się zdziwiłem
Cytat:
Paszat
i jesteśmy kwita Anonymous - Nie 09 Lut, 2014
Święty napisał/a:
a ja widzialem mnostwo zajechanych samochodow bez gazu... na przykład wczoraj. I te wasze teorie sa z dupy wziete.
Oświece was... to czlowiek psuje samochody... nie gaz
+ 1 mln
I nie ma tu znaczenia status materialny użytkownika,znam naprawde bogatych ludzi,jezdzący grubymi furami na benzynie, którzy doprowadzają auta do totalnej ruinyKamill - Nie 09 Lut, 2014 Ehe, to po co się każdy pyta o konkretne auto na forum i próbuje ściągnąć historię samochodu od dealera.
Jak jest tak pięknie to wystarczy wyszukać interesujące nas auto na allegro wybrać pierwsze ogłoszenie, przelać kasę i pojechać po odbiór. Ktoś z was tak zrobił ?Walle - Nie 09 Lut, 2014 Porównanie do zakupu diesla jest z czapki. Zakładają lpgie raczej nie pedanci.
nie kupiłbym auta z gazikiem, ewentualnie sam bym założył.Anonymous - Nie 09 Lut, 2014
Walle napisał/a:
Porównanie do zakupu diesla jest z czapki. Zakładają lpgie raczej nie pedanci.
nie kupiłbym auta z gazikiem, ewentualnie sam bym założył.