To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

miras - Sob 08 Lut, 2014

Walle, to jak ktoś zakłada gaz do samochodu to już o niego nie dba???
Yapierdole ludzie nie do takich samochodów zakładają instalki i jakoś o nie dbają. Znowu śmieszne stereotypy gaz= zuuuo. A ta teoria głównie jest powielana przez ludzi którzy nigdy nie mieli samochodu z (porządnie zamontowanym) gazem. Masakra.

Bonczek - Sob 08 Lut, 2014

Reguła przy kupowaniu auta z LPG - właściciel: wszystko cacy; kupujący: połowa rzeczy nie działa. Po co sie wkłada gaz? Zeby oszczędzać. I potem 99% takich gamoni oszczędza na wszystkim w samochodzie. Wyjątkiem jest moze taki PCS który po prostu lubi te auta.
Mrozu - Nie 09 Lut, 2014

Bonczek napisał/a:
Reguła przy kupowaniu auta z LPG - właściciel: wszystko cacy; kupujący: połowa rzeczy nie działa.

reguła przy kupowaniu używanego auta :D

miras - Nie 09 Lut, 2014

Wiesz ja wolę jednak oszczędzić grosza na paliwie , ale nigdy nie oszczędzam na materiałach eksploatacyjnych i serwisie. Mogę się śmiało wpisać do tego 1% co nie oszczędzają na wszystkim po włożeniu LPG. Zresztą to nie wątek o LPG i kończę niepotrzebny. Offtop.
Anonymous - Nie 09 Lut, 2014

ale kurwa teorie :wall: czyli jak ktos kupuje dizla to tez nie bedzie o niego dbał bo wiadomo ze dizel jest po to by tanio jezdzić
Bonczek - Nie 09 Lut, 2014

No ziom większość ludzi auta które maja byc tanie w eksploatacji zapuszcza do granic zeby w totalu kosztowały jak najmniej. Najlepszym dowodem na to jak Polacy dbają o auta jest próba zakupu używanej fury.
Kamill - Nie 09 Lut, 2014

Bonczek napisał/a:
No ziom większość ludzi auta które maja byc tanie w eksploatacji zapuszcza do granic zeby w totalu kosztowały jak najmniej. Najlepszym dowodem na to jak Polacy dbają o auta jest próba zakupu używanej fury.

Niestety tak jest, podchodziłem kilkakrotnie do zakupu auta w pl z nadzieją że sie w koncu coś zmieniło ale narazie jest hujo%&, ale stabilnie xD

Święty - Nie 09 Lut, 2014

a ja widzialem mnostwo zajechanych samochodow bez gazu... na przykład wczoraj. I te wasze teorie sa z dupy wziete. ;D
Oświece was... to czlowiek psuje samochody... nie gaz :wall:

KarQ - Nie 09 Lut, 2014

Święty napisał/a:
napszyklad

o_O

kamil - Nie 09 Lut, 2014

ja na szczęście kupiłem samochód z klubu subaru, od właściciela pedantycznie dbającego o kwestie techniczne.
120 tys pa przejechane na LPG i nie widać problemów

Święty - Nie 09 Lut, 2014

KarQ napisał/a:
Święty napisał/a:
napszyklad

o_O

jak to przeczytałem to też się zdziwiłem :wall:

Cytat:
Paszat

i jesteśmy kwita ;D

Święty napisał/a:
a ja widzialem mnostwo zajechanych samochodow bez gazu... na przykład wczoraj. I te wasze teorie sa z dupy wziete. ;D
Oświece was... to czlowiek psuje samochody... nie gaz :wall:

+ 1 mln

I nie ma tu znaczenia status materialny użytkownika,znam naprawde bogatych ludzi,jezdzący grubymi furami na benzynie, którzy doprowadzają auta do totalnej ruiny

Kamill - Nie 09 Lut, 2014

Ehe, to po co się każdy pyta o konkretne auto na forum i próbuje ściągnąć historię samochodu od dealera.
Jak jest tak pięknie to wystarczy wyszukać interesujące nas auto na allegro wybrać pierwsze ogłoszenie, przelać kasę i pojechać po odbiór. Ktoś z was tak zrobił ?

Walle - Nie 09 Lut, 2014

Porównanie do zakupu diesla jest z czapki. Zakładają lpgie raczej nie pedanci.

nie kupiłbym auta z gazikiem, ewentualnie sam bym założył.

Walle napisał/a:
Porównanie do zakupu diesla jest z czapki. Zakładają lpgie raczej nie pedanci.

nie kupiłbym auta z gazikiem, ewentualnie sam bym założył.

Dlaczego jest z czapy ??