To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

kamil - Pią 29 Cze, 2012

powiedział po zrobieniu polityki :) :*
M - Pią 29 Cze, 2012

Mogę Ci opowiedzieć kogo niedługo nie będzie na nowym świecie :D
Maciusiowy - Pią 29 Cze, 2012

M napisał/a:
Nie chce mi sie chyba gadac o tym bo nie moge zdjac reki z twarzy, caly czas tam wraca.

:>

Marek23 - Pią 29 Cze, 2012

Cytat:
to kup jakies bume 325/328,tanie są,polatasz bokami i od razu humor sie poprawia

Nie, raczej drugie clio. Poza tym zimą chce latać, a rwd jednak na śniegu tak szybko nie pojade. Na rwd przyjdzie czas, to wiem,ale na razie musze na polaczka cos zarobic,czyt( duzo zarabiac, malo podatkow placic).

Kamilowi zamykają knajpę na Nowym Swiecie? Szkoda, fajne dyskusje oni organizowali. Nawet o Gang Bangu lewicowi intelektualisci dyskutowali :]

GeKo - Pią 29 Cze, 2012

faldzip, Jesteś troche za młody, żeby to zrozumieć. To tak jakby powiedzieć w 1945r. Nie ścigajmy nazistów za 50 lat nikogo to nie będize obchodziło.
kamil - Pią 29 Cze, 2012

miasto im wypowiedziało umowę i gdzieś się przenoszą. Nie wiem gdzie, od ostatniej naszej rozmowy nie byłem tam :)

Marku, jak samopoczucie przed weselem ?

Cytat:
Marku, jak samopoczucie przed weselem ?

Jako,że to świadomy wybór,a nie "dziecko w drodze" to wręcz wyborny. Jestem zdziwiony,że o tym wiesz, bo wśród lewaków się z tym nie pucuję,żeby nie wyjść na człowieka starej daty ;)

M - Pią 29 Cze, 2012

Juz sie tu nie wyzywajmy prosze

Przeciez nikt tu nikogonie wyzywa.

Jaram się ta pogodą, juz po pracy,ide zaraz na stadion na trening sie zniszczyc. Nic tak nie oczyszcza umyslu jak sport.

roj - Pią 29 Cze, 2012

Marek23 napisał/a:
Nic tak nie oczyszcza umyslu jak sport.

to już wiem czemu Gołota nie może zdania złożyć :]

M - Pią 29 Cze, 2012

roj napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Nic tak nie oczyszcza umyslu jak sport.

to już wiem czemu Gołota nie może zdania złożyć :]

http://vachfolle.free.fr/aaaaaaah.swf

Jakarti - Pią 29 Cze, 2012

faldzip napisał/a:
A ja mam gdzies, czy ten pomnik bedzie tam stal czy nie, zamiast zajmowac sie jakims pomnikiem z przeszlosci, ktory jak dla mnie ma zadne znaczenie, bo akurat szkoda mi czasu na rozkmine, czemu 4 spiacych a czemu 3 walczacych czy odwrotnie

nie wiem tego ale gdyby Twoj dziadek / pradziadek / babcia / prababcia walczyli w wojnie przeciwko rosjanom to mógłbys do nich podejść i spytać - czy Wy macie gdzies ten pomnik? wtedy byś zrozumiał, ze poznanie przeszłości ogromnie ułatwia spojrzenie w przyszłość. i jakie to ma znaczenie. ale to nie moja sprawa. bez attaken :D

ps
lewakiem nie jestem ale jesli Marek bierze slub to gratuluje :D

dzik - Pią 29 Cze, 2012

M napisał/a:

No Macius sa miejsca gdzie jest drozej i taniej.
Dom w dzielnicy 400tys miasta w uk ze sporym ogrodem kosztuje 60tys funtow, u mnie na płatniczej "plomba" z kawalkiem ogrodka byla wyceniona na 2.5miliona. Cos tu k..wa jest nie tak.

Tanio, ostatnio było min 3.5mln. Dodaj jeszcze że ulica w prawo lub lewo i kupujesz dom za 1mln. Płatnicza to dość wyjątkowy adres.
Jeśli uważasz że mieszkania/domy są za drogie daj dobry przykład i sprzedaj to co masz w okolicy za 200kPLN.

Narzekasz na "zamknięty" rynek i narzekasz na cechy rynku otwartego. Dom to nie paliwo, tutaj połowy wartości nie regulują podatki.

Dzisiaj mamy rekordowo duże różnice pomiędzy cenami transakcyjnymi i ofertowymi.
Rok temu oglądałem dom w okolicy, sąsiad obok krzyczy z balkonu:
- może mój Pan obejrzy
- widziałem ogłoszenie, 1.2mln to za dużo
- powiedzmy milion
- (żona sąsiada wpada na balkon) 800!

Znajomy mieszka w okolicy centrum, 90m2 w obskurnej kamienicy. Długo wystawiał mieszkanie za 1.1mln, bez skutku. Nie zależało mu na sprzedaży, ale na to że trafi się "frajer".

Wg mnie jak ktoś chce wydać ponad milion na mieszkanie to nie ma ochoty na szukanie miejsca parkingowego osiem przecznic dalej i przeciskanie się pomiędzy żulami na obdrapanej klatce.

M - Pią 29 Cze, 2012

A to że są strasznie przewartościowane nieruchomości to Ameryki Pan żeś nie odkrył... od początku to jest meritum rozmowy. Szkoda twojej klawiatury.
B-Rey - Pią 29 Cze, 2012

Dobra tam... są ważniejsze rzeczy. ZDAŁEM MATURĘ!!! :jupi: :rotfl: