B-rey, na rynku duzo mlodych szkolnych dziwek. Widzę Cię w Cofeinie
No wczoraj wysyp nieziemski, aż nie wiedziałem w którą stronę się obrócić Co do Coffeiny to ostatnim razem trochę narozrabialiśmy. Trza se znaleźć inną miejscówkę kamil - Sob 30 Cze, 2012
Marek23 napisał/a:
Jako,że to świadomy wybór,a nie "dziecko w drodze" to wręcz wyborny. Jestem zdziwiony,że o tym wiesz, bo wśród lewaków się z tym nie pucuję,żeby nie wyjść na człowieka starej daty
A jakoś, kiedyś w przypływie dobroci i stabilnego humoru pochwaliłeś się na forum Ale wiedz, że kibicuje Ci i życzę szczęścia.B-Rey - Sob 30 Cze, 2012 No nic... przyjeżdżajcie do Rybnika bo trza zrobić bramę weselną Marek23 - Sob 30 Cze, 2012
B-Rey napisał/a:
No wczoraj wysyp nieziemski, aż nie wiedziałem w którą stronę się obrócić Co do Coffeiny to ostatnim razem trochę narozrabialiśmy. Trza se znaleźć inną miejscówkę
Hehe, dużo tych miejscówek nie ma. Dziś tam robią Beach Party, aczkolwiek akcja w Stodołach wydaje się być lepsza. I dużo dziwexów tam będzie z okolicznych miast/wsi.
kamil napisał/a:
A jakoś, kiedyś w przypływie dobroci i stabilnego humoru pochwaliłeś się na forum Ale wiedz, że kibicuje Ci i życzę szczęścia.
No mogło tak być, rzeczywiście. A to dziękuję, decyzja przemyślana,na razie wygląda,że będzie super.
Cytat:
No nic... przyjeżdżajcie do Rybnika bo trza zrobić bramę weselną
Słub w Krakowie, bo tam na początku bedziemy mieszkać.GeKo - Sob 30 Cze, 2012 M chyba tego Pana nie lubi?, ale poglądy mają te same na gospodarkę
http://biznes.interia.pl/...ke,1815011,4199M - Sob 30 Cze, 2012 Od dluzszego czasu LB jest bardzo ok wg mnie...Michał - Sob 30 Cze, 2012
Cytat:
dużo dziwexów tam będzie z okolicznych miast/wsi.
zawsze mi sie to podobało Marek23 - Sob 30 Cze, 2012
Michał napisał/a:
Cytat:
dużo dziwexów tam będzie z okolicznych miast/wsi.
zawsze mi sie to podobało
Najlepsza opcja, podjarane panny nie zadzierające nosa, skąpą i kiczowato ubrane B-Rey - Sob 30 Cze, 2012
Marek23 napisał/a:
Najlepsza opcja, podjarane panny nie zadzierające nosa, skąpą i kiczowato ubrane
Marek, kiedy masz ten ślub? Yarko - Sob 30 Cze, 2012 .anjas - Sob 30 Cze, 2012
Yarko napisał/a:
różnica polega na tym, że LB zmienił swoje poglądy o 180*
A kiedy? I z jakich zmienił na jakie?
Serio mnie to interesuje Yarko - Sob 30 Cze, 2012 .M - Sob 30 Cze, 2012 Chyba chodzi o czas gdy wyszedl z polityki / prezesa nbp.anjas - Sob 30 Cze, 2012
Yarko napisał/a:
jego życiorys można sobie łatwo odnaleźć w internecie
mniej-więcej znam, tym bardziej dziwię się Twoim twierdzeniom, że zmienił poglady o 180 stopni.
Yarko napisał/a:
wieloletni członek PZPR, główny doradca ds. ekonomii w PRL
i jakie miał wtedy poglądy?
M napisał/a:
Chyba chodzi o czas gdy wyszedl z polityki / prezesa nbp
tak myślałem, i też - wciąż zastanawia mnie ta "zmiana poglądów"Yarko - Sob 30 Cze, 2012 .