nie chce nic sugerowac i narzucac - sam znajdziesz -
słowa klucze
btw. słaba pogoda... trochę grzmi i zaraz będzie lało.M - Nie 01 Lip, 2012
PiTT napisał/a:
M napisał/a:
Jest bardzo duzy wybor artykulow, nie chce nic sugerowac i narzucac - sam znajdziesz - dalem klucze do szukani. Wypowiedzi prezesa mnie nie interesuja bo ani nie ma wiekszosci do przeglosowania czegokolwiek ani nie jest rzadem, po trzecie nie interesuja mnie socjalisci.
no to w takim razie nie szukam na siłe skoro z ogólnie dostępnych materiałów nie potwierdzają się Twoje teorie
ale zauważ że przecież wrzucony przeze mnie art. nie był skierowany wprost do Ciebie i nie oczekuję ustosunkowania
wrzuciłem w ramach absurdów tej partii, dla mnie to jest czarnogród i mogę mieć takie zdanie...
pomijając przekonania polityczne, czy lewica czy prawica
jakby któraś z partii wrzuciła taki tekst to bym pokazał im środkowy palec podczas kolejnych wyborów
Mozesz pewnie, ja sie nie czuje atakowany i tez nie atakuje. Daje znac ze jest cos jeszcze co warto doczytac, kazda wiedza sie przyda.PiTT - Nie 01 Lip, 2012 pewnie że tak, myślę że najwięcej w temacie mają i tak do powiedzenia zainteresowane osoby
my możemy sobie dyskutować a wystarczyło by 10 min rozmowy z osobami które to przeżyły na własnej skórze żeby wszelkie interesujące art. wsadzić na półkę między bajki...
niestety (a raczej na szczęście) ja nie mam w najbliższym otoczeniu osób z takim problemem, więc mogę jedynie poczytać art. i wypowiedzi na forach... czy takie osoby mają jakiś cel żeby fałszować prawdę? nie wiem, każdy sam sobie może odpowiedzieć i wyrobić zdanie
ja swoje mam w tym temacie i szkoda mi tych par którym ktoś chce zaszkodzić Bonczek - Nie 01 Lip, 2012 To jak z tymi BBS`ami? dzik - Nie 01 Lip, 2012
M napisał/a:
Jak zwykle polecam zgłębienie tematu o zagadnienia:
a) odsetek dzieci z poważnymi wadami genetycznymi przy invitro a normalnie
(efekt - ogromny odsetek dzieci z głebokimi wadami, także śmiertelnymi)
b) inne metody leczenia bezdzietności
c) lobby invitro w Polsce.
Możesz rozwinąc i podać przykłady?
Nie chce mi się szukać, ale ilość wad genetycznych łatwo przykleić do tej metody, wszak sięgają po nie zazwyczaj osoby w wieku lat 30 i więcej a wtedy ryzyko wad genetycznych, ze względu na wiek kobiety szczególnie, gwałtownie rośnie.
Invitro nie jest wybierane od razu jako środek, wcześniej często sprawdza się inne metody leczenia.
Kościół w tym temacie nie powinien wcale się wypowiadać, z jednej strony broni do upadłego embrionów a sam odmawia pochówku poronionym płodom.M - Pon 02 Lip, 2012 Prosze Piotrze, dlugo nie szukalem.
http://www.dailymail.co.u...s-watchdog.htmlJakarti - Pon 02 Lip, 2012 Jesli - przykladowo bo nie wiem ile jest faktycznie - przeszczep serca moze uratowac zycie i jest na to 50% szans tzn , ze trzeba zakazac przeszczepow bo moga sie nie udac czy nalezy udoskonalac je zeby wiwcej ludzi przeszlo pomyslnie operacje..M - Pon 02 Lip, 2012 Logika leży i płacze KubaJakarti - Pon 02 Lip, 2012
o ironio... yebać in vitro! mi - Pon 02 Lip, 2012 Smutek. Smutek i żal. Jajebe, co za mizeria intelektualna. Co za zyebowisko. Co za koorva banda yebanego oszołomstwa...rasta - Pon 02 Lip, 2012
Bonczek napisał/a:
Panowie czy ktoś zaginał ranty u siebie we wozie?
Ja zaginałem, zdjąłem koło i napierdalałem młotkiem PiTT - Pon 02 Lip, 2012
mi napisał/a:
Smutek. Smutek i żal. Jajebe, co za mizeria intelektualna. Co za zyebowisko. Co za koorva banda yebanego oszołomstwa...