Brane z całej puli z tego co widzę.
Ryzyko zespołu Downa dla kobiet w wieku 25lat a 35lat rośnie pięciokrotnie tak dla przykładu.M - Pon 02 Lip, 2012 Pisałem już 5 razy ale bez wulgaryzmów się nie da, chyba nie mam argumentów.
mi - Pon 02 Lip, 2012 M - nie chodzi o argumenty, chodzi o partnera do rozmowy. Z zaściankowym oszołomem rozmowa nie ma sensu, nie sądzisz?M - Pon 02 Lip, 2012
mi napisał/a:
M - nie chodzi o argumenty, chodzi o partnera do rozmowy. Z zaściankowym oszołomem rozmowa nie ma sensu, nie sądzisz?
Powiem Ci że ja mogę rozmawiać z kimkolwiek jeśli są argumenty.
Zobacz na swój wpis o oszołomstwie - w jakim stylu jest napisany.
Wiem że jak już napiszę cokolwiek, z sensem albo nie - to dla Ciebie i Barta jest to sól w oczy co by to nie było.
Po prostu nie rozmawiajmy ze sobą tutaj i tyle.M - Pon 02 Lip, 2012
Brane z całej puli z tego co widzę.
Ryzyko zespołu Downa dla kobiet w wieku 25lat a 35lat rośnie pięciokrotnie tak dla przykładu.
Co to znaczy Piotrek z całej puli?mi - Pon 02 Lip, 2012
M napisał/a:
Powiem Ci że ja mogę rozmawiać z kimkolwiek jeśli są argumenty.
Mówi Ci coś imię Piotr? Poza tym - zwykle argumentów Ci brak, jedynie jakaś wiedza głęboka przez Ciebie przemawia, której my, proste lemingi, nie dostrzegamy.
M napisał/a:
Zobacz na swój wpis o oszołomstwie - w jakim stylu jest napisany.
Technicznie lepiej niż 93% postów Marka nie przymierzając długo.
M napisał/a:
Wiem że jak już napiszę cokolwiek, z sensem albo nie - to dla Ciebie i Barta jest to sól w oczy co by to nie było.
Nie. Gdy srasz swoimi przemyśleniami - robi się słabo. Czy nie dostrzegasz całej rzeszy forumowiczów, dla których Twoje poglądy wyrażane w większości tematów są irytujące? Gdy piszesz z sensem - nikt się nie czepia przecież.
M napisał/a:
Po prostu nie rozmawiajmy ze sobą tutaj i tyle.
...był temat "M pisze o polityce, reszta ignoruje" (czy jakoś tak), był porządek. Ale teraz nie, teraz jest forum www.forum.hotpolitics.org, gdzie imponująca ilość tematów zbudowana jest na zasadzie "ja wiem, Wy nie dostrzegacie karmieni papką tefałenowo-gazetową"kamil - Pon 02 Lip, 2012 Jak się okaże, że tradycyjną metodą nie będę mógł mieć dziecka to czy będzie refundacja czy nie to i tak skorzystam z invitro.
Tysiące osób w tym krają dzięki invitro mogą się cieszyć własnym dzieckiem. Czy to nie wspaniałe ? Nie chrześcijańskie ? Bóg dał invitro, więc korzystajmy z tego !
Poważnie, dla mnie to cud medycyny. Chwała nauce !mi - Pon 02 Lip, 2012
kamil napisał/a:
Tysiące osób w tym krają dzięki invitro mogą się cieszyć własnym dzieckiem. Czy to nie wspaniałe ? Nie chrześcijańskie ?
No i właśnie ja tego nie ogarniam. Tak - to jest wspaniałe. Tak - to powinno być na rękę i Państwu, i Kościołowi. Ale nie, jest opór. Silny opór.
Idąc dalej tym śladem - masturbacja również powinna być karalna. Damn! Już po mnie!GeKo - Pon 02 Lip, 2012 Czy dailymail to przypadkiem nie szmatławiec pokroju The Sun, Faktu i jemu podobnych?kamil - Pon 02 Lip, 2012 problem polega na tym, co zrobić z zapasem zamrożonych zarodków - jajeczek ? Dla osób religijnych to jak zabicie człowieka. Myślę, ze ta różnica polega na odmiennym definiowaniu istoty człowieka...
Kolejny problem konserwatystów jest ingerencja w akt zapłodnienia - naturalnie, no to wiadomo, a tu wchodzi pipeta i inne bardziej /mniej skomplikowane machiny i trzeci człowiek (lekarz) jest to przecież gwałt na naturalizmowi...Bóg chciał by "Ci" ludzie nie mieli dzieci to zrobił ich bezpłodnymi, więc nie można ingerować w decyzje Boga...Jednak to jest wizja Boga średniowiecznego - Boga, który karze i przed, którym trzeba się kajać. Boga, który na każdym kroku piętnuje człowieka a nie kocha.
Mamy 21 w, trochę więcej oświecenia, doświadczenia...Bóg jako byt absolutny, stworzyciel wszystkiego - tworzy też naukę, ewolucje, itd. Ja wierzę, ze Bóg jest doskonały, a jeżeli jest doskonały to nie może być zaściankowym, średniowiecznym gnomem co karze jak się paciorka nie odmówi. Nie powinno się robić z Boga idioty. Takie moje zdanie.PiTT - Pon 02 Lip, 2012 kamil - Pon 02 Lip, 2012 heheh, no własnie Nie wiem czy to nie wycinek z zajebistego dokumentu Louisa Therouxa z bbc, który jeździł w USA po takich oszołomskich parafiach. Piękny reportaż. Polecam !Barejka - Pon 02 Lip, 2012 http://moto.pl/MotoPL/1,8...alny_drift.htmlFranek - Pon 02 Lip, 2012 kamil, rzucisz linkiem?