To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

kamil - Pon 02 Lip, 2012

http://www.youtube.com/watch?v=hmIr9P-vkSQ nie mogę znaleźć w całości, ale to chyba jedna z części.
M - Pon 02 Lip, 2012

Kocur:
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/639WEl55aaY?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

mi - Pon 02 Lip, 2012

w mordę - przemiszcz absolutny!
Mucha - Pon 02 Lip, 2012

oooo ja bym se zbroje obsrał...
PiTT - Pon 02 Lip, 2012

fartuch i w dodatku cziter... poboczem wyprzedza :lol2:
Barejka - Pon 02 Lip, 2012

bystrzak, zobaczyl po sladach ze za zakretem cos sie dzieje i juz gazu odpuscil :]
M - Pon 02 Lip, 2012

mi napisał/a:
M napisał/a:
Powiem Ci że ja mogę rozmawiać z kimkolwiek jeśli są argumenty.

Mówi Ci coś imię Piotr? Poza tym - zwykle argumentów Ci brak, jedynie jakaś wiedza głęboka przez Ciebie przemawia, której my, proste lemingi, nie dostrzegamy.

M napisał/a:
Zobacz na swój wpis o oszołomstwie - w jakim stylu jest napisany.

Technicznie lepiej niż 93% postów Marka nie przymierzając długo.

M napisał/a:
Wiem że jak już napiszę cokolwiek, z sensem albo nie - to dla Ciebie i Barta jest to sól w oczy co by to nie było.

Nie. Gdy srasz swoimi przemyśleniami - robi się słabo. Czy nie dostrzegasz całej rzeszy forumowiczów, dla których Twoje poglądy wyrażane w większości tematów są irytujące? Gdy piszesz z sensem - nikt się nie czepia przecież.

M napisał/a:
Po prostu nie rozmawiajmy ze sobą tutaj i tyle.

...był temat "M pisze o polityce, reszta ignoruje" (czy jakoś tak), był porządek. Ale teraz nie, teraz jest forum www.forum.hotpolitics.org, gdzie imponująca ilość tematów zbudowana jest na zasadzie "ja wiem, Wy nie dostrzegacie karmieni papką tefałenowo-gazetową"

Przeoczyłem ten wpis.
Skomentuje to tak - pokój z tobą bracie...

dzik - Pon 02 Lip, 2012

M napisał/a:

Co to znaczy Piotrek z całej puli?

Bez kryteriów np na 1000 dzieci naturalnych i invitro.
Metoda wadliwa.

Jeśli mamy kogoś zamykać za to że ryzyko wady genetycznej rośnie o 30% z powodu tej metody to zamykajmy od razu wszystkie kobiety po 30-tce które decydują się na dziecko, w porównaniu do 20-to latki ryzyko rośnie w setkach %.

M - Pon 02 Lip, 2012

dzik napisał/a:
M napisał/a:

Metoda wadliwa.

Jeśli mamy kogoś zamykać za to że ryzyko wady genetycznej rośnie o 30% z powodu tej metody to zamykajmy od razu wszystkie kobiety po 30-tce które decydują się na dziecko, w porównaniu do 20-to latki ryzyko rośnie w setkach %.

Moim zdaniem to jest slaby pomysl z ta ustawa zamykanie
i raczej pod publiczke, to wybor ludzi co beda chcieli zrobic... ale powinni byc dobrze poinformowani.

Mucha - Pon 02 Lip, 2012

M napisał/a:
dzik napisał/a:
M napisał/a:

Metoda wadliwa.

Moim zdaniem to jest slaby pomysl z ta ustawa zamykanie
i raczej pod publiczke, to wybor ludzi co beda chcieli zrobic... ale powinni byc dobrze poinformowani.

Zamknijmy kilka osób z tego forum na próbe - jakieś 20-30 lat, aż poglądy dorosną...

martin.h - Pon 02 Lip, 2012

Ja myślę, że tych kilka osób należałoby zamknąć w jednym pokoju, dać im wódki i broń, i sprawa sama by się wyjaśniła kto ma rację ;D

Z drugiej strony, wchodzę na forum, 200 nieprzeczytanych postów z tego połowa to jakieś dyrdymały o życiu i polityce których nie trzeba czytać :rotfl:

kamil - Pon 02 Lip, 2012

Martin, nie będziemy okrutni. Nie zamkniemy Ciebie z bronią i wódką w pokoju. :faja:
martin.h - Pon 02 Lip, 2012

kamil napisał/a:
Martin, nie będziemy okrutni. Nie zamkniemy Ciebie z bronią i wódką w pokoju. :faja:

Na drugi dzień bym nie pamiętał kogo zastrzeliłem ;D

Mucha - Pon 02 Lip, 2012

was79 - Pon 02 Lip, 2012

Uff przebrnalem przez ostatnie 15 stron i widze M'a rapujacego z 2pac'iem me against the world :lol2: