kamil - Pon 02 Lip, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=hmIr9P-vkSQ nie mogę znaleźć w całości, ale to chyba jedna z części.M - Pon 02 Lip, 2012 Kocur:
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/639WEl55aaY?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>mi - Pon 02 Lip, 2012 w mordę - przemiszcz absolutny!Mucha - Pon 02 Lip, 2012 oooo ja bym se zbroje obsrał...PiTT - Pon 02 Lip, 2012 fartuch i w dodatku cziter... poboczem wyprzedza Barejka - Pon 02 Lip, 2012 bystrzak, zobaczyl po sladach ze za zakretem cos sie dzieje i juz gazu odpuscil M - Pon 02 Lip, 2012
mi napisał/a:
M napisał/a:
Powiem Ci że ja mogę rozmawiać z kimkolwiek jeśli są argumenty.
Mówi Ci coś imię Piotr? Poza tym - zwykle argumentów Ci brak, jedynie jakaś wiedza głęboka przez Ciebie przemawia, której my, proste lemingi, nie dostrzegamy.
M napisał/a:
Zobacz na swój wpis o oszołomstwie - w jakim stylu jest napisany.
Technicznie lepiej niż 93% postów Marka nie przymierzając długo.
M napisał/a:
Wiem że jak już napiszę cokolwiek, z sensem albo nie - to dla Ciebie i Barta jest to sól w oczy co by to nie było.
Nie. Gdy srasz swoimi przemyśleniami - robi się słabo. Czy nie dostrzegasz całej rzeszy forumowiczów, dla których Twoje poglądy wyrażane w większości tematów są irytujące? Gdy piszesz z sensem - nikt się nie czepia przecież.
M napisał/a:
Po prostu nie rozmawiajmy ze sobą tutaj i tyle.
...był temat "M pisze o polityce, reszta ignoruje" (czy jakoś tak), był porządek. Ale teraz nie, teraz jest forum www.forum.hotpolitics.org, gdzie imponująca ilość tematów zbudowana jest na zasadzie "ja wiem, Wy nie dostrzegacie karmieni papką tefałenowo-gazetową"
Przeoczyłem ten wpis.
Skomentuje to tak - pokój z tobą bracie...dzik - Pon 02 Lip, 2012
M napisał/a:
Co to znaczy Piotrek z całej puli?
Bez kryteriów np na 1000 dzieci naturalnych i invitro.
Metoda wadliwa.
Jeśli mamy kogoś zamykać za to że ryzyko wady genetycznej rośnie o 30% z powodu tej metody to zamykajmy od razu wszystkie kobiety po 30-tce które decydują się na dziecko, w porównaniu do 20-to latki ryzyko rośnie w setkach %.M - Pon 02 Lip, 2012
dzik napisał/a:
M napisał/a:
Metoda wadliwa.
Jeśli mamy kogoś zamykać za to że ryzyko wady genetycznej rośnie o 30% z powodu tej metody to zamykajmy od razu wszystkie kobiety po 30-tce które decydują się na dziecko, w porównaniu do 20-to latki ryzyko rośnie w setkach %.
Moim zdaniem to jest slaby pomysl z ta ustawa zamykanie
i raczej pod publiczke, to wybor ludzi co beda chcieli zrobic... ale powinni byc dobrze poinformowani.Mucha - Pon 02 Lip, 2012
M napisał/a:
dzik napisał/a:
M napisał/a:
Metoda wadliwa.
Jeśli mamy kogoś zamykać za to że ryzyko wady genetycznej rośnie o 30% z powodu tej metody to zamykajmy od razu wszystkie kobiety po 30-tce które decydują się na dziecko, w porównaniu do 20-to latki ryzyko rośnie w setkach %.
Moim zdaniem to jest slaby pomysl z ta ustawa zamykanie
i raczej pod publiczke, to wybor ludzi co beda chcieli zrobic... ale powinni byc dobrze poinformowani.
Zamknijmy kilka osób z tego forum na próbe - jakieś 20-30 lat, aż poglądy dorosną...martin.h - Pon 02 Lip, 2012 Ja myślę, że tych kilka osób należałoby zamknąć w jednym pokoju, dać im wódki i broń, i sprawa sama by się wyjaśniła kto ma rację
Z drugiej strony, wchodzę na forum, 200 nieprzeczytanych postów z tego połowa to jakieś dyrdymały o życiu i polityce których nie trzeba czytać kamil - Pon 02 Lip, 2012 Martin, nie będziemy okrutni. Nie zamkniemy Ciebie z bronią i wódką w pokoju. martin.h - Pon 02 Lip, 2012
kamil napisał/a:
Martin, nie będziemy okrutni. Nie zamkniemy Ciebie z bronią i wódką w pokoju.
Na drugi dzień bym nie pamiętał kogo zastrzeliłem Mucha - Pon 02 Lip, 2012 was79 - Pon 02 Lip, 2012 Uff przebrnalem przez ostatnie 15 stron i widze M'a rapujacego z 2pac'iem me against the world