Pytanie jest tendencyjne Marek23 - Nie 16 Mar, 2008 Rasta, jestem w szoku, jaki taki Zetec sie moze napompowac...
Wogole, to u mnie nudy, deszczowa niedziela,brrrr.k-mart - Nie 16 Mar, 2008 a ja o 4:00 wrocilem do domu z wycieczki browarkowej po knajpkach. Ludzie zawsze sa barzdo zdziwieni ze wszedzie psa zabieram Michał - Nie 16 Mar, 2008 heheehhehe
rasta - mistrzunio stary. Ja też chciałbym zostać przewiezionym takim samochodem ....
marcin - bo to nie jest normalne, hehehehe, z psem na browara CHRZANEK - Nie 16 Mar, 2008 Mieliśmy w Bydgoszczy gości
Przyjechali z Wawki, zrobili rozpierduchę i pojechali rasta - Nie 16 Mar, 2008
Michał napisał/a:
rasta - mistrzunio stary. Ja też chciałbym zostać przewiezionym takim samochodem ....
Jak mnie zaprosiecie na spota to na pewno będzie okazja :
CHRZANEK napisał/a:
Przyjechali z Wawki, zrobili rozpierduchę i pojechali
Bla Bla Bla, jak warszafka to odrazu rozpierducha, pełn kulturka była Anonymous - Nie 16 Mar, 2008 Delikatnie mówiąc wkurza mnie to że nie mogę czytać działu "Pimp my Ride" , a przypuszczam że zawartość tego działu najbardziej mnie interesuje, zaraz po dziale technicznym, chodzi mi szczególnie o info na temat innych Clio Sportów.
No to Komu "trzeba dać w łape" żeby móc poczytać chociaż przez 24 h ten dział, bo chyba nie chcecie mi powiedzieć ze jedyną możliwosćią jest napisanie np 1000 postów, niezależnie od treści.
Pozdrawiamk-mart - Nie 16 Mar, 2008
lewap napisał/a:
o to Komu "trzeba dać w łape"
przelewasz 200zl na moje konto i dostajesz zielone swiatlo. Misiek_lbn - Nie 16 Mar, 2008 nie chodzi o naklepanie iluś tam postów byle jakiej treści, wiem po sobie
cierpliwość ponad wszystko Stacho - Nie 16 Mar, 2008 lewap, nie sraczkuj się tak
tak jak napisał Rekin cierpliwość jeszcze niedawno był to dział i dla świeżakuuf FreeMan - Nie 16 Mar, 2008 lewap jak chcesz sie czegos dowiedziec o clio sportach to napisz co Cie interesuje a ja Ci odpowiem w miare mozliwosci na wszystkie pytania.
A ja mam pierwsze pytanie do Ciebie?
Czy wiesz ile Twoje Sport ma koni ?Anonymous - Nie 16 Mar, 2008
k-mart napisał/a:
przelewasz 200zl na moje konto i dostajesz zielone swiatlo.
Chcesz przez to powiedzieć ze dział ten jest aż tak dobry
sharxhunter napisał/a:
nie chodzi o naklepanie iluś tam postów byle jakiej treści, wiem po sobie
Na napisanie tak dużej ilości postów zwyczajnie nie mam czasu
sharxhunter napisał/a:
cierpliwość ponad wszystko
Może nie starczyć... - za 2-3 lata wymienię na inne autoAnonymous - Nie 16 Mar, 2008
Stacho napisał/a:
lewap, nie sraczkuj się tak
Bez takich tekstów proszę
FreeMan napisał/a:
jak chcesz sie czegos dowiedziec o clio sportach to napisz co Cie interesuje a ja Ci odpowiem w miare mozliwosci na wszystkie pytania.
Nigdy do końca nie wiesz co cie zainteresuje, niby szukasz informacji na temat dolotu, zawieszenia, czy wydechu, a nagle zauważysz że u kogoś w aucie są fajne fotele, pasy 4 pkt, odświerzacz powietrza , głupiejesz, i koniecznie jakas z tych rzeczy chcesz mieć, chyba rozumiesz o co mi chodzi
FreeMan napisał/a:
Czy wiesz ile Twoje Sport ma koni ?
Jeszcze nie, zamierzam to sprawdzić na przełomie miesiącak-mart - Nie 16 Mar, 2008
Michał napisał/a:
marcin - bo to nie jest normalne, hehehehe, z psem na browara
hehehe ja go wszedzie ze soba zabieram, w zatloczonych autobusach rzucam pilke na druga strone autobusu a on zapodaje szukajac miedzy nogami stojacych ludzi Anonymous - Pon 17 Mar, 2008 dziwny ten wykres w funkcji predkosci uwazam ze w funkcji obrotow pokazywal by znacznie wiecej.
wynik fajny, gratki
ile boostu ? przydalo by sie jeszcze naniesione doladowanie na wykres