Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
M - Nie 09 Lut, 2014 Szkoda ciągnąć temat, dla jednego gaz to szczyt marzeń dla drugiego wiocha i tyle. I tak zostawmy. Koledzy piszą że bez problemu można jeździć bezawaryjnie i to jest cenna informacja.Anonymous - Nie 09 Lut, 2014 Ja tam sie gówno znam na tym gazie,mam merca który jest moim pierwszym autem na gaz w życiu (a miałem ich 14).Montując to wyszedłem z założenia ze fur kosztował grosze,silnik jest w swietnym stanie,w opini tych co sie znają do gazu sie nadaje,autem nie da sie nakurwiac,jest zwykłym kanapowym dupowozem,to dlaczego mam nie jezdzic taniej.Obawiałem sie troche ale jak narazie (ok 15 tys km) wszystko jest ok.A przejechanie 100km ,cięzką 200 konną krową w automacie kosztuje mnie 35 zł.
Troche z czapy jest twierdzenie ze porównywanie do dizla jest z czapy,przecież kupuje sie go zeby jezdzic tanio a nie dlatego ze ktos lubi jak mu klekocze pod maską (choc biorąc pod uwage potencjalne awarie to tanio moze nie byc).
A Walle-go zapraszam na oględziny mojego 19 letniego zagazowanego trupa (jesli sie nie boi ze odpadną koła)Święty - Nie 09 Lut, 2014
Cytat:
nie kupiłbym auta z gazikiem, ewentualnie sam bym założył.
i to jest dobry pomysł, zawsze się ma pewność, że jest tak jak chcesz.
tylko cena jakaś taka zaporowa KarQ - Nie 09 Lut, 2014 Zaporowa przez pryzmat gruzów? Choć to 11letni "opel" to cena faktycznie sporawa.Święty - Nie 09 Lut, 2014
KarQ napisał/a:
Zaporowa przez pryzmat gruzów? Choć to 11letni "opel" to cena faktycznie sporawa.
no właśnie 11letni opel, jakby miał przebieg taki jak podaje właściciel i oryginalny lakier to można byłoby się zastanowić.
przydałby się jakiś profesjonalny tester grubości lakieru.
rozrząd na łańcuchu...kamil - Nie 09 Lut, 2014 a jednak różnica jak jedziesz Vectrą a 9-3KarQ - Nie 09 Lut, 2014 Pod jakim względem? Statusowym? To jest odpowiednik VC?miras - Nie 09 Lut, 2014 Saab 9.3 to techniczny odpowiednik Vectry, płyta podłogowa i silniki to Opel. Ale jakoś fajniej wygląda.kamil - Nie 09 Lut, 2014 nie wszystkie silniki i sam po swojemu je dostosowywał do swoich modeli. Inna elektronika, wykonanie. Statusowym także...to tak jak vw i audi. Niby to samo, a jednak jest różnica
a silniki diesla to Fiat i płyta dzielona też z Alfą 159Michał - Nie 09 Lut, 2014
kamil napisał/a:
a jednak różnica jak jedziesz Vectrą a 9-3
+100Święty - Nie 09 Lut, 2014
miras napisał/a:
silniki to Opel
silniki 2.0t są saaba, pamiętają jeszcze 900
jeszcze ta jest ciekawa z Ząbek
http://otomoto.pl/saab-9-3-C31787985.htmlkamil - Nie 09 Lut, 2014 to jest inny silnik . Tamten, o którym piszesz skończył się razem ze starą - prawdziwą 9-3. W 2002 rokuMichał - Nie 09 Lut, 2014
kupiłem go w marcu 2010 roku przy przebiegu 56 000 zł.,
przebieg podany w złotówkach ... ale przy awaryjności saaba to w sumie normalne kamil - Nie 09 Lut, 2014 bzdura...tak samo awaryjne co reszta.Święty - Nie 09 Lut, 2014 awaryjność saaba? a to jakaś kultowa ta awaryjność jest?