To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - humor :)

iQ - Pią 17 Sty, 2014

Bonczek, :faja:
Bonczek - Pią 17 Sty, 2014

iQ, nie mów, że tak nie jest.
PiTT - Pią 17 Sty, 2014

- Jaka jest ulubiona postać z Gwiezdnych Wojen wśród nierodowitych mieszkańców Warszawy?
- Jar Jar

M - Sob 18 Sty, 2014

http://www.kciuk.pl/Idiot...pizzerii-a32015

Pozdrowienia z Lemingradu :lol2:

Kamill - Sob 18 Sty, 2014

M napisał/a:
http://www.kciuk.pl/Idiotyzm-do-kwadratu-w-warszawskiej-pizzerii-a32015

Pozdrowienia z Lemingradu :lol2:

O ja pierdole :wall: :wall: :wall:
Możecie wpaść do nas na ochotę, pub Jeleń na Rykowisku, troche niszowych browarów i półki ze starymi komiksami (nie poprzecinane). Czasami z Rastą tam zaglądamy bo mają dość fajne piwa i nie schodzi sie hipsternia.

Anonymous - Sob 18 Sty, 2014

osz kurwa :rotfl: :rotfl:
te hipstery to tez chyba taka specyfika warszawska,we wrocku raczej mało sie tego widuje na mieście

Kamill - Sob 18 Sty, 2014

Za to w Krakowie zauwyażyłem pewną prawidłowość 80% osób w wieku 20-28 lat w okolicy rynku chodzi w skórzanych kurtach, pozostałe 20% to turyści :rotfl: Dodam że nie ważne czy jest środek lata czy zimy :lol2:
Chloru - Sob 18 Sty, 2014

Kamill, dzięki za namiar - wygląda fajnie. Mają bronki z Pinty. Trzeba odwiedzić. :]
M - Sob 18 Sty, 2014

A tu jeszcze lepiej :lol2:
To się nie dzieje
http://warszawa.gazeta.pl..._Wilanowie.html

kamil - Sob 18 Sty, 2014

no nie Maćku...bardzie absurdalnie idiotyczne jest cięcie książek niż ustanowienia nazwy ulicy.
Szczerze mówiąc akurat argumenty dot. błędów i komplikacji do mnie trafiają.

PiTT - Sob 18 Sty, 2014

wlasnie, wez to po pijaku wypowiedz :D
ja bym chcial mieszkac na prosciuttto ;D

kamil - Sob 18 Sty, 2014

- prosta suko street please
- obraża mnie pan ?

M - Sob 18 Sty, 2014

kamil napisał/a:
no nie Maćku...bardzie absurdalnie idiotyczne jest cięcie książek niż ustanowienia nazwy ulicy.
Szczerze mówiąc akurat argumenty dot. błędów i komplikacji do mnie trafiają.

Ale rukoli?
U mnie w fabryce na dole jest korpo kafejka i jakies dziewcze nonstop przykleja naklejke "kanapka z beconem" na kanapkach. A moze to ja jestem w bledzie? :D

PiTT - Sob 18 Sty, 2014

ale tak pomijajac burze nie wiadomo wokol czego...
co nie tak jest z rukola?
nie ma chyba polskiego odpowiednika, lubie salatke z rukola
jedynie troche smiesznie brzmia nazwy ulicy nadawane od owocow lub warzyw, ale widocznie baza pomyslow sie wyczerpala
moze by tak nazywac od wiosek naplywowcow, w koncu by sie czuli "na" wilanowie jak u siebie :D

kamil - Sob 18 Sty, 2014

Maciek, ale o co kaman ? Rukola - warzywo z rodziny sałatowatych. Dosyć popularne u nas w kraju. Tak jak bazylia. To nie jest wyjątkowo sofisticated. Powaga, bardziej bym się dziwił gdyby to była ulica Pitahaja, Pepino czy Maniok.
A, że to tylko była zamiana nazwy proponowanej ulicy, a nie zamiana ulicy już istniejącej (generując wydatki z publicznych pieniędzy)to wręcz popieram inicjatywę mieszkańców, którzy się otrząsnęli , zebrali i poszli do władz po zmianę.