Czesiek wywal tego gifa z podpisu bo wazy w hooj Anonymous - Pią 06 Lip, 2012 juz ktoś to za mnie zrobił , władza absolutna, HEIL !!M - Pią 06 Lip, 2012 i wiedza tajemna! na pohybel hejterom! GeKo - Pią 06 Lip, 2012 Panowie tania korporacja taksówkarska z Pruszkowa, ktoś coś wie?anjas - Pią 06 Lip, 2012
GeKo napisał/a:
Panowie tania korporacja taksówkarska z Pruszkowa, ktoś coś wie?
w Pruszkowie to kojarzą mi się tylko niezrzeszeni. Buzie mają jak z "Alfabetu mafii".
Ewentualnie polecam Anjas Taxi. Grasuje w okolicy. Jeśli potrzebujesz transportu daj znać Jakarti - Pią 06 Lip, 2012
anjas napisał/a:
Ewentualnie polecam Anjas Taxi. Grasuje w okolicy. Jeśli potrzebujesz transportu daj znać
dołączam do Andrzejka. mam troche dalej ale jak bede mogl to ogarne.
a jesli juz musisz to wpisz w googlach as taxi i eko taxi. 1,4 za km.
tymczasem w Londynie oddano do użytku najwyższy budynek w UE.
jozekrj - Pią 06 Lip, 2012 fachowcy od włoszczyzny do tablicy
Temat: Fiat Panda 100HP zalety i wadyBarejka - Pią 06 Lip, 2012 fajne mlode auto z nawet sporym bogactwem jak na klase, szybkie o tak o ale ponizej 10 robi do paki, spalanie w normie silnik podobno lubi olej S2WED - Pią 06 Lip, 2012 O jak już takie pytanka lecą to wtrącę swoje... a polo gti 6n2 ktos zna?
Możecie podpowiedzieć coś więcej na temat?krzysiek_ - Pią 06 Lip, 2012 S2WED, To chyba VW A tak na serio to całkiem przyjemne auto ale niema o czym się rozpisywać.Kamill - Pią 06 Lip, 2012
S2WED napisał/a:
O jak już takie pytanka lecą to wtrącę swoje... a polo gti 6n2 ktos zna?
Możecie podpowiedzieć coś więcej na temat?
Jako początkujący ekspert musze zabierać głos w każdej dyskusji
Miałem ibize 6k2 to jest bliźniak, nie skręca to w hooj. Silników oprócz tdi nie kojarzę. Plastiki w środku sporo gorsze niż wersja poprzednia i następna i ogolnie postawili na wygląd wnętrza bardzo tracąc na jego jakości. Kiedyś części blacharskie ciężko dostępne bo była krotko produkowana. Ogolnie niezly topór z tego auta w stosunku do następcy. Jest to na plycie i zawieszeniu pierwszej ibizy/polo czyli produkowanej od 93 roku więc dupy nie urywa.
Takie fajne auto na jakiegoś cult stajla czy tam german stajla do toczenia sie na niskim gwincie i naginania na prostych odcinkach drogi.S2WED - Pią 06 Lip, 2012 No właśnie polo GTI to nie ibiza... fakt, że płyta chyba ta sama ale reszta to inna bajka.
Silnik benzyna 1,6 125km, pozatym zupełnie inne wnętrze...
Może miał ktoś????Anonymous - Pią 06 Lip, 2012 O polo gti słynne są 2 opinie : Nie jedzie . Nie skręca.