S2WED - Pią 06 Lip, 2012 Nie chce legend tylko opinii użytkowników... o francuzach jest też opinia, że wiecej w warsztacie niż na drodze... i mam wierzyć że to prawda???PiTT - Pią 06 Lip, 2012 nadaje się!
S2WED - Pią 06 Lip, 2012 jak dla mnie daje rade... Cassis - Pią 06 Lip, 2012 No to sobie kup.S2WED - Pią 06 Lip, 2012 Od razu dwa biore
A tak na poważnie myślałem, że może miał ktoś, to by się podzielił "wrażeniami".
Jakbym o clio zapytał to bym pewnie już tu całe wypracowanie dostał, a że vw to tylko "bęcki" zbieram Cassis - Sob 07 Lip, 2012
S2WED napisał/a:
a że vw to tylko "bęcki" zbieram
I prawidłowo.
Proponuję:
S2WED - Sob 07 Lip, 2012 Ja pierd.....
wolałem żyć w nieświadomości......GeKo - Sob 07 Lip, 2012 anjas, Jakarti, Dzięki chłopaki, udało się dotrzeć na bazę Bardzo ładne ogródki działkowe macie w Komorowie
S2WED,
Jeśli rajdówka to bardzo fajne auto, dobrze się prowadzące z fajną skrzynią, jedyne co to plastikowe przesuwki potrafią zgubić biegi. O cywilach nic nie wiem.M - Sob 07 Lip, 2012 http://www.dailymail.co.u...e-scooters.htmlGeKo - Sob 07 Lip, 2012 Nie wiedziałeś?
Dość głośno o tym było gdy to się stałoanjas - Sob 07 Lip, 2012 Grzesiu, balujesz jeszcze w Komorowie?
Masz paszport polsatu wydany przez Majka? Bo wiesz, w Komorowie rządzi Majki-Majk Barejka - Sob 07 Lip, 2012 polo w porownaniu do 120 konnego 106 stoi w miejscu przy koncu 4 nie widac go juz dawno w lusterku Bonczek - Sob 07 Lip, 2012 Ale wizualnie jest o niebo lepsze Nawet Lupo GTI ktorym mialem okazje jezdzic jest wizualnie lepsze niz 106 S2WED - Sob 07 Lip, 2012
GeKo napisał/a:
S2WED,
Jeśli rajdówka to bardzo fajne auto, dobrze się prowadzące z fajną skrzynią, jedyne co to plastikowe przesuwki potrafią zgubić biegi. O cywilach nic nie wiem.
Ale o polo piszesz czy o clio?S2WED - Sob 07 Lip, 2012
Bonczek napisał/a:
Ale wizualnie jest o niebo lepsze Nawet Lupo GTI ktorym mialem okazje jezdzic jest wizualnie lepsze niz 106
To fakt,swoją drogą Lupo wg mnie fajniejsze niż polo... gdyby było tylko ciutek większe...