To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

S2WED - Pią 06 Lip, 2012

Nie chce legend tylko opinii użytkowników... o francuzach jest też opinia, że wiecej w warsztacie niż na drodze... i mam wierzyć że to prawda???
PiTT - Pią 06 Lip, 2012

nadaje się!

:pom:

S2WED - Pią 06 Lip, 2012

jak dla mnie daje rade... :>
Cassis - Pią 06 Lip, 2012

No to sobie kup.
S2WED - Pią 06 Lip, 2012

Od razu dwa biore
:lol2:
A tak na poważnie myślałem, że może miał ktoś, to by się podzielił "wrażeniami".
Jakbym o clio zapytał to bym pewnie już tu całe wypracowanie dostał, a że vw to tylko "bęcki" zbieram xD

Cassis - Sob 07 Lip, 2012

S2WED napisał/a:
a że vw to tylko "bęcki" zbieram

I prawidłowo. :rotfl:

Proponuję:

S2WED - Sob 07 Lip, 2012

Ja pierd..... :wstyd:
wolałem żyć w nieświadomości......

GeKo - Sob 07 Lip, 2012

anjas, Jakarti, Dzięki chłopaki, udało się dotrzeć na bazę :) Bardzo ładne ogródki działkowe macie w Komorowie :)

S2WED,
Jeśli rajdówka to bardzo fajne auto, dobrze się prowadzące z fajną skrzynią, jedyne co to plastikowe przesuwki potrafią zgubić biegi. O cywilach nic nie wiem.

M - Sob 07 Lip, 2012

o_O
http://www.dailymail.co.u...e-scooters.html

GeKo - Sob 07 Lip, 2012

Nie wiedziałeś?
Dość głośno o tym było gdy to się stało

anjas - Sob 07 Lip, 2012

Grzesiu, balujesz jeszcze w Komorowie?
Masz paszport polsatu wydany przez Majka? Bo wiesz, w Komorowie rządzi Majki-Majk :)

Barejka - Sob 07 Lip, 2012

polo w porownaniu do 120 konnego 106 stoi w miejscu przy koncu 4 nie widac go juz dawno w lusterku :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Bonczek - Sob 07 Lip, 2012

Ale wizualnie jest o niebo lepsze :) Nawet Lupo GTI ktorym mialem okazje jezdzic jest wizualnie lepsze niz 106 ;)
S2WED - Sob 07 Lip, 2012

GeKo napisał/a:

S2WED,
Jeśli rajdówka to bardzo fajne auto, dobrze się prowadzące z fajną skrzynią, jedyne co to plastikowe przesuwki potrafią zgubić biegi. O cywilach nic nie wiem.

Ale o polo piszesz czy o clio?

S2WED - Sob 07 Lip, 2012

Bonczek napisał/a:
Ale wizualnie jest o niebo lepsze :) Nawet Lupo GTI ktorym mialem okazje jezdzic jest wizualnie lepsze niz 106 ;)

To fakt,swoją drogą Lupo wg mnie fajniejsze niż polo... gdyby było tylko ciutek większe... :]