kamil - Sob 07 Lip, 2012 no właśnie...może po prostu kup clio i ciesz się z jazdy Anonymous - Sob 07 Lip, 2012 Myślę że kolega nie wie czego chce. Jak chcesz tak polo gti , to hajs w kierman i jedziesz oglądać . Btw. tak zrobiłem z coltem Bonczek - Sob 07 Lip, 2012
Czesio napisał/a:
Myślę że kolega nie wie czego chce
I kto to mówi Anonymous - Sob 07 Lip, 2012 No właśnie ja Swój swego pozna
Gwint Raceland nadaje się do czegoś czy niet ?Yarko - Sob 07 Lip, 2012
Czesio napisał/a:
Gwint Raceland nadaje się do czegoś czy niet ?
do turlania sie po miescieGeKo - Sob 07 Lip, 2012
anjas napisał/a:
Grzesiu, balujesz jeszcze w Komorowie?
Masz paszport polsatu wydany przez Majka? Bo wiesz, w Komorowie rządzi Majki-Majk
Już jestem zadekowany w Pruszkowie , ale tak jak pisałem w klubowym, jak ktoś ma ochotę przybić high five na jakiejś szamie, to ja chętnie
P.S Dzwoniłem do Majka nie odbiera, pewnie wstanie na telexpress M - Sob 07 Lip, 2012 Ja nie dam rady bo jutro wyjazd, a autostradą blisko teraz Bonczek - Sob 07 Lip, 2012 Ja mam mega kacora, ale jakbyś w wwie gdzieś wbijał na szamę to dzwoń anjas - Sob 07 Lip, 2012
GeKo napisał/a:
anjas napisał/a:
Grzesiu, balujesz jeszcze w Komorowie?
Masz paszport polsatu wydany przez Majka? Bo wiesz, w Komorowie rządzi Majki-Majk
Już jestem zadekowany w Pruszkowie , ale tak jak pisałem w klubowym, jak ktoś ma ochotę przybić high five na jakiejś szamie, to ja chętnie
P.S Dzwoniłem do Majka nie odbiera, pewnie wstanie na telexpress
Fucek, właśnie wróciłem z Pruszkowa, byłem na basenie. Nie mów, ze nocowałes w hotelu Victor, bo to obok basenu...
Jeśli jesteś jeszcze w Pruszkowie to daj znać, mogę jakoś jeszcze podbić, jestem w okolicy do ok. 14, potem spadam do wawy.Anonymous - Sob 07 Lip, 2012 Już ja kurwa znam takie spoty GeKo - Sob 07 Lip, 2012 Bonczek, No to chętnie, ustalcie tylko jakąś miejscówkę anjas, Nocuje przy Tomcio Palucha na kwadracie teraz sobie drzemkę do 13 walnę bo spałem jakieś 4-5h. Także popołudniem od 15 jak najbardziej gdzieś w Waw.zefir - Sob 07 Lip, 2012 Geko wlasnie leci do mnie do Łodzi na melanż
jak ktoś jeszcze reflektuje zapraszam Bart - Sob 07 Lip, 2012 przypomniała mi się zagadka, którą kiedyś usłyszałem.
Co to jest - ma dwa kciuki, jedno oko i jest zaje.biste?
odpowiedź: GeKo
(ps. nie wiem o co chodzi, przepraszam)zefir - Sob 07 Lip, 2012 Maciusiowy - Sob 07 Lip, 2012