Myślę że kolega nie wie czego chce. Jak chcesz tak polo gti , to hajs w kierman i jedziesz oglądać . Btw. tak zrobiłem z coltem
Trochę tak a trochę nie.... na razie i tak wszelkie zakupy zamrożone, małżonka działalność otworzyła gospodarczą i kapusta idzie w inwestycje
Więc póki co tak się rozglądam za czymś, "zapoznawczo" można by rzec... a z tym zdecydowaniem to każdy miłośnik samochodów pewnie doskonale mnie rozumie, chciałoby sie mieć z kilka najlepiej, bo ten ładny, ten szybki, tamten znowu wyjatkowy itd, itd... pewnie znacie to uczucie
Ogólnie gdybym dysponował odpowiednim budżetem to pomimo, że nigdy wcześniej nie miałem "francuza" chyba zdecydowałbym się na clio 197... ale to narazie w sferze gdybania i marzeń bardziej niż w realu Zresztą w tym przedziale to już można powybrzydzać trochę...Michał - Sob 07 Lip, 2012
S2WED napisał/a:
Czesio napisał/a:
Myślę że kolega nie wie czego chce. Jak chcesz tak polo gti , to hajs w kierman i jedziesz oglądać . Btw. tak zrobiłem z coltem
Trochę tak a trochę nie.... na razie i tak wszelkie zakupy zamrożone, małżonka działalność otworzyła gospodarczą i kapusta idzie w inwestycje
Więc póki co tak się rozglądam za czymś, "zapoznawczo" można by rzec... a z tym zdecydowaniem to każdy miłośnik samochodów pewnie doskonale mnie rozumie, chciałoby sie mieć z kilka najlepiej, bo ten ładny, ten szybki, tamten znowu wyjatkowy itd, itd... pewnie znacie to uczucie
Ogólnie gdybym dysponował odpowiednim budżetem to pomimo, że nigdy wcześniej nie miałem "francuza" chyba zdecydowałbym się na clio 197... ale to narazie w sferze gdybania i marzeń bardziej niż w realu Zresztą w tym przedziale to już można powybrzydzać trochę...
Ogólnie gdybym dysponował odpowiednim budżetem to pomimo, że nigdy wcześniej nie miałem "francuza" chyba zdecydowałbym się na clio 197... ale to narazie w sferze gdybania i marzeń bardziej niż w realu Zresztą w tym przedziale to już można powybrzydzać trochę...
znasz kondzia ?
Nie znam, a powinienem??? Michał - Nie 08 Lip, 2012 potrzebuje telefon do lokosa
poratuje ktoś ?Kamill - Nie 08 Lip, 2012
S2WED napisał/a:
No właśnie polo GTI to nie ibiza... fakt, że płyta chyba ta sama ale reszta to inna bajka.
Silnik benzyna 1,6 125km, pozatym zupełnie inne wnętrze...
Może miał ktoś????
S2WED - Nie 08 Lip, 2012 No co???? O co Ci chodzi Kamill???
A tak poza tematem, które clio II uważacie za lepsze, ph1 czy ph2???GeKo - Pon 09 Lip, 2012 ph3 ale jest najcięższe siema - Pon 09 Lip, 2012
S2WED napisał/a:
A tak poza tematem, które clio II uważacie za lepsze, ph1 czy ph2???
GeKo napisał/a:
ph3 ale jest najcięższe
Tylko ph3 Właśnie pracuję nad artykułem opisującym to cudo techniki, przejrzysz wtedy S2WED na oczy! ph3 uber alles!!M - Pon 09 Lip, 2012 http://www.rmf24.pl/ekono...lote,nId,621159
Będzie kolejka Jakarti - Pon 09 Lip, 2012 dokladnie, plecam
Zanetka Letasiema - Pon 09 Lip, 2012
M napisał/a:
http://www.rmf24.pl/ekonomia/news-jest-miejsce-gdzie-benzyne-kupisz-za-3-zlote,nId,621159
Będzie kolejka
Idealny czas na takie akcje. Sezon ogórkowy+wyjazdy na wakacje=pewna burza w mediach. I bardzo dobrze.anjas - Pon 09 Lip, 2012 Mam taką prośbę - nie wrzucajmy gołych dup w temat inny niż koniobijcy i ew. spaczony rybny. Zdarza mi się (sporadycznie i po godzinach!!! ) zajrzeć na forum w pracy i wolałbym, żeby mi potem informatycy nie dali raportu o pobranych obrazkach gołych dup, a szczególnie takich, które wyglądają na ok.15 lat.