To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

S2WED - Sob 07 Lip, 2012

Czesio napisał/a:
Myślę że kolega nie wie czego chce. Jak chcesz tak polo gti , to hajs w kierman i jedziesz oglądać . Btw. tak zrobiłem z coltem :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Trochę tak a trochę nie.... na razie i tak wszelkie zakupy zamrożone, małżonka działalność otworzyła gospodarczą i kapusta idzie w inwestycje :faja:
Więc póki co tak się rozglądam za czymś, "zapoznawczo" można by rzec... a z tym zdecydowaniem to każdy miłośnik samochodów pewnie doskonale mnie rozumie, chciałoby sie mieć z kilka najlepiej, bo ten ładny, ten szybki, tamten znowu wyjatkowy itd, itd... pewnie znacie to uczucie :lol2:
Ogólnie gdybym dysponował odpowiednim budżetem to pomimo, że nigdy wcześniej nie miałem "francuza" chyba zdecydowałbym się na clio 197... ale to narazie w sferze gdybania i marzeń bardziej niż w realu :roll: Zresztą w tym przedziale to już można powybrzydzać trochę...

Michał - Sob 07 Lip, 2012

S2WED napisał/a:
Czesio napisał/a:
Myślę że kolega nie wie czego chce. Jak chcesz tak polo gti , to hajs w kierman i jedziesz oglądać . Btw. tak zrobiłem z coltem :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Trochę tak a trochę nie.... na razie i tak wszelkie zakupy zamrożone, małżonka działalność otworzyła gospodarczą i kapusta idzie w inwestycje :faja:
Więc póki co tak się rozglądam za czymś, "zapoznawczo" można by rzec... a z tym zdecydowaniem to każdy miłośnik samochodów pewnie doskonale mnie rozumie, chciałoby sie mieć z kilka najlepiej, bo ten ładny, ten szybki, tamten znowu wyjatkowy itd, itd... pewnie znacie to uczucie :lol2:
Ogólnie gdybym dysponował odpowiednim budżetem to pomimo, że nigdy wcześniej nie miałem "francuza" chyba zdecydowałbym się na clio 197... ale to narazie w sferze gdybania i marzeń bardziej niż w realu :roll: Zresztą w tym przedziale to już można powybrzydzać trochę...

znasz kondzia ? :]

martin.h - Sob 07 Lip, 2012

Jacek napisał/a:
martin.h napisał/a:
Na drugi dzień bym nie pamiętał kogo zastrzeliłem ;D

Obrazek

Patrzę, patrzę i pytam. Czy to Spec ? ;D

bizon - Nie 08 Lip, 2012

http://www.ebay.com/itm/B...t_165766wt_1163
Bart - Nie 08 Lip, 2012

o_O
S2WED - Nie 08 Lip, 2012

Michał napisał/a:
S2WED napisał/a:
Czesio napisał/a:

znasz kondzia ? :]

Nie znam, a powinienem??? :faja:

Michał - Nie 08 Lip, 2012

potrzebuje telefon do lokosa
poratuje ktoś ?

Kamill - Nie 08 Lip, 2012

S2WED napisał/a:
No właśnie polo GTI to nie ibiza... fakt, że płyta chyba ta sama ale reszta to inna bajka.
Silnik benzyna 1,6 125km, pozatym zupełnie inne wnętrze...
Może miał ktoś????

xD

S2WED - Nie 08 Lip, 2012

No co???? :> O co Ci chodzi Kamill???
A tak poza tematem, które clio II uważacie za lepsze, ph1 czy ph2???

GeKo - Pon 09 Lip, 2012

ph3 :rotfl: ale jest najcięższe :]
siema - Pon 09 Lip, 2012

S2WED napisał/a:
A tak poza tematem, które clio II uważacie za lepsze, ph1 czy ph2???

GeKo napisał/a:
ph3 :rotfl: ale jest najcięższe :]

Tylko ph3 :faja: Właśnie pracuję nad artykułem opisującym to cudo techniki, przejrzysz wtedy S2WED na oczy! ph3 uber alles!!

M - Pon 09 Lip, 2012

http://www.rmf24.pl/ekono...lote,nId,621159
Będzie kolejka :D

Jakarti - Pon 09 Lip, 2012

dokladnie, plecam
Zanetka Leta

siema - Pon 09 Lip, 2012

M napisał/a:
http://www.rmf24.pl/ekonomia/news-jest-miejsce-gdzie-benzyne-kupisz-za-3-zlote,nId,621159
Będzie kolejka :D

Idealny czas na takie akcje. Sezon ogórkowy+wyjazdy na wakacje=pewna burza w mediach. I bardzo dobrze.

anjas - Pon 09 Lip, 2012

Mam taką prośbę - nie wrzucajmy gołych dup w temat inny niż koniobijcy i ew. spaczony rybny. Zdarza mi się (sporadycznie i po godzinach!!! ;D ) zajrzeć na forum w pracy i wolałbym, żeby mi potem informatycy nie dali raportu o pobranych obrazkach gołych dup, a szczególnie takich, które wyglądają na ok.15 lat.

Serio.