To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - humor :)

Jakarti - Pią 24 Sty, 2014

ten schodzacy typ tez dobrego kroka zrobił :D mogla sie noga zeslizgnąc..
Kamill - Pią 24 Sty, 2014

Jakarti napisał/a:
ten schodzacy typ tez dobrego kroka zrobił :D mogla sie noga zeslizgnąc..

Właśnie o to mi chodziło, masakra xD

kamil - Pią 24 Sty, 2014

budynek do wyburzenia, winda do kasacji. Liny już zdemontowane. Facet raczej wiedzący co robi i na 100% w zabezpieczeniu. Nie ma czym się jarać

kamil napisał/a:
budynek do wyburzenia, winda do kasacji. Liny już zdemontowane. Facet raczej wiedzący co robi i na 100% w zabezpieczeniu. Nie ma czym się jarać

Chyba że za szyje się przywiązał, bo uprzęży to tam nie widzę żadnej ;D

arssss - Pią 24 Sty, 2014

arssss napisał/a:
Obrazek

Od Piranii nowy nabytek ?

Anonymous - Pią 24 Sty, 2014

kamil napisał/a:

Gość nie jest zabezpieczony,jest zwykłym kretynem,zresztą reszta tez-po chuj demontowali liny u góry

arssss - Pią 24 Sty, 2014

Kamill, tak tak. Rasta mi polecił ;p
was79 - Pią 24 Sty, 2014

K.O ;D

leon - Pią 24 Sty, 2014

Kamill napisał/a:
Jakie BHP na koniec xD
http://www.liveleak.com/view?i=e6e_1390520305

od kilku lat pracuje przy demontażu/montażu wind itp i wiele takich akcji widziałem. ewidentnie dźwig do demontażu przy wyburzeniu budynku metodą "w pizdu z wszystkim, a prowadnicami(te metalowe elementy przymocowane do ścian) niech się martwią inni". Liny ucięte, dźwig zabezpieczony na tzw aparatach chwytnych, a sytuacja specjalnie nagrywana w taki sposób że kolesia widać od pasa w dół bo pewno gdyby pokazali go całego to straciłoby na napięciu bo na 99% facet miał uprząż podramienną

M - Pią 24 Sty, 2014

Dramatyzm bylby wiekszy gdyby stal na tej windzie ;D

Huja jest wpięty,przyjrzałem sie.
Wiele razy robiłem z gościami pt."szelki to dla frajerów som",ja nie mam jakiegoś pierdolca na punkcie bezpieczenstwa,ale do pracy to sie chodzi zarabiać,jak bede chciał emocji to pojade sie powspinać.W elektrowni w bogatyni był taki malarz który sie z nas nabijał-"gówno nie alpiniści,ciagle wpięci chodzą".Pozniej sam zrobił kurs alpinistyczny i po dwóch tyg pierdolnął z 20 m,ale kretyn jak to kretyn miał więcej szczęścia niz rozumu,spadł na wielkie świeżo zaizolowane rury(z 1 m wełny na nich było),na które nie była załozona blacha,skończyło sie na kilku złamaniach.

Barejka - Pią 24 Sty, 2014

ciesze sie ze mi w robocie moze spasc co najwyzej rolka papieru 0.5kg na stope :rotfl: :rotfl: :rotfl:

A mi pomidor z kanapki na tshirt. Ale chetnie dla odmiany bym raz na jakis czas popracowal na dworze zeby nie było ze przy biurku jest jakos fajnie.