A tak poza tematem, które clio II uważacie za lepsze, ph1 czy ph2???
GeKo napisał/a:
ph3 ale jest najcięższe
Tylko ph3 Właśnie pracuję nad artykułem opisującym to cudo techniki, przejrzysz wtedy S2WED na oczy! ph3 uber alles!!
Artykuł chętnie przeczytam bo samochód interesujący... ale na chwilę obecna ph3 poza moim zasięgiem...
Ale dalej nikt nie odpowiedział ph1 czy 2??? siema - Pon 09 Lip, 2012 Widzę S2WED, że nie zrozumiałeś
Piszemy o Clio II... ph3!
ph2:
ph3:
S2WED - Pon 09 Lip, 2012 Aaaaaa... człowiek całe życie się uczy he, he.. nie miałem pojecia nawet że jest II ph3 Janusz - Pon 09 Lip, 2012 apropo tej stacji gdzie paliwo jest po 3 zeta.... to kto zapłaci róznice ?? bo przecież stacja nie moze sprzedawac bez podatku paliwa.M - Pon 09 Lip, 2012 Jak myslisz?pP - Pon 09 Lip, 2012
siema napisał/a:
Idealny czas na takie akcje. Sezon ogórkowy+wyjazdy na wakacje=pewna burza w mediach. I bardzo dobrze.
Tanie paliwo...RMF FM PiTT - Pon 09 Lip, 2012 heheh, kolejka na 6 godzin stania, spalony cały bak podczas czekania... nic to, zatankowali taniej M - Pon 09 Lip, 2012
PiTT napisał/a:
Jeb.ać biedne śmiecie!!!
PiTT - Pon 09 Lip, 2012 tak tak M - Pon 09 Lip, 2012 Tak odebrałem, no offence oczywiściePiTT - Pon 09 Lip, 2012
M napisał/a:
Tak odebrałem, no offence oczywiście
niestety nie mam wpływu na to jak to odbierasz
ogólnie temat do dłuższej dyskusji
są osoby które pojadą tam, wypalą cały bak, aby tylko skorzystać z promocji, taki sposób na wolny czas
nie wiem co taka jednostkowa akcja ma na celu
fajnie jakby paliwo było w takich stawkach... tylko chcieć a mieć to nie to samo Jakarti - Pon 09 Lip, 2012
PiTT napisał/a:
nie wiem co taka jednostkowa akcja ma na celu
promocje radia RMF FM - ewentualnie stacji paliw M - Pon 09 Lip, 2012 Przeczytałem i nie drążę dalej Barejka - Pon 09 Lip, 2012
PiTT napisał/a:
spalony cały bak podczas czekania...
ale slaby z Ciebie ekolog, wiem ze klima i te sprawy, ale mimo to wolalbym posiedziec w cieniu a auto zostawic w kolejce niz siedziec w odpalonym aucie przez tyle czasu