To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - humor :)

GeKo - Pią 24 Sty, 2014

A zespół cieśni nadgarstka :D ?
kamil - Pią 24 Sty, 2014

a mnie przeraża ta zima. -15 to chujowa temperatura jak się nie ma webasto, terenówki i dobrej puchówki + ciepłych śniegowców !
Akumulator mi padł w 106 bo spieszyłem się do dzieciaka i pewnie świateł nie wyłączyłem. Z rana musiałem dymać do ZTM i dwoma busikami do korpo...Boże! Jak ja nie nawidze komunikacji miejskiej.

i te wsiadanie do kubła w 106 !#!@!!!!#$! Coś mi się wydaje, ze to ostatni rok tej dziffki

Kenet - Pią 24 Sty, 2014

Haj fajf - w BMW akumulator przemierza już niebiańskie pola Walhalli, nawet nie próbował zakręcić wczoraj rozrusznikiem + gdzieś cieknie płyn z węża bo zalewam po korek i parę cm płynu ubywa z chłodnicy na postoju. W Fusionie wymieniałem dziś w zamarźniętym garażu przewód silnik-chłodnica bo przez błąd konstrukcyjny to się przeciera o rurkę pompy wspomagania i spie...lił mi płyn. 2 godziny walki z jeb...nymi cybantami zaciskowymi, które na pierwszym montażu zakładane były ewidentnie bez osprzętu wokół, a teraz żeby mieć jako takie podejście musiałem wymontować reflektor i naku...wiać 2 godziny węgorza ręką jak złamaną... :wall: a na koniec pojechałem ściągnąć na linie kolegę, bo mu turbo umarło i na środku skrzyżowania łopuszańska/aleje jebła linka :lol2: bo stanął zacisk od ręcznego niespodziewanie. Do tego zimno jak na biegunie... Jak żyć xD

A żeby nie zarobić za spam to myyyk na podsumowanie dzisiejszego dnia :lol2: :

kamil - Pią 24 Sty, 2014

Dobry dzień ! współczuje ! Na drugi raz się nauczysz , ze nie pomaga się kumplom !
Kenet - Pią 24 Sty, 2014

Kumplom zawsze, nigdy dupom!
Anonymous - Pią 24 Sty, 2014

A u mnie wszystko w porządku,siedze przy kominku,muzyczka gra,podjadam makowiec od mamy,jest git.
Anonymous - Pią 24 Sty, 2014

A własnie sobie przypomniałem jak byłem przerażony w zeszłym roku-robiłem po 12 h na dworze,było -22 a ja zapomniałem ciepłych skarpet z polski
Kamill - Pią 24 Sty, 2014

kamil napisał/a:
a mnie przeraża ta zima. -15 to chujowa temperatura jak się nie ma webasto, terenówki i dobrej puchówki + ciepłych śniegowców !
Akumulator mi padł w 106 bo spieszyłem się do dzieciaka i pewnie świateł nie wyłączyłem. Z rana musiałem dymać do ZTM i dwoma busikami do korpo...Boże! Jak ja nie nawidze komunikacji miejskiej.

i te wsiadanie do kubła w 106 !#!@!!!!#$! Coś mi się wydaje, ze to ostatni rok tej dziffki

Ciesz się jeżeli mieścisz się do kubła w kurtce bo ja nie i musze zdejmować przed jazdą. 2lata temu juz załątwiłem tak sobie 2tyg zwolnienia i kupiłem seicento w końcu. Temp łapie momentalnie, a aku nie wyczepiresz bo razem z kluczykiem gasną wszystkie światła łącznie z postojówkami ;D

Pirania - Pią 24 Sty, 2014

Kenet, przyznaj się chłopaku, grzejesz się własnie wysoko % alko ;-) ?
Kenet - Pią 24 Sty, 2014

Herbatę wypiłem i jest ok :]
kamil - Pią 24 Sty, 2014

Kenet, na taką odpowiedź liczyłem.
Możesz w niedziele podjechać do mnie z rozrusznikiem ?

Kenet - Pią 24 Sty, 2014

Jak mi jutro przywieziesz akumulator do BMW to proste, że tak :lol2:
kamil - Pią 24 Sty, 2014

nie to nie ! Roj już zgłosił do pomocy :rotfl:
iQ - Sob 25 Sty, 2014

GeKo - Sob 25 Sty, 2014

Nie straszcie, bo nie wiem czy mój dziś odpali :]