ale slaby z Ciebie ekolog, wiem ze klima i te sprawy, ale mimo to wolalbym posiedziec w cieniu a auto zostawic w kolejce niz siedziec w odpalonym aucie przez tyle czasu
a jeśli tam niema nigdzie cienia?
posiedziałbyś w cieniu auta mam rozumieć Anonymous - Pon 09 Lip, 2012
Cytat:
Tanie paliwo...
ile kosztuje tanie paliwo?pP - Pon 09 Lip, 2012
Jakarti napisał/a:
PiTT napisał/a:
nie wiem co taka jednostkowa akcja ma na celu
TYSIĄC STO DWADZIEŚCIA PIĘĆ KILOGRAMÓW ŁADUNKU W TICO was79 - Pon 09 Lip, 2012 anjas - Pon 09 Lip, 2012 w Tico z gazem!!!faldzip - Pon 09 Lip, 2012 Ktos spotkal sie z takim problemem, ze klima w aucie słabnie z czasem? U mnie w Megane 2 po 2h trasy nastawiam na 15* a nadal jest dosyc cieplo (a przy 15* to bym przeciez w krotkim rekawie zmarzl), choc na poczatku klima dmuchala zimnem jak powinna... nie wiem o co kaman dr0ps - Pon 09 Lip, 2012
Ktos spotkal sie z takim problemem, ze klima w aucie słabnie z czasem? U mnie w Megane 2 po 2h trasy nastawiam na 15* a nadal jest dosyc cieplo (a przy 15* to bym przeciez w krotkim rekawie zmarzl), choc na poczatku klima dmuchala zimnem jak powinna... nie wiem o co kaman
Normalka, pewnie za mało czynnika. Czym goręcej i czym dłużej działa zaczyna "puchnąć" i się wyłącza.Anonymous - Pon 09 Lip, 2012 rasta, czy Tobie się w tej wodzie nie nudzi? siedzi taki w Chorwacji i napitala na forum ludzi denerwując M - Pon 09 Lip, 2012 Ja muszę klimę nabić,
nie działa mi nigdy jak pada deszcz Jakarti - Pon 09 Lip, 2012
PP co w RMF pracuje i cieszy się napisał/a:
do zobaczenia dzisiaj w faktach, wydarzeniach, wiadomościach
dokładnie.rasta - Pon 09 Lip, 2012
AleX_R53 napisał/a:
rasta, czy Tobie się w tej wodzie nie nudzi? siedzi taki w Chorwacji i napitala na forum ludzi denerwując
Od rana na plaży, a teraz odpoczywamy, niedługo uderzamy w miasto Anonymous - Pon 09 Lip, 2012
Bart napisał/a:
ożeszku.rwajapier.dolę!
TYSIĄC STO DWADZIEŚCIA PIĘĆ KILOGRAMÓW ŁADUNKU W TICO