arssss - Sob 01 Lut, 2014 http://symulatortuska.pl/MArcin91 - Sob 01 Lut, 2014 AX'em 1.4D po Nurburgringu
arssss - Sob 01 Lut, 2014 MArcin91, z axem byyyyoooo!Janusz - Sob 01 Lut, 2014 szczerze, to nie wiem czy aż takie niezwykłe jest to 9:55 wybebeszonym ax na slicku. Moze mi sie coś myli, ale chyba Sabine Schmitz zrobiła coś podobnego transitem na zwykłej gumie...
a lekkim samochodem na dobrej gumie sie naprawdę łatwo po szerokiej drodze jedzie, dodatkowo lekki ponton chyba pomaga na n-ringu
ale moze mi sie coś mylić
wiem co mówię, miałem golfa 2 za 300 zł na zimówce, i jak clio było po dzwonie to nim upalałem Kamill - Sob 01 Lut, 2014 +1Vlodarsky - Sob 01 Lut, 2014 Janusz, ale to jest 1,4 diesel ktory ma pewnie koło 40-50 KM GeKo - Sob 01 Lut, 2014 50KM przy tej masie to jakby sejem dupnąć czas poniżej 10minut
Są gdzieś takie statystykiNiemy - Sob 01 Lut, 2014 ta fura to pocisk!
miałem kiedyś saxo 1,5D
najlepsze były reakcje dostojnych panów w swoich dojczlandarach jak przelatywało koło nich na banie głośne i warczące saxo przy 150km/h
a z sentymentu kupiłem drugiego Janusz - Sob 01 Lut, 2014
Cytat:
Janusz, ale to jest 1,4 diesel ktory ma pewnie koło 40-50 KM
a tranzit miał 130 ale wazył 2x tyle co ten ax, dodatkowo miał huj.owy rozkład masy, wysoki srodek ciezkosci i pewłnowymiarowe gumy do dostawczaka i srogą areodynamike. o zawieszeniu juz nie wspomne.
nie twierdze ze ten czas to pierdniecie, i pikuś, bo jest dobry i trzeba ogarniac. Ale nie uwazam tego za niewiadomo co i wydarzenie n skale swiatowa.
+ jest taki ze mozna tanio upalac i prawie nie odpuszczac gazu PiTT - Sob 01 Lut, 2014 obejrzalem polowe tego filmu... ok fajnie sie przejechac, ale nie kumam po co
to tak jakbym ja pojechal tam passatem
przeciez jazda taka fura jak ten ax nie daje absolutnie zadnej frajdy... rozumiem ze pojechal zeby urwac ponizej 10min... ekstra
wolalbym jednak obejrzec taki film z saxo vts jak łoi pozostale grube fury
a tu w zasadzie wszystko przeletuje kolo niego jakby skuterem po miescie jechal Yarko - Sob 01 Lut, 2014 przypomniało mi się jak na torze wyścigowym Ułęż, Rasputin naklepał wszystkim starą, wybebeszoną fiestą M - Sob 01 Lut, 2014 Dobry byl lament wtedy Kenet - Sob 01 Lut, 2014
bizon - Sob 01 Lut, 2014 Yarko - Sob 01 Lut, 2014 2011 heh ale ten czas zapier****