To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Anonymous - Śro 11 Lip, 2012

GeKo napisał/a:
Patrząc po tym że 90% systuacji pochodzi z jednej i tej samej kamery coś gdzieś musiało być źle oznakowane i ludzie wjeżdzali pod prąd.

Jakiś leming w komentarzu napisał:

Cytat:
Wyjaśniam bo widzę że dużo osób nie wie. Wszystko znajduje się na węźle Stryków (połączenie A2 z DK 14). Ludzie którzy jadą pod prąd wracają z PPO (Punkt Poboru Opłat). Czemu zawracają tego nie wiem. Można się domyślać że albo nie mają kasy na przejazd albo pomylili drogę. Węzeł jest dobrze oznakowany i trzeba się starać żeby zabłądzić. Jestem za pokazaniem rejestracji tych kierowców. Może kogos to coś nauczy. Film pokazuje jedno. Wielu z nas nie umie jeździć po autostradach. Przykre :(

M - Śro 11 Lip, 2012

Czemu leming?
Anonymous - Śro 11 Lip, 2012

M napisał/a:
Czemu leming?

tak mi się napisało... ale ten niżej to musi być leming bo napisał

Cytat:
całe szczęście, że mieszkam w Szczecinie i nie muszę tamtędy jeździć. Dawno nie widziałem tak nieodpowiedzialnych debili. I niektórzy zdawać by się mogło to zawodowi kierowcy "TIR". Nie wyobrażam sobie mając dwójkę dzieci żeby się napatoczyć na taką sytuację. Ludzie bez wyobraźni - SMUTNE!!! a propo gdzie jest policja, TVN pokazuje jak ludzie przekroczą prędkość o 20km/h, a co tu się dzieje!

M - Śro 11 Lip, 2012

:rotfl:
PiTT - Śro 11 Lip, 2012

nowa a klasa rozwala konkurencję na łopatki... pod względem wyglądu zew ;)

Bonczek - Śro 11 Lip, 2012

Przewijały się już grafiki AMG, takiego prawdziwnego ;)
PiTT - Śro 11 Lip, 2012

http://www.tvnwarszawa.pl...olvo,51528.html
:(
słabo, mijałem ten wypadek koło 19, gość leżał jeszcze za parawanem
prawda jest taka że na tym odcinku faktycznie zapierdzielają oporowo, po drugiej stronie często stoją z radarem... ale jak ktoś wjeżdża rowerem na pasy to efekt jest dramatyczny
we mnie też kilka razy by wjechał rowerzysta na pasach
jak chcą jechać przez pasy to chociaż z prędkością pieszego a nie na pełnej bombie xD

a tak na marginesie, taka moja mała obserwacja
jak idę z młodym na spacer i przechodzę przez pasy to nie zdarzyło się jeszcze żeby jakaś baba przepuściła... wręcz przeciwnie, przyśpieszają jak widzą że ktoś chce przejść albo przeprowadzić wózek albo rower xD
nie wiem czy to wrodzona głupota, brak wyobraźni czy zwyczajne chamstwo
faceci też nieraz zachowują się podobnie, ale zdecydowanie rzadziej ;)

Kamill - Śro 11 Lip, 2012

Pitt na pasach przy jeffsie jest to samo albo gorzej bo ładują na wczesnym czerwonym pełna prędkością

PiTT, z tego co ja mam okazję obserwować, to jest totalny brak wyobraźni i nie skupianie się na jeździe :/
PiTT - Śro 11 Lip, 2012

Kamill napisał/a:
Pitt na pasach przy jeffsie jest to samo albo gorzej bo ładują na wczesnym czerwonym pełna prędkością

no właśnie tam by wjechał we mnie gość na rowerze :)
ja zielona strzałka w prawo w banacha, zatrzymałem się, przepuściłem pieszych, ruszam a tu gość z lewej po pasach tak całkiem zdrowo zapierdzielał na rowerze, przejechał mi przed maską i później też widziałem jakie popisy odwala na światłach, np. przejeżdżanie skrzyżowania na czerwonym :wall:

Franek - Śro 11 Lip, 2012

PiTT napisał/a:
nowa a klasa rozwala konkurencję na łopatki... pod względem wyglądu zew ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Siedziałem już w tym aucie, bardzo mi sie podoba (chociaz ja nie jestem obiektywny)
W srodku materiały są mistrz.
Manetka automatu jak w bmw7 (przy kierwnicy)
Spoko

Barejka - Śro 11 Lip, 2012

PiTT, potwierdzam, faceci czesciej wpuszczaja, przepuszczaja itd, baba to wredna pipa zazwyczaj probuje nie wpuscic, ale na sile i tak da sie wjechac bo baba to jednag wydyganiec i sie obsra ze obetrze blotnik ;D

Ja znam jedną, która obtarła - nie widziała, że typ się wpierdala :rotfl:
PiTT - Śro 11 Lip, 2012

Bonczek napisał/a:
Ja znam jedną, która obtarła - nie widziała, że typ się szybko leci :rotfl:

ja znam taką która podczas parkowania nie zauważyła że stoi moje auto :D

GeKo - Śro 11 Lip, 2012

PiTT, Właśnie była pokuta :D ?