to byla napewno wersja XS czyli z zewnatrz zderzak z XSi, ale bez nakladek na blotnikach itp a poza tym tylko 90KM jesli dobrze pamietam budzik - Wto 16 Sie, 2011
qbica napisał/a:
to byla napewno wersja XS czyli z zewnatrz zderzak z XSi, ale bez nakladek na blotnikach itp a poza tym tylko 90KM jesli dobrze pamietam
Dokładnie.
Ale za 2tys już z włożoną skrzynią,sprzegłem,opłatami na rok i super stanem to byłby dobry zakup Tomcat - Wto 16 Sie, 2011
Ryba napisał/a:
Barejka napisał/a:
ziober, parada to kupa, wiem bo mam
jedyna zaleta to cena =)
Na deszczu faktycznie, ale na suchym na ulicy jak na drogową oponę są fajne. Po rozgrzaniu na torze też dawały rade. Wiadomo, że R888 kleją lepiej, ale nie jest to aż taka przepaść.Cartoon - Wto 16 Sie, 2011 http://moto.allegro.pl/ki...1754890497.htmlno name - Wto 16 Sie, 2011 uważasz że warto ?
ja się tak nieśmiale za czymś rozglądamAnonymous - Wto 16 Sie, 2011 to pucharowe kia??nie warto,duzo sie od jakiegos czasu pojawia w niby atrakcyjnych cenach bo sie puchar skonczył,problem w tym ze to auto całkowicie nie jedzie,dla porównania -kia kólko na poznaniu robi w 2,11-12 ,enkowy sej 2,06zefir - Wto 16 Sie, 2011 tylko tor typu radom czy zielona gora czy inne male obiekty przeleci jak burza no name - Wto 16 Sie, 2011 właśnie się tak rozgladam za czymś nie drogim tak w zakupie
jak i utrzymaniu przy powiedzmy jakichś niespodziankachAnonymous - Wto 16 Sie, 2011
zefir napisał/a:
tylko tor typu radom czy zielona gora czy inne male obiekty przeleci jak burza
no i ten...no..nurburgsringAnonymous - Wto 16 Sie, 2011
no name napisał/a:
właśnie się tak rozgladam za czymś nie drogim tak w zakupie
jak i utrzymaniu przy powiedzmy jakichś niespodziankach
sej,z silnikiem 1,2 niezle daje radezefir - Wto 16 Sie, 2011
rabarbar napisał/a:
zefir napisał/a:
tylko tor typu radom czy zielona gora czy inne male obiekty przeleci jak burza
no i ten...no..nurburgsring
po sringu to by sie tym jechalo caly wieczor chyba ze by ciagla bylo mega z gorki Marek23 - Wto 16 Sie, 2011 Kia Pic to porazka, no chyba, ze sie chce isc w ten puchar. CC lub SC za ta same kase duzo szybszeAnonymous - Wto 16 Sie, 2011 no co ty Zefir ,naprawde;) ??
No sringu są ładne widoczki,byłby czas popodziwiać