To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RSMP, RPP...] SEZON 2014

Marek23 - Nie 10 Sie, 2014

Knopt jeździ super. Trzeba też wziąść pod uwagę,że auto nie jest zbyt mocne,zawias i skrzynia też przeciętne. Dla mnie czasy kosmos jak na ten sprzęt.
zajcev_28 - Nie 10 Sie, 2014

u nas główne założenie to nauka i dojechanie do mety, cel zrealizowany w 100%
pierwszy wspólny start w RPP, cały czas pracujemy nad opisem, więc meta była najważniejsza, ostatecznie 4 miejsce w HRPP, w generalce jakby patrzeć to chyba 22.. ;)

CZUCZU - Nie 10 Sie, 2014

Wiecie tylko co jest najgorsze?
Kolega Palider jedzie z kasy ze zbiórki z facebooka. Ludzie się składają by lider klasyfikacji miał za co wystartować...

Chuchała też ledwo pojechał i nie rokuje ten dzwon dobrze na starty w końcówce sezonu.

qbus - Pon 11 Sie, 2014

A dotychczasowy lider rpp nie wystartowal z powodu braku kasy... niestety...

106 a czemu ta 1 przygoda trwala 9 minut? Graty za czasy... 1 oes wgraliscie z nami.

faldzip - Pon 11 Sie, 2014

Bad-i napisał/a:
Na OS5 tak chcialem zmieniac biegi ze gdzies chyba za mocno szarpnalem i wyrwalem lewarek ze srubami z podlogi auta.

:rotfl:

Ale jak sobie przypomne jakie emocje panowaly u nas w rajdowce na pucharze toru slomczyn, to sie nie dziwie, ze mozna wyrwac lewara :]

Marek23 - Pon 11 Sie, 2014

Rajdy są dla tych co mają kase i tu nie ma litości. Szkoda tak naprawdę Chuchały, bo ma potencjał by coś osiągnąć za granicą.
Bad-i - Pon 11 Sie, 2014

Tutaj nasze przejazdy

http://youtu.be/FurD8jOHn6s

Jakby ktos mogl to wrzucic w formacie

Ładna jazda, trening się opłaca.
faldzip - Pon 11 Sie, 2014

Bad-i - Pon 11 Sie, 2014

Jak tak dalej pójdzie to MP wygra Kuchar, po 20 latach startów. Szkoda Chuchały,największy talent młodego pokolenia, bez porównania ze stawką która teraz jeździ w Polsce nie ma tak naprawdę sponsorów. Wielka szkoda.
Bad-i - Nie 17 Sie, 2014

Panowie kto leci Wisłę?
106 - Nie 17 Sie, 2014

myyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :)
Janusz - Nie 17 Sie, 2014

ja nie ;/
Marek23 - Nie 17 Sie, 2014

to jest straszne,ze takiej Wisły sobie nie moge polecieć :wall:
Bad-i, pamietaj żeby oszczędzać opony :rotfl: dla mnie...