Marek23 - Nie 10 Sie, 2014 Knopt jeździ super. Trzeba też wziąść pod uwagę,że auto nie jest zbyt mocne,zawias i skrzynia też przeciętne. Dla mnie czasy kosmos jak na ten sprzęt.zajcev_28 - Nie 10 Sie, 2014 u nas główne założenie to nauka i dojechanie do mety, cel zrealizowany w 100%
pierwszy wspólny start w RPP, cały czas pracujemy nad opisem, więc meta była najważniejsza, ostatecznie 4 miejsce w HRPP, w generalce jakby patrzeć to chyba 22.. CZUCZU - Nie 10 Sie, 2014 Wiecie tylko co jest najgorsze?
Kolega Palider jedzie z kasy ze zbiórki z facebooka. Ludzie się składają by lider klasyfikacji miał za co wystartować...
Chuchała też ledwo pojechał i nie rokuje ten dzwon dobrze na starty w końcówce sezonu.qbus - Pon 11 Sie, 2014 A dotychczasowy lider rpp nie wystartowal z powodu braku kasy... niestety...
106 a czemu ta 1 przygoda trwala 9 minut? Graty za czasy... 1 oes wgraliscie z nami.faldzip - Pon 11 Sie, 2014
Bad-i napisał/a:
Na OS5 tak chcialem zmieniac biegi ze gdzies chyba za mocno szarpnalem i wyrwalem lewarek ze srubami z podlogi auta.
Ale jak sobie przypomne jakie emocje panowaly u nas w rajdowce na pucharze toru slomczyn, to sie nie dziwie, ze mozna wyrwac lewara Marek23 - Pon 11 Sie, 2014 Rajdy są dla tych co mają kase i tu nie ma litości. Szkoda tak naprawdę Chuchały, bo ma potencjał by coś osiągnąć za granicą.Bad-i - Pon 11 Sie, 2014 Tutaj nasze przejazdy
Jakby ktos mogl to wrzucic w formacieMarek23 - Pon 11 Sie, 2014 Ładna jazda, trening się opłaca.faldzip - Pon 11 Sie, 2014 Bad-i - Pon 11 Sie, 2014 Marek23 - Pon 11 Sie, 2014 Jak tak dalej pójdzie to MP wygra Kuchar, po 20 latach startów. Szkoda Chuchały,największy talent młodego pokolenia, bez porównania ze stawką która teraz jeździ w Polsce nie ma tak naprawdę sponsorów. Wielka szkoda.Bad-i - Nie 17 Sie, 2014 Panowie kto leci Wisłę?106 - Nie 17 Sie, 2014 myyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Janusz - Nie 17 Sie, 2014 ja nie Marek23 - Nie 17 Sie, 2014 to jest straszne,ze takiej Wisły sobie nie moge polecieć
Bad-i, pamietaj żeby oszczędzać opony dla mnie...