To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - sprzet audio do domu

Kamill - Czw 08 Sty, 2015

pP napisał/a:
no offence ale czasami mam wrażenie, że siedzisz w domu i wyglądasz przez okna robiąc zdjęcia :) high life :)

Bo ja pracuje z domu i mam biurko przy oknie .... :faja:

Kamill - Pią 09 Sty, 2015

Jest pewna koncepcja jak to podłączyć.

Anonymous - Pią 09 Sty, 2015

Ty pracuj a nie po internetach ganiasz
Miniac - Czw 15 Sty, 2015

pP napisał/a:
no offence ale czasami mam wrażenie, że siedzisz w domu i wyglądasz przez okna robiąc zdjęcia :) high life :)

Dziwisz mu się, że nie wychodzi, jak w "małym lublinie" wciąż drzwi otwarte? xD

http://www.e-wilanow.pl/forum/30/5989

Anonymous - Czw 15 Sty, 2015

Czy te wszystkie osiedla muszą sie tak kretyńsko nazywać?
Kamill - Czw 15 Sty, 2015

Miniac napisał/a:
pP napisał/a:

Dziwisz mu się, że nie wychodzi, jak w "małym lublinie" wciąż drzwi otwarte? xD

http://www.e-wilanow.pl/forum/30/5989

O fuck, jaka dyskusja, ja się dogadałem z serwisantem i w 15min wymienił mi za 50% oficjalnej ceny :rotfl: A tutaj widzę grube dyskusje, opierdolą im chatę i laptopa to będą dyktować w kawiarence internetowej.
rabarbar napisał/a:
Czy te wszystkie osiedla muszą sie tak kretyńsko nazywać?

Przecież i tak tej nazwy nikt później nie używa , to tylko do folderów sprzedażowych.

A same drzwi są prze hujowe, słysze wszystko co sie dzieje na klatce schodowej mimo regulacji, z bliska wyglądają jak mebel z ikei i nie mają rygla co się od środka mieszkanie zamyka, trzeba mieć cały czas klucze w zamku :wall: Kamil ma te same, na woli też w kilku blokach montowali, nawet nie wiem czy nie gęściej niż tutaj.
Miałem drzwi z Ryk, firma Juwent (ci od prezentów w 1 z dziesięciu) dwa razy cieńsze, pewnie 5x tańsze i wygłuszały tak że rano otwierałem drzwi a tam kilka butelek paczki po fajkach impreza na klatce schodowej, ja nic nie słyszałem xD

BTW co robisz na forum mojego osiedla :rotfl:

Bonczek - Czw 15 Paź, 2015

Byłem dzis w polecanym tu Polpaku - ceny i wybór zacny, fajnie ze mozna było posłuchać przed zakupem ale obsługa nie miła, słabo doradzali a raczej w ogole i nie potrafili obsłużyć sprzętu ktory sprzedają :faja:
Cartoon - Pią 16 Paź, 2015

Wybrałeś coś? :)
Bonczek - Pią 16 Paź, 2015

Wzmacniacz z odtwarzaczem (do muzyki) Denona w jednej kostce i dwie kolumny na podłogę Taga. Podpięte optykiem do TV (dzieki Morton ;D ). W zasadzie wiedziałem po co jade.

Dodatkowo naoglądałem sie jeszcze tego co mieli na stanie i jestem w szoku jak ładny moze byc sprzęt :)

Cartoon - Pią 16 Paź, 2015

Ja przy tego typu wizytach jestem zawsze w szoku jak drogi może być sprzęt ;)

O cenach troche wiedziałem - ale śmiesznie wyglada klocek wielkości pudełka na buty które kosztuje tyle co zacny wóz.
MoRToN - Pią 16 Paź, 2015

Bonczek napisał/a:
Byłem dzis w polecanym tu Polpaku - ceny i wybór zacny, fajnie ze mozna było posłuchać przed zakupem ale obsługa nie miła, słabo doradzali a raczej w ogole i nie potrafili obsłużyć sprzętu ktory sprzedają :faja:

Byłeś pewnie chwile przed zamknięciem ;D

"Pan mi podłączy to i to i to i to... i jeszcze tamto..!" :jupi:

A na poważnie szkoda, że jest mało takich punktów ;)

13-14, pewnie po obiedzie byli i im sie nie chciało ;D
PiTT - Pią 16 Paź, 2015

w polpaku trzeba wiedziec co sie chce... kupowalem tam swoje pierwsze Tagi... z tego co pamietam nie pomogli w wyborze, ale raczej slabe byly
milo trafic na prawdziwych frikow w tym temacie, jak bylem w innym salonie to gosc nawet mi sam kable glosnikowe podmienial zebym zobaczyl jaka jest roznica :D
prawie 2 lata temu ogarnalem sobie onkyo + jamo i na serio jest wystarczajaco a co najwazniejsze nie kosztowalo to tyle co rower zjazdowy :D

Anonymous - Pią 16 Paź, 2015

Całe szczęście, że ja jestem głuchy i prawie podstawowe Onkyo i podstawowy gramofon Kenwood mi wystarczają :) Rozumiem jakby ktoś słuchał muzyki klasycznej, ale w moim jazgocie z przesterami nie ma to większego znaczenia :rotfl:

Swoją drogą rozumiem, że tak macie już te super sprzęty to słuchacie tylko tłoczonych oryginałów ;D