strick - Nie 26 Lis, 2006 Za to ze loko wprowadził nas w błąd odebrać mu prosze jedno "pomógł" anjas - Nie 26 Lis, 2006 Jasne, ta kiera jest zajebioza, ale z tego co wiem kosztuje ponad 1000PLN.
A ja naprawdę jestem zadowolony z DFP i nawet przez sekundę nie żałowałem tego zakupu. Jeździ się kozacko i coraz lepiej... No właśnie, dzisiaj zrobiłem nowy PB - 1.34.66strick - Nie 26 Lis, 2006 Graty Anjas! Jedziecie jutro? Ja niestety nie jade, ale może po wpadne na jakieś 5 lapów anjas - Nie 26 Lis, 2006 Ja też nie wiem jak będzie jutro z czasem u mnie... a może być cienko...Loko - Nie 26 Lis, 2006 Zgadza się kiera zajebista, ale cena już niebardzo , dfp to jak narazie najlepsza kiera za rozsądne pieniadze
Kurna wszyscy poprawiają pb, a ja niestety nie moge nic zejść w dół. Dziś jezdziłem najlepszy czas to 1.33.9x czyli nic nowego
No i niestety nadal bez dźwięku , teraz dla odmiany działą mi dźwięk, ale w lfs nadal go nie ma
[ Dodano: Pon 27 Lis, 2006 ]
Czyli co chba dziś nie jedziemy bo widze ze nie ma chętnych.anjas - Sob 02 Gru, 2006 jedziemy w poniedziałek? Ja bardzo chętnie. Dzisiaj potrenowałem, skopałem dupy paru gościom i jestem gotowy na GP.
A to mój nowy PB :
106 - Sob 02 Gru, 2006 nie no anjas rywala miales naprawde szybkiego :]
BTW ładny czas....strick - Sob 02 Gru, 2006 Ale rywal!
Ładny czas!anjas - Nie 03 Gru, 2006 rywal był dooobryyy, później bardzo się rozkręcił. Jeździł szybciej niż ja.Anonymous - Pon 04 Gru, 2006 Jezdzi ktos dzisiaj?anjas - Sob 06 Sty, 2007 Może polatamy trochę w LFSa, np. jutro albo w poniedziałek? Kto chętny?
Dziś chwilę pograłem i znów się wkręciłem. Oto mój nowy PB mada faka (1.34.25):
Bójcie się!!!!! Dariano - Sob 06 Sty, 2007 Anjas kurde ziom jak sie rozszalales ja juz nie pamietam kiedy jezdzilem ale bardzo chetnie polatam moze byc dzis lub jutro bez roznicy jak bedziesz chcial pojezdzic to podkrecaj na gg pochwa strick - Sob 06 Sty, 2007 Właśnie od kilku dni sie zastanawiałem czy jeszcze ktos gra DeeS - Sob 06 Sty, 2007 ja zaczalem na nowo sie scigac:) juz od jakiegos czasy takze i ja tez moge posmigac:) moze na rally?Loko - Sob 06 Sty, 2007 A ja nie jeżdże wcale wiec kwalifikuje się do naklepania