a jak ma sie realizm w gt5 ? jest tam jakiś realizm wogóle ?
Michaś, co to za pytanie? Co ta nowa dziewczyna z Tobą zrobiła?Michał - Nie 09 Gru, 2007 ehehehehMichał - Pon 10 Gru, 2007 Dobra gejcony.
Grałej w gears of war na pieca. Srednia gierka, fakt grafa to super rewelka z mega fakin kul miodnością ale sama grywalność taka sobie. Nie mówie że lipa ale nic ciekawego. Co ciekawe, na systemie core 2 duo, x1950 , 4 giga ramochu gra nie chodziła na full detalsach. Po tym odpaliłem nowego cod'a ( tego co marcinek ma ) i poprstu zakochałem sie. Czegoś takiego nie widziałem jeszcze. Grałem tylko w jedną misje, zgarnięcie dokumentów ze statku, ale to co zobaczyłem to szok. Jakby ktoś miał wolne 80 zeta, lecieć i kupić w najbliższym epiku bo wartok-mart - Pon 10 Gru, 2007 w gears'a pogrywalem na xboxie i tez mi nie wchodzil.
Co do Cod'a, mowilem, warto A mp tak wciaga, ze chce sie wziac urlop i popykac w domu.Anonymous - Wto 11 Gru, 2007 ja skatowalem COD4,
gierka wymiata, szybko mozna ja skonczyc ale strzelanka pierwsza klasa
teraz jak mam chwilke to pykam w wiedzmina, uwazam ze niezla gierka,
jak ktos lubil diablo i podobne klimaty to moze mu sie spodobac
http://www.thewitcher.com.../screenshots/2/
na lapciu mam t7500 2.2 c2d i 2GB ramu i vga nvidia8600GT 512ram i jakos giera chodzi
choc zdziwilem sie jak po zaladowaniu jednej krainy zajmuje prawie 2giga ramu!
no coz ram jest tani i mozna go kupic k-mart - Czw 13 Gru, 2007 wlasnie napadam ostro na mp w cod 4, dzisiaj bez litosci, napierdalam wroga jak nasz wielki mistrz i przyjaciel ciezary na silowniMichał - Czw 13 Gru, 2007 hehehehh jedziesz szwabów Anonymous - Pią 14 Gru, 2007 cod4 nie ma nic wspolnego z 2 wojna sw.Michał - Pią 14 Gru, 2007 h.u.j. nieważne
NAPIERDALAJ SZWABUFF !!Anonymous - Pią 14 Gru, 2007 wazne
tam tluczesz ruskich i arabow a to juz inna bajeczkak-mart - Pią 14 Gru, 2007 tak czy siak:
gralem do 3:30 Ogarniam grubo, top3 to regula, od czasu do czasu pierwszy.
Oczywiscie w TDM.KonradMK - Pią 14 Gru, 2007 ja w vietcong przeważnie top3 w DM Michał - Pią 14 Gru, 2007 ja w "twoja stara" juz na lajcie TOP1anjas - Pon 24 Gru, 2007 Kuźwa, zapodałem sobie dziś CoD 4 na x'a. Gierka naprawdę wymiata.
Jutro pogram na multiplayerze, zobaczymy co tam się będzie działo.
Pograł bym dziś, ale trzeba iść na kolację wigilijną PiTT - Pon 24 Gru, 2007 no właśnie jestem ciekaw jak się gra w CoD 4 na x'a bo szczerze mówiąc średnio ogarniam celowanie na padzie
w FPSy wolę grać na kompie, ale może w tej gierce jakoś by mi poszło