To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

saxorulez - Nie 21 Maj, 2006

nie no fajnie.. wszystko spoko tylko zapomnieli panowie wspomnieć ile osób było wysiedlonych, ile zginęło przy budwoie itd
Jakarti - Nie 21 Maj, 2006

wysiedlonych bylo ok 1,5 mln ludzi :) czyli tak jakby Warszawe wyjebac z mapy bo woda trzeba zalac... no i niestety Ci ludzie nie chcieli sie zgodzic na przesiadke w inne miejsce wiec ich przesuneli sila.. komunizm rzadzi sie swoimi prawami..
co do ofiar podczas budowy nie znam liczb.. ale z pewnoscia nie bylo to pare osob.. tak to niestety jest przy takich budowach. gdzies czytalem, ze nawet gdy budowali Golden Gate to zginelo kilkadziesiat osob.. wiec taka to po prostu niebezpieczna praca..

Dariano - Pon 22 Maj, 2006

Na rajd polski ktos sie wybiera??
saxorulez - Pon 22 Maj, 2006

miłosz napewno. ja nie bo po zeszłorocznym kaszubskim dwa dni leczyłem alergie na zasrane szutry. takiej alergi nie miałem nigdy.. a bardzo chętnie bym pojechał.
Maciek - Pon 22 Maj, 2006

Jak mi tyran da wolny weekend to chetnie bym sie pojawił na szutrach.
Anonymous - ¦ro 24 Maj, 2006

Loko napisał/a:
Wł±¶nie wyczytałem, że saxo ma wspomaganie elektrohydrauliczne o zmiennej sile, czyli to jednak nie to :d
Kierownica kierownic±, pewnie sie przyzwyczaje, ale to co zrobiły mi dzi¶ hamulce :546: to już grubsza sprawa :D Padał deszczyk dzi¶ u mnie no i postanowiłem poprubować sobie jak to hamuje. Dojeżdżam do ¶wiateł jest czerwone za mn± pu¶ciutko no to w hamulec. I jakie było moje zdziwienie, kiedy dupa zaczeła mnie wyprzedzać, prosta droga, tylko troche mokra, a tył uciekał jak szalony, bez odpuszczenia hamulca i reakcji kierowajk± spokojnie dało by sie wykręcić b±ka. Potem próbowałem jeszcze kilka razy i za każdym razem miotało dup±, zmieniała sie tylko strona w któr± nadrzucało.
Generalnie wygl±da mi to jakby tylne kółka za szybko sie blokowały.
Jest w saxo jaki¶ korektor siły hamowania?
Słyszałem ze saxo lubi rzucić dupka przy hamowaniu w zakrcie, no ale na prostej?
w asadzie to jest normalna sprawa w aucie ktore ma dobre haulce i niska wage.nie przejmowalbym sie tym.z kangoo mam to samo.w cc tak mialem i w 205 tez.a w volvo juz tak ni ebylo bo byla ciezka dupa.
Anonymous - Sob 27 Maj, 2006

Szukam fajnego miejskiego samochodzika i nie wiem co wybrac (procz koloru :D ). Bo dżagi to raczej srednio nadaje sie do parkowania w miescie :567:
PiTT - Sob 27 Maj, 2006

a wła¶nie że nie
Jagiem super się parkuje w mie¶cie a szególnie pod sklepami
Jak masz duża, zajebist± furę to wszystko wolno, nawet pod wej¶ciem do sklepu stawać
takie mam wrażenie jak widzę co się dzieje w Wawie :zly2:

Anonymous - Sob 27 Maj, 2006

Tez mnie to wyprowadza z rownowagi.
Idzie taka krowa z duzym tylkiem to chociaz moglaby stanac gdzies dalej i spalic te dwie kalorie-ale nie-ona zaparkowala pod sama kasa prawie :D

Peter - Nie 28 Maj, 2006

fajny samochodzik...Saxo VTS! :)
ps - Nie 28 Maj, 2006

Laleczka napisał/a:
Szukam fajnego miejskiego samochodzika i nie wiem co wybrac (procz koloru :D ). Bo dżagi to raczej srednio nadaje sie do parkowania w miescie :567:

To powiedz chociaż czy musi być nowy, czy może używany. No i mniej wiecej jakim budżetem dysponujesz...

Anonymous - Pon 29 Maj, 2006

Raczej nowy. No chyba, ze jakis super model ktorego juz nie produkuja od paru lat :D
Z jakies 70tysi na niego przeznacze.

Bez urazy Peter-ale saxofony mnie sie nie podobaja.
Procz fajnego wnetrza musi miec fajne zewnetrze-ze tak powiem :P

Loko - Pon 29 Maj, 2006

Musisz poddać jakie¶ typy to cos wybierzmy, bo tak to cieżko z wszystkiego :D
ps - Pon 29 Maj, 2006

No to mamy niezłe pole do popisu - do takiej kwoty mozna wybierac i wybierac - wszystkie kompakty sie tu łapi± - może nowy civic?? Za około 70k PLN mozesz zanabyc hondzie z eleganckim silnikiem 1.8. Chyba, ze auto ma byc typowo miejskie w spolszczonym znaczneniu tego pojecia - wtedy do wyboru masz wszystkie auta klasy "mini" na duuuuzym wypasie. No moze poza mini ;)
Jakarti - Pon 29 Maj, 2006

kochana ;) ach te kobiece dylematy... najlepiej chyba bedize jak zaznaczysz sobie na mapie wszystkie salony samochodowe i sama w ciagu jednego , dwoch dni przejdziesz po nich i wybierzesz to co Ci sie spodoba wizualnie, a potem autami z tej grupy - wybranymi przejdziesz sie na jazde probna.
gwaratnuje Ci, ze gdy wejdziesz do salonu i powiesz, ze masz "jakies 70 tysi" to szybciutko znajdzie sie ktos kto Ci pomoze.. zaloz jakas spodniczke ;) a dostaniesz jeszcze z 5 tys rabatu ;) o ktorego trzeba sie zawsze, koniecznie !! domagac!! albo jakichs gratisow w aucie - pamietaj o tym!!