Bad-i - Nie 01 Lut, 2009 fajnie to wyglada, ma byc 10 rund - tak czy siak ja debiutuje na Warszawskim
przy takim regulaminie lepiej jest budowac auto niehomologowane (regulamin)106 - Nie 01 Lut, 2009 Warszawski to RPP czy 3 liga?saxorulez - Nie 01 Lut, 2009 to orange ekstraklasamartin.h - Nie 01 Lut, 2009
106 napisał/a:
Warszawski to RPP czy 3 liga?
RPP oraz 3 liga.Bad-i - Nie 01 Lut, 2009 dokladnie a w przypadku nie zgloszenia sie 10 zalog do RD3L - bedzie sie jechalo na koncu stawki bez pomiaru czasuBad-i - Czw 05 Lut, 2009 juz coraz blizej Iszej eliminacji a ktos odkleja tamat!! Leo why ??qbus - Czw 05 Lut, 2009 bad-i jedziesz? puchar polski czy 3 liga? od nas z klubu pojedzie paru debiutantów... my zaczynamy dopiero od Krakowskiego.Bad-i - Czw 05 Lut, 2009
qbus napisał/a:
bad-i jedziesz? puchar polski czy 3 liga? od nas z klubu pojedzie paru debiutantów... my zaczynamy dopiero od Krakowskiego.
ja spokojnie zaczynam od 3 ligi.
Mozesz napisac o Twoich znajomych, kto jedzie, czym i w ktorej lidze ?? (w Automobilklubie robimy liste i juz mamy 4 potwierdzonych takze brakuje 6ciu)qbus - Czw 05 Lut, 2009 Oni chca w Pucharze juz leciec... generalnie wszyscy u nas w okol kombinowali jak mogli odbierali licencje w ciagu roku itp itd zeby nie wdepnac na mine jak co poniektorzy w roku ubieglym gdy 3 ligi nie bylo. Mój pilot z kjsów bedzie jezdzil napewno w 3 lidze, 106 którym kiedys dawno temu Olma zbudował, auto odswiezone zaczynaja od Krakowskiego.Bad-i - Czw 05 Lut, 2009 aha to szkoda, myslalem ze moze ktos od Was juz pojedzie w RD3L (na mazowkieckim)CHRZANEK - Czw 05 Lut, 2009
Bad-i napisał/a:
Leo why ??
Bo poza Tob± nikt nie marszczy freda na ten temat
A tak serio to z powodu małego zainteresowania.
Jak sezon ruszy to podkleje.Bad-i - Pi± 06 Lut, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Leo why ??
Bo poza Tob± nikt nie marszczy freda na ten temat
przyjalem do wiadomosci, aczkolwiek taki argument do mnie nie przemawia Anonymous - Nie 08 Lut, 2009
Bad-i napisał/a:
dokladnie a w przypadku nie zgloszenia sie 10 zalog do RD3L - bedzie sie jechalo na koncu stawki bez pomiaru czasu
to dobre jest, bo moze bedzie opcja zeby spokojnie przejechac 10el.
PS
jak moje kwity do licencji?M - Nie 08 Lut, 2009 ten temat jest nieciekawy
Bad-i - Nie 08 Lut, 2009