To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

Janusz - Pon 09 Lut, 2009

bart napisał/a:
znaczy się Janusz też ma tyle? ;D

od kiedy skonczyłem 2 latka nie wale w majty juz ;p

Vlodarsky - Pon 09 Lut, 2009

Janusz napisał/a:
od kiedy skonczyłem 2 latka nie wale w majty juz

nadrabiasz mocząc się w prześcieradło :)

A żeby się odezwać na temat to powiem, że przez tą zimę jak ta dupa wołowa sobie nie pojeździłem wogóle :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

Loko - Sob 14 Lut, 2009

Czy ktoś coś gdzies dziś nocą, bo ja dziś nie odpuszcze takiego śniegu :D
106 - Sob 14 Lut, 2009

jezdzilem wczoraj w nocy i dzis kolo 15
Bartli - Sob 14 Lut, 2009

W Warszawie sporo już stopniało jednak nie omieszkam sprawdzić czy gdzieś się coś nie uchowało ;)
pP - Sob 14 Lut, 2009

moze razem??
Loko - Sob 14 Lut, 2009

Co jest nikt z Krakowa nie ma ochoty się poślizgać dziś?
fydi - Sob 14 Lut, 2009

Loko napisał/a:
Co jest nikt z Krakowa nie ma ochoty się poślizgać dziś?

Nie :D Może jutro?

Loko - Sob 14 Lut, 2009

No nie do wiary :rotfl: , a dlaczego nie dziś?
M - Sob 14 Lut, 2009

hhehehe bo wszyscy walą w csa :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Loko - Nie 15 Lut, 2009

Właśnie wróciłem, śniegu na wioskach jest w chuj :D , zabawa przednia, zrobiłem jakieś 100 kilosów, pół baku poszło i jest pusty, ale za to banan na twarzy bezcenny :D

Zabawe dzięki mojej świetnie działającej zimówce zakończył bym dziś w bardzoo głupi sposób, zawracając wjechałem przodem na podjazd, taki 2 metrowy o jakimś totalnie znikomym spadku, nigdy bym nie pomyślał ze nie będe mógł z niego wyjechać :rotfl: , a jednak, auto ani centymetra nie chciało drgnąć, na szczęście pomógł patent z dywanikami :rotfl:

To jest właśnie największa lipa jeżdżenia samemu, nawet nie ma kto popchnąć, albo pociągnąć linką jak się gdzieś właduje, a i zadzwonić po kogos było by trudno bo byłem gdzieś w niepołomicach, ale za bardzo nie wiedziałem gdzie :rotfl:

M - Nie 15 Lut, 2009

Moj kolega wrzucał wsteczny, puszczał sprzegło i sam wypychał auto a potem wskakiwał :)
michool_vt - Nie 15 Lut, 2009

eM napisał/a:
Moj kolega wrzucał wsteczny, puszczał sprzegło i sam wypychał auto a potem wskakiwał :)
:rotfl: ;D :rotfl:
Janusz - Nie 15 Lut, 2009

eM napisał/a:
popatrz ile jest filmików w necie o podobnej tematyce :D wszystkie kończą się dzwonem :P

Loko co za patent z dywanikami?? pod koła podłożyłeś??

Bart - Nie 15 Lut, 2009

nie Januszku, pod dupę sobie Loko wkładał te dywaniki :rotfl: :rotfl:

A patent kumpla eMa zdarzało mi się stosować (za dawnych lat, zazwyczaj jeszcze wspomagany nieco ssaniem :> , zawsze się udawało), oprócz dywaników zdarzało mi się pod koła wkładać jeszcze jakieś gałęzie :]