http://www.forumdermatolo...60,%C5%9Bwierzbsaxorulez - Pon 15 Lut, 2010 Almera GT-R po przejechaniu całego rajdu Szwecji. Jechałem jako "0" więc nie liczyli mi czasów, ale Spec stał ze stoperem i byłem na kilometrze szybyszy o około 25 minut od Hirvonen'a
k-mart - Pon 15 Lut, 2010 czemu zdjales naklejke?
jak szpera sprawdza sie w tych warunkach?fydi - Wto 16 Lut, 2010
k-mart napisał/a:
jak szpera sprawdza sie w tych warunkach?
wymontowali, razem z całą skrzynią w celu redukcji masyStf - Wto 16 Lut, 2010 od zawsze jarał mnie ten 1" wydech opracowany przy współpracy Millteka/MG w almerze... teściowie mają podobny, namawiałem ich na założenie silencera bo mega parcha na jałowych a przy każdej redukcji sra rzodkiewką.Bad-i - Wto 16 Lut, 2010 saxorulez - Wto 16 Lut, 2010 Faktycznie jechałem bez szpery, szperę zakładam jak mam z przodu pług do odśnieżaniaKamilbike - Wto 16 Lut, 2010 Ja wczoraj pierwszy raz zakopalem sie focusem W niedzile parkowalem przy bandzie sniegu i jakos tak sie stalo ze snieg z niej obsypal sie pod prawe kola i nie moglem rano wyjechac. Pomogla mi sasiadka ktora jak mnie wypchnela powiedziala "mowilam Panu ze silna ze mnie baba " PiTT - Wto 16 Lut, 2010 ja wczoraj zakopałem się na amen pod praca
wjechałem z rozpędu w miejsce parkingowe i niestety w połowie zawisłem
ale tak po konkrecie, nie dawało nic, w 3 osoby początkowo próbowaliśmy wypchnąć i nic
osadził się podwoziem tak, że przednie koła wyły prawie w powietrzu
trochę przesadziłem z tym rozpędem, ale myślałem że jest mniej śniegu, niestety się myliłem
po ok 30 min. i rozkopaniu nieco dookoła + prawie 6 osób pchających udało się wyjechać
dramat, kupuję saperkę i w razie problemów będę robił podkopyM - Wto 16 Lut, 2010 Ajerrajd załatwiłby sprawęk-mart - Wto 16 Lut, 2010 czemu, gwintem tez sie da. przeciez kazdy wozi ze soba klucz by na szybko podkrecic sprezyne Stf - Wto 16 Lut, 2010 właśnie. poza gwintem można założyć ogrzewanie podłogowe. jak zawiśnie - roztapiasz śnieg pod autem i jedziesz dalej.kubas - Wto 16 Lut, 2010
Stf napisał/a:
właśnie. poza gwintem można założyć ogrzewanie podłogowe. jak zawiśnie - roztapiasz śnieg pod autem i jedziesz dalej.