pudzian, ale pierd.olisz k-mart - Sob 19 Sty, 2008 eM nie boj sie spojrzec prawdzie w oczy, ktoregos dnia i tak bedziesz musial Michał - Sob 19 Sty, 2008 zaraz wam pokaze jdm wannabe i prawdziwy jdm. Moze ta durna gadka sie wreszcie zakończy ...Michał - Sob 19 Sty, 2008
ten czerwony, prwdziwy jdm. Made in Japany, rok 96
a ten złoty , to taki wannabe ...
a ten biały to true jdm z korei
w czerwonym mozemy zaobserwować inny odcien nadkola tylniego i drzwo kierowcy. Ostatni krzyk mody w kazachstanie.Bad-i - Nie 20 Sty, 2008
Michał napisał/a:
mistrzowski jest ten biały civic
badi sie nie zna
podobają mu sie stare baby
ale ja lubie te tuningowane carlose - Śro 23 Sty, 2008
dzik napisał/a:
musi byc skunk2.
dzik napisał/a:
Zapewne mozna miec tez dluga erekcje montujac odpowiednio firmowe sruby do kol.
dzik napisał/a:
Cale zawieszenie tez bedzie kolorowe i skunkowe.
a co to wogóle ma wspólnego z JDM ? chyba tylko i wyłącznie Twoje wyśmiewanie się..
dzik napisał/a:
(sorry Carlos) nie jest istotne ze wygladaja jak zegary z calibry po gruntownym tjuningu i swieca w uv, maja naklejke spoon wiec sa swiete.
od tego jest pimpke aby to krytykować a nie wyśmiewać sie ze mnie w tak Twoim mądrym temacie.. "zrozumieć JDM..."
nie spodobało Ci się to, Twoja sprawa ja to zrobiłem bo tak chciałem i mi się podobało i nigdy nie powiedziałem że to jest JDM bo zupełnie nie jest to JDM..
Michał napisał/a:
a ten złoty , to taki wannabe ...
ten złoty jakiś strasznie brudny był i kiepsko w tym świetle wyszedł M - Śro 23 Sty, 2008 Dzik myślał ze jdm to synonim "tuning aut japonskich".carlose - Śro 23 Sty, 2008 mam taką nadzieje że to wszystko bardziej przez niewiedze niż przez wiedze k-mart - Śro 23 Sty, 2008 Tak mysle, ze warto by przetlumaczyc pierwszy post ze str.1 na angielski i wstawic na najwiekszych forach hondy "internaszynal".
Proponuje taka nazwe tematu:
"The Origins of JDM or JDM in times of Postmodernism" a scientific essay by Dzik
Wiesc szybko by sie rozeszla, skandaliczne tytuly artykulow w prasie:
VTEC-mag: "Finally, truth comes to light: Honda-owners betrayed themselves."
Autotechnika: "Uzytkownicy samochodow marki Honda od lat gwalca je technicznie."
Japanese performance: "It may take ages to understand themselves..."dzik - Śro 23 Sty, 2008 hahahah, padlem M - Śro 23 Sty, 2008 JA juz nie widze nic smiesznego w tym co piszesz k-mart.k-mart - Śro 23 Sty, 2008 Sorry, ale poprostu musialem to napisac.
Rozumiem, temat i cierpliwosc sie wyczerpala, to byl moj ostatni post na takie tematy.
Zamykamy?M - Śro 23 Sty, 2008 Zamykamy i zmien ten opis, chyba ze nie zalezy Ci na mojej sympatii.