Gotti - Pon 05 Cze, 2006 20 na gotowo pod domem? Niech mnie ktoś poprawi w razie czego. K-mart dobrze liczę? (% )Grzesiek VTS - Wto 06 Cze, 2006 KUPE KASY :566:Anonymous - Wto 06 Cze, 2006 juz kupilem raz bite i nidy wiecej... odradzam, mialo byc super hiper a wyszlo jak wzykle tu cos tam cos i $$$$$ tryliony
osobiscie tylko porysowane tj do lakiernika zeby sie nadawalo takie to kiedys jeszcze kupie ale nie walniete! Michał - Wto 06 Cze, 2006 Majkel - zgadzam sie z tobą , dlatego ja nigdy nie kupie uderzonego samochoduk-mart - Wto 06 Cze, 2006
Gotti napisał/a:
20 na gotowo pod domem? Niech mnie ktoś poprawi w razie czego. K-mart dobrze liczę? (% )
Nie lubie mowic z gory ile wszystko razem by kosztowalo, bo pozniej ludzie maja pretensje ze za duzo / za malo itd.. Same oplaty, przewoz itd. to by wyszly niskie, pytanie ile naprawa by kosztowala (czesci do vts'ow sa bardzo dostepne, wiec raczej nie najdrozsze). A cen blacharzy / lakiernikow w wawie to nie znam :566:
[ Dodano: Wto 06 Cze, 2006 ]
Majkel napisał/a:
juz kupilem raz bite i nidy wiecej... odradzam, mialo byc super hiper a wyszlo jak wzykle tu cos tam cos i $$$$$ tryliony
osobiscie tylko porysowane tj do lakiernika zeby sie nadawalo takie to kiedys jeszcze kupie ale nie walniete!
Jak Cie ktos wypuscil by tylko zagarnac kase a Ciebie wypuscic w maliny, to sie nie dziwie ze nigdy wiecej. Z drugiej strony przy okazyjnych w PL nigdy nie wiadomo co sie z nimi wczesniej dzialo, przy rozbitym jak kupujesz wiesz co i jak. Napewno rozbite nie sa jakies strasznie okazyjne / tanie, ale napewno wychodzi taniej niz przy calym.saxorulez - Wto 06 Cze, 2006
to jest wersja racing miał własnie takie oz, naklejki jakieś brzydkie szare, nakładki na pedały i wlew paliwa i gałkę Citroen Sport - oczywiście sprzedawany tylko w CHk-mart - Wto 06 Cze, 2006 Clio sport, 2001, 88000km, airbagi / klima gites, koszt 8800.- (na tej samej stronie jak saxofon, nawet ten sam handlarz). Dziewczyny, bierzcie te furaki, bedzie znizka na pakiet !!
Gotti - Wto 06 Cze, 2006 to clio oglądałem osobiście, jest bardzo ładne.
Wracając do saxofona.... w FAB jest problem z rachunkami (przynajmniej ja taki miałem, cena zakupu = kwocie na rachunku)k-mart - Wto 06 Cze, 2006 Teraz wszedzie problemy z rachunkami. Bylo ostatnio troche zamieszania i urzad celny zaczal patrzec handlarzom na lapy co i jak pisza, bo niektore rachunki poprostu niemogly byc prawidlowe. Od tej pory wiekszosc nie wystawia innych kwot. Ale przeciez to nie problem, sa inne sposoby. Ale nie mozna tez przesadzac, widzialem jak jakis cymbal pisal sobie rachunek na passata 98 1.8T za CHF 7,70 , czyli ~20zl... :570:Gotti - Wto 06 Cze, 2006
k-mart napisał/a:
Teraz wszedzie problemy z rachunkami. Bylo ostatnio troche zamieszania i urzad celny zaczal patrzec handlarzom na lapy co i jak pisza, bo niektore rachunki poprostu niemogly byc prawidlowe. Od tej pory wiekszosc nie wystawia innych kwot. Ale przeciez to nie problem, sa inne sposoby. Ale nie mozna tez przesadzac, widzialem jak jakis cymbal pisal sobie rachunek na passata 98 1.8T za CHF 7,70 , czyli ~20zl... :570:
No i sami sprzedający przestali tak robić, bo nie zwracano im kaucji.
btw. Inne sposoby - Ktoś z obywatelstwem CH - o tym myślimy?k-mart - Wto 06 Cze, 2006 Nie o tym myslalem, tylko ze rachunek to mozna sobie na kazdego wypisac...ze niby sprzedaje Ci ktos inny, n.p. ostatni wlasciciel.strick - Wto 06 Cze, 2006 Nie otwiera mi sie ta stronka skąd sa te autka!Niemy - Śro 07 Cze, 2006 to saxo to lajtowo udezonejesli ktos reflektuje to mysle ze nie bedzie problemu z naprawa-ja mialem tak uderzone(i jeszcze wiecej)-jakby co to foty sa w pimpie
oczywiscie auta na zywo nie widzialem-to tylko wiadomosc pogladowa;)strick - Śro 07 Cze, 2006 A ile Ciebie wyszła naprawa? Tak mniejwięcej!Niemy - Śro 07 Cze, 2006
strick napisał/a:
A ile Ciebie wyszła naprawa? Tak mniejwięcej!
tego Ci nie moge napisac-bo ja mialem jeszcze duzo innych rzeczy/pierdol uszkodzone
ale moge mniej wiecej wycenic uszkodzenia tego co widac