KonradMK - Czw 07 Maj, 2009 jedziesz po nim Dżon jak po burej suce! Essi ma małego!KonradMK - Czw 07 Maj, 2009 a propos helikoptera, tylko podpowiadam bo to strasznie drogo wychodzi ale są opcje:
http://moteo.pl/grupa/Mod...atalog/155/8751PiTT - Czw 07 Maj, 2009 pytanie czy taki helikopter udzwignie kamere HD Majka KonradMK - Czw 07 Maj, 2009 do tego się montuje mniejszą kamerę, z kamerą majka wyglądał by jak komar z opuchlizną jajec Gaydek - Czw 07 Maj, 2009 Przed chwilą obejrzałem HD z Lublina .
Majk, jesteś MISTRZ! .Anonymous - Czw 07 Maj, 2009 a ja Chciałbym poznać tytuł tej 2 piosenki k-mart - Czw 07 Maj, 2009
No musialem zostawic znak, taka bezplatna reklama dla klubu k-mart - Pią 08 Maj, 2009 dobra obejrzalem jeszcze raz, przespalem sie pare razy i doszedlem do konsrtuktywnej opinii:
tak dalej byc nie moze!!!!!!!
Zabraniam:
- hdr
- wolnych ujec
- spokojnej muzyki
Filmik ma tak naqrwiac ze po 1.ogladnieciu glowy beda pekaly, 10 ujec na 5s, strzaly z wydechu, wsciekle drifty, akcja jak w wojsku czy konkursach strong mana.
Bo tak niestety przypomina to bardziej spot emerytow niz fwd o 100KM z 1l.
Taki moj 1mln PLN do tematu.PiTT - Pią 08 Maj, 2009 ja bym widział taki motyw w filmie z Twoim essim w roli głównej
k-mart - Pią 08 Maj, 2009 A ja takie, Majk i Oskar w cossim na miescie, i dobry motyw z ekipa HH nba
OSKAR - Pią 08 Maj, 2009 a ja mam kilka pomyslow na fajne ujecia tylko kurna nie mam na czym trenowac
montaz niestety poki co nie dla mnie nie mam sprzetu i umiejetnosci,ale checi sa.ps - Pią 08 Maj, 2009 Michał,
Mi brakuje ryku silników i pisku opon przemieszanego z muzyką - serio..
A poza tym mega szacun - widać ogromny postęp od czasu pierwszych produkcji.
Mistrz! Anonymous - Nie 17 Maj, 2009 Majk,
ekstra ujęcia, co to za nuta co leci napoczątku?