Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
Anonymous - Sob 06 Gru, 2008 dajesz dajesz cos z nich zrobimy PiTT - Sob 06 Gru, 2008
Marcel 08 napisał/a:
dajesz dajesz cos z nich zrobimy
oki to są Wasze
jedynie będę miał prośbę żeby z nich wyciągnąć matę z czujnikiem poduszki bo to często podobno się psujeCHRZANEK - Sob 06 Gru, 2008
zajac napisał/a:
w toalecie masz napisane ze kakaowiec jest glupi....
Marcel 08 napisał/a:
zajac weź już zakończ prosze to swoje przemyślenia ....
Ja i Marcel odwiedzilismy dziś zająca (i jego starą)
[img][/img]martin.h - Sob 06 Gru, 2008
CHRZANEK, gdzie tyle śniegu?Janusz - Nie 07 Gru, 2008
CHRZANEK napisał/a:
a i Marcel odwiedzilismy dziś zająca (i jego starą)
padłem mi - Nie 07 Gru, 2008 niestety - to zając padł (i jego stara)Anonymous - Nie 07 Gru, 2008 ale zza grobu a raczej z za kominka bede sie odgryzac jeszcze !! a wogole to zebyscie biegunki po pasztecie dostali ..Anonymous - Nie 07 Gru, 2008 dobra koniec tego dobrego w tym temacie .... Anonymous - Pon 08 Gru, 2008 poniedziałek pod znakiem CRXa (2 dziś już wyjechały)
gdyby nie zastał sie zacisk to ten już by śmigał
EC8 otworzyło twarz
i tak przy okazji jak przechodziliśmy coś mu odkręcaliśmy
a tu skrzynia z ED9 przed małym doczyszczaniem,bo
nie chcę się jutro pobrudzić jak ja będe rozbierał
Michał - Pon 08 Gru, 2008 zdjęcia ci moze andrzej porobi, więc spoko luzanjas - Wto 09 Gru, 2008
Michał napisał/a:
zdjęcia ci moze andrzej porobi, więc spoko luz
no problem, mam wypaśną komórkę - z fleszem!
Muszę tylko znaleźć czas, żeby przyjechać na zmianę opon...Anonymous - Wto 09 Gru, 2008 no dobra A
i B
C nie chciałem powiedziec, bo musze nabyć jakąś lekture, bo zaczałem jarać się skrzyniami czy ktoś może mi polecić jakąś książkę? Budowa, przełożenia itp....M - Śro 10 Gru, 2008 Do wyboru do koloru
http://www.amazon.com/s/q...Ci%3AstripbooksGaydek - Śro 10 Gru, 2008 Byłem, zwiedziłem, wymieniłem uprzejmości i nawet mi się podobało .Anonymous - Pią 12 Gru, 2008 kurde wczoraj z 20min kombinowalem jak założyć obudowe jak juz ogarnałem to okazało się ze trwa do 30sekund