Chciałbym obejrzeć preludkę Piotrulca, potrzebuję zdrowego auta do codziennej jazdy za niewielkie pieniądze i nie może to być skoda
wypowiedź Kondzia z forum Honda Prelude...
no comments.
Poglądy mogą się zmieniać, ale nie aż tak.Loko - Pią 25 Lip, 2008
KonradMK napisał/a:
jak to skoda, idealna dla biznesmenów z bazaru
PS sorry ale dla mnie superb to było takie auto dla czerstwiaka z ogorzałą mordą w drogim garniturze, który uwielbia tłumaczyć podobieństwa octavii i passata żeby usprawiedliwić swój wybór. w biedniejszej wersji kolo w czapce z daszkiem tłumaczy się z kupna fabii bo to przecież golf tylko tańszy
PiTT - Pią 25 Lip, 2008 hahaha
to tak jak było kiedyś Trapolo
Trabant z silnikiem polo, i też można było tłumaczyć, że masz mechanike z polo w budzie z kartonu
trabant plastic is fantasticLoko - Pią 25 Lip, 2008
KonradMK napisał/a:
no i brawo jasiu. skoda fabia czy cienias to jeden śmieć
KonradMK - Pią 25 Lip, 2008 Oda do Fabii:
"Jesteś piękna pomyślałem tak o tobie,
Jakie cudne oczy masz,
Z każdą chwilą dostrzegałem tylko w tobie,
Bardzo ładną twoją twarz..."Loko - Pią 25 Lip, 2008
KonradMK napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Oczywiście poza (bez)awaryjnością jest także różnica w cenie ubezpieczenia.
Kondziu po co ałdi skoro z silnikiem 1,9tdi możesz kupić inne pojemne kombi i na dodatek swojej ulubionej marki:
Skoda Octavia
------------------------------------------------------------------------------
W tym momencie Konrad uderza się dłonią w czoło i myśli:
że też takie kiepskie żarty się ciebie trzymają Chrzaniu. Dupowóz, nie burakowóz.
Loko - Pią 25 Lip, 2008 Hahaha Fabio wkręt całkiem niezły CHRZANEK - Pią 25 Lip, 2008 2 tygodnie jak rozmawiałem z Kondziem
Kondzio- ...no i chce sprzedać chrupka.
Chrzanek- Ale jak to??
Kondzio- No dobry wóz jest ale nie ma KLIMY, jak by miał klime to by został
Chrzanek- no rozumiem... musi być klima...
A po dwóch tygodniach...
Skoda Fabia Van BEZ KLIMY :M - Pią 25 Lip, 2008 Niemozliwe jest dać 22k za takie gowno, niemozliwe.KonradMK - Pią 25 Lip, 2008 japa! potrzebny ktoś żeby podjechał z kondziem po fabię dziś wieczorem, anyone? Młody Papież - Pią 25 Lip, 2008 dupa a nie fabia! nie ma takiej opcji PiTT - Pią 25 Lip, 2008
KonradMK napisał/a:
japa! potrzebny ktoś żeby podjechał z kondziem po fabię dziś wieczorem, anyone?
gdzie i o której?KonradMK - Pią 25 Lip, 2008 hehehe
muszę mieć obstawę bo wypłacam kasę z banku a tam gdzie jadę nie ma oddziału mojego banku. najlepiej ok 18-19saxorulez - Pią 25 Lip, 2008 nie kupił Fabii RS bo nie ma takich aut w jego budżecie..
Więc nawija nam makaron na uszy