Gaydek - Śro 29 Lip, 2009 Mick, mój brat ma Leona Cuprę z 2008 r. Jak chcesz więcej info to pisz do mnie PW .Anonymous - Śro 29 Lip, 2009 z hądy do seata się przesiadać ja bym brał, zajebista furka
ale tylko w setupie biały lakier czarna felga anjas - Śro 29 Lip, 2009 mi się leon podoba... ale ja z Brwinowa jestem Stf - Śro 29 Lip, 2009 z tego co mi się obiło - to leon nie ma problemów trakcją nawet po programie na okolice 290-300km... dla mnie to ciekawa opcja. wstawić grube stabi, mocne amorki, pyknąć negatyw i powinno jakoś to jeździć.MoRToN - Śro 29 Lip, 2009
smalec napisał/a:
z hądy do seata się przesiadać ja bym brał, zajebista furka
No ale to chyba FR nie cupra? Ja sie nie znam.Anonymous - Śro 29 Lip, 2009 tez sie tak nie znam, moze na 2 focie fr ale na pierwszej na pewno cupra. tak czy inaczej chodzilo mi o kolory auta i felg poglądowo Młody Papież - Śro 29 Lip, 2009
saxorulez napisał/a:
Dżon, strick,
troche marudzicie, ja uważam że fajne auto. Po pierwsze nowe, po drugie wkłada waszym na prostej, po trzecie dojeżdzasz nim na tor i wysiadasz mniej zmęczony niż z Saxo lub 205 a po trzecie jestem przekonany że może to dawać frajdę za kierownicą na torze. Coś kosztem czegoś.. Mick nie kupuje auta do wyjmowania generalki
po drugie, wkłada Naszym na prostej. Nawet jeżeli tak, to tak samo można wybrać dizla, dużo momentu, a i bardzo łatwo zwiększyć tę wartość
po trzecie, dojeżdżam moim 205 na tor i tak mi już zostaje banan na pysku na cały dzień, tak z przyzwyczajenia, bo całą droge cieszyłem morde niestety, dużo radości sprawia mi jezdzenie 205 (moim 205)
no i po pierwsze, Leon jest nowy, ale podejrzewam, że ja wolałbym wydać tą kase na 3 jakieś stare trupy, niż na jeden (jak dla mnie nudny) samochód...
więc nie pisz, że marudze... takie je poprostu moje zdanie
Łukasz, chyba za mało radości sprawie Ci Twoje saxo, hm? Michał - Śro 29 Lip, 2009 co z tego ze jest nowy
troche bez sensu tłumaczenie Łukaszek.
wolałbym sobie kupić e36 m3, albo chociaż 328, miniaka ....Anonymous - Śro 29 Lip, 2009 panowie nie zapinajcie w kalesony, każdy lubi co innego, patrzac obiektywnie to naprawdę fajne auto, ale ja np. też bym sobie tego nie kupił Gaydek - Śro 29 Lip, 2009
MoRToN napisał/a:
No ale to chyba FR nie cupra? Ja sie nie znam.
Pierwsza to Cupra, a druga to Cupra z dołożonym pakietem aero, ew. Cupra K1 - limitowana do GB.
Przędzej już jakies wiekowe SI GT, albo inny wynalazek z kubełkami.
Auto jest za nowe, za bez awaryjne za brzydkie , miałby dość jeszcze szybciej niz Hondy type R. Taka prawda.saxorulez - Śro 29 Lip, 2009 Dżon,
ale ja bardzo lubię saxo i nie mam z nim kłopotu, ale mając do wyboru jedno auto nowe (które ma służyć na codzień i do zabawy) wybrał bym Leona niż 3 stare auta.
Jeden lubi rybki drugi pipki gdybym miał nieograniczony budżet kolekcjonował bym auta. A tak raczej starm sie kierować rozsądkiem (który jest subiektywny często)
Reasumując jest to temat o Leonie i ja jestem mocno ZAk-mart - Śro 29 Lip, 2009
saxorulez napisał/a:
Reasumując jest to temat o Leonie i ja jestem mocno ZA
ja tez, bo seat to lamborghini, to skodaMłody Papież - Śro 29 Lip, 2009 masz coś do Skody?!?!?!?