uczeszsie100 - Wto 25 Sie, 2009 ..taczkę kasy +- 1400 ojro ( z wysyłką).M - Wto 25 Sie, 2009 o FCUK
jaki jest w tej chwili budzet projektu?Barejka - Wto 25 Sie, 2009
ŁukaszS3 napisał/a:
uczeszsie100 napisał/a:
kolejną taczkę
Złomu? Anfy? Trawy? Możesz konkretnie
pokrzywy uczeszsie100 - Wto 25 Sie, 2009 Odnośnei budżetu narazie nie chce sie wypowiadać. Wszystko wskazuje na to, że oprócz kilku "drobnostek" temat zakupów mozna zamknąć. Któregoś pięknego dnia usiąde i podlicze to wszystko. Narazie chyba wole żyć w nieświadomości
Auto nie zostalo jeszcze odpalone, potem strojenie. Podejrzewam, że tu jeszcze pare groszy trzeba bedzie władować OSKAR - Wto 25 Sie, 2009 A jakies przyblirzone terminy odpalenia??
Ciekawe jak to bedzie wygladac i jezdzic i skrecac.rasta - Wto 25 Sie, 2009
OSKAR napisał/a:
Ciekawe jak to bedzie wygladac i jezdzic i skrecac.
Chętnie zweryfikuję OSKAR - Wto 25 Sie, 2009 No nie watpie,ze ty to pierwszy w kolejce
W ciemno stawiam,ze zaraz po montażu będzie 1:0 dla foki.
Bo wiesz ty swoja foke to robiles i metoda prob i bledow wreszcie masz to co masz.
I nie trwalo to miesiac tylko kilka na pewno.dzik - Śro 26 Sie, 2009 No ladnie, widze ze wersja z obsluga szerokiej i solenoid do doladowania. EGT tez obsluzy?Anonymous - Czw 27 Sie, 2009 no patrz .... a jak byłes u nas to powiedziałeś ze drogo i że niektóre rzeczy są ci niepotrzebne a robią się niezbędne .... ile to juz czasu? i jestem ciekawy ile już jednak wydałes?k-mart - Czw 27 Sie, 2009 10000zl
duzo czy malo, huy wieuczeszsie100 - Czw 27 Sie, 2009 Marcel, człowiek uczy się na błędach..
Niestety po drodze powychodziły sprawy, których chyba nikt nie był w stanie przewidzieć. Sprzęgło, kóre miało być poprostu wzmocnione u radzikowskiego, kosztowało 4x tyle i opóźniło robote o prawie dwa miechy. komputer, który miał dotrzeć w cztery tygodnie, dotarł po dwóch miechach. Kolektor i jeszcze kilka dupereli.
Może właśnie dzięki temu, że to wszystko tak rozciągnęło się w czasie było mnie jako tako na to stać.
Ile kosztowało ?
Jeżeli pamiętasz kwotę o której rozmawialiśmy, to chyba zdajesz sobie sprawę z tego, że jest poprostu nierealna. Teraz i ja to już niestety wiem.uczeszsie100 - Czw 27 Sie, 2009 aaa odnośnie Vemsa, to EGT jak najbardziej ogarnia.rasta - Czw 27 Sie, 2009
Cytat:
Niestety po drodze powychodziły sprawy, których chyba nikt nie był w stanie przewidzieć.
Standard, było słuchać tych co już to przeszli!
Za 3 tyś. mogłeś mieć AEM'a który obsłuży 4 sondy EGT na raz
Ps. Jak tam słupeczki uczeszsie100 - Pią 28 Sie, 2009 ..ale vems jest chyba ciut bardziej rozwojowy no i wiązek nie trzeba przerabiać. Zresztą, ja sie nie znam..
Słuchałem tych co już"to" przeszli i jakoś nikt nie uświadomił mnie w kwestii sprzęgła, zamówień z dp.engeneering itd. To, że po drodze wyjdzie kilka nieprzewidzianych tematów to było oczywiste. Niestety nikt w PL nie mógł udzielić mi konkretnej pomocy.
Zresztą, ja jestem w sumie zadowolony, wszystko zmierza w dobrym kierunku
Odnośnie słupków, nie wiem, nie widziałem. Podobno bez rewelacji..ŁukaszS3 - Pią 28 Sie, 2009
uczeszsie100 napisał/a:
Odnośnie słupków, nie wiem, nie widziałem. Podobno bez rewelacji..