qbus - Wto 03 Mar, 2009 moze sproboj -> http://www.allegro.pl/sea...from=&price_to=KonradMK - Wto 03 Mar, 2009 ja bym spróbował u producenta. powiedz że taką dostałeś w pudełku i wymienią ci. ich to nic nie kosztuje.anjas - Wto 03 Mar, 2009
KonradMK napisał/a:
powiedz że taką dostałeś w pudełku i wymienią ci
ale to przecież kłamstwo!KonradMK - Wto 03 Mar, 2009
anjas napisał/a:
KonradMK napisał/a:
powiedz że taką dostałeś w pudełku i wymienią ci
ale to przecież kłamstwo!
ale gwarancja obowiązuje. zresztą dla producenta taka płytka to tylko trochę plastiku. jeśli odda porysowaną to pójdzie na przemiał i zrobią z niej nową. klient zadowolony, firma zyskuje uznanie. tak powinno to działać.anjas - Wto 03 Mar, 2009 no ale bez kłamstwa
jestem PEWIEN, że PieQt nigdy by się kłamstwem nie skalał.KonradMK - Wto 03 Mar, 2009
anjas napisał/a:
no ale bez kłamstwa
jestem PEWIEN, że PieQt nigdy by się kłamstwem nie skalał.
no to sobie nie pogra i chuj anjas - Wto 03 Mar, 2009 hehehe... chyba, ze grę zgrał na dysk wcześniej
W XBOXie to możliwe, w odróżnieniu od PS3 PieQt - Wto 03 Mar, 2009
anjas napisał/a:
hehehe... chyba, ze grę zgrał na dysk wcześniej
W XBOXie to możliwe, w odróżnieniu od PS3
mówiłeś, że to nie możliwe i kurna nie nagrałem - jak się nagrywa gry na HD?
czyli nowa gra poszła się walić - pięknie
zawsze mogę reklamować całego xboxa i kazać oddać sobie płytę, ponieważ xbox porysowałKonradMK - Wto 03 Mar, 2009 napisz do producenta, powinni ci wymienić.anjas - Wto 03 Mar, 2009
PieQt napisał/a:
mówiłeś, że to nie możliwe i kurna nie nagrałem - jak się nagrywa gry na -?
podobno nowy soft pozwala nagrywać. Jak się mnie pytałeś to jeszcze tego nie wiedziałem.
PieQt napisał/a:
czyli nowa gra poszła się walić - pięknie
jeśli to Forza to się nie łam. Pożyczę Ci swoją, zgrasz sobie i będziesz hulał.
Poza tym nowa Forza2 na allegro kosztuje ok. 50zł, więc bez tragedii.PieQt - Wto 03 Mar, 2009 forca jest ok, dostałem gtaIV o się zesrło - ech ... a zaczynało mi się podobać - dobrze, że osiągnięcia zostały zapisane - jak ktoś przeszedł, to chętnie pożyczę k-mart - Wto 03 Mar, 2009
PieQt napisał/a:
jak ktoś przeszedł, to chętnie pożyczę
ja przeszedlem, ale na ps'ie anjas - Wto 03 Mar, 2009
PieQt napisał/a:
osiągnięcia zostały zapisane - jak ktoś przeszedł, to chętnie pożyczę
przywieźć Ci jutro do pracy?
(tylko mi kur.wa płytki nie podmień na tą porysowaną )PieQt - Wto 03 Mar, 2009 żebyś miał pewność, to mogę dać ci w zastaw tą porysowaną
pewnie do aktualizacji potrzeba połączenia z siecią - po dramatycznym kursie dolara wifi do x kosztuje 350 zeta - a to znacząco za dużoanjas - Śro 04 Mar, 2009 a kablem nie możesz połączyć? choćby z laptopem, na którym odbierasz neta przez WiFi i udostępniasz sieć X'owi.
Ja tak robiłem i wszystko było OK.