Ogłoszenia komercyjne - Jaskinia motorsportu Vlodarsky Racing
bizon - Śro 18 Maj, 2011 napisz cos wiecej o tym Vlodarsky - Śro 18 Maj, 2011 Może właściciel sam się pojawi i powie. Ja mogę tylko powiedzieć, że to cywil na ulicę . I że jest srebrny. A no i jeszcze będzie oklejony niedługo.bizon - Śro 18 Maj, 2011
Vlodarsky napisał/a:
że to cywil na ulicę .
to mi wystarczy Anonymous - Śro 18 Maj, 2011 szkoda ze sie już wydało nie będziecie mieli niespodzianki faldzip - Śro 18 Maj, 2011
Vlodarsky napisał/a:
W weekend chyba będzie na Słomczynie (właśnie składam mu komplet szutrówek)
Damn, tak patrzac na to auto stwierdzam, ze w takim razie nie wygram Jacek - Śro 18 Maj, 2011
faldzip napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
W weekend chyba będzie na Słomczynie (właśnie składam mu komplet szutrówek)
Damn, tak patrzac na to auto stwierdzam, ze w takim razie nie wygram
spokojnie...
nie jeden śmietnik z wypadającą dwójką dawał radę wychuchanym A grupom
a tak swojo drogo to biuro rajdu (czyt. gabinet) Vlodarsky - Śro 18 Maj, 2011 jest piękny - ale właściciel chwilowo go oszczędza - po mału się wdraża bym powiedział Greg - Śro 18 Maj, 2011
Vlodarsky napisał/a:
jest piękny - ale właściciel
Nooo marek, kto jak kto, ale żebyś Ty tak pisał? Fiu fiu.
A na serio - 106 śliczna, wymuskana. Macałem ponad godzinę ostatnio. faldzip - Pon 23 Maj, 2011 mozna wiedziec, jak sie kolega od tej 100-szostki nazywa, bo nie ogarnalem jaki mieli numer i w koncu nie wiem czy ich wyprzedzilem moim przystankiem na PTS Vlodarsky - Pon 23 Maj, 2011 gdzie jest jakaś stronka z tym waszym ściganiem ? SebastianVlodarsky - Pon 23 Maj, 2011 już patrzyłem mają 45 w generalce - na pierwszej próbie taryfa była206 Gti - Śro 22 Cze, 2011 Byłem w kuzni wczoraj - Marek zamontowal mi eibacha. Jestem mega zadowolony - bo twardosc taka jak w serii a auto wyglada super!
Jezeli chodzi o Marka to mogę powiedzieć to co w
Zawsze - mega mistrz. Wszystko idealnie plus Marek poprawil po serwisie mercedesa
Aso merc vs Kuznia 0-1Bart - Śro 19 Paź, 2011 Bardzo dziękuję za fachową pomoc braciom Vlodarsky
Profesjonaliści w każdym calu.Vlodarsky - Śro 19 Paź, 2011
Cytat:
auto: Fiat Ducato
silnik:: 2.0
a więc zmień to proszę Bonczek - Śro 19 Paź, 2011 O, zapomniałem o tym temacie
Miałem okazję odwiedzić, wkrótce zajrzę jeszcze raz.
Zapomniałem dodać, że z trasy jadę bo bym hotdogi dostał