To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Szybki kill i podobne sytuacje

M - Pią 09 Kwi, 2010

przeciez piszę ;)
ade - Sob 10 Kwi, 2010

saxorulez napisał/a:
Cytat:
niestety nie krecilem z astry bo prowadzilem lexusa:D:P

ale Astra by ich klepnęła :P

ze startu pewnie tak:D:P :devil: :rotfl:

TOXIC - Sob 10 Kwi, 2010

A mnie dzisiaj smigając na spota wpadł w oko lsniący znaczek AMG, pól miasta bujałem sie w ruchu ulicznym zanim koles w koncu podjął wyzwanie. Chyba chciał zaimponować dziewczynie z którą jechał :) no i sie zaczeło zielone ogień, na szczescie zdązyło juz przezchnąć po drobnych opadach. Nie wiem czy koleś dawał pełny ogien, ale wystartowałem lepiej i tak juz zostało do konca :)

I teraz najwieksza niespodzianka bo az musiałem po allegro szperać zeby zakumać co to za model (z tyłu zadnych oznaczeń poza AMG)

CLK 55 AMG, zgadza sie wszystko nawet 4 rurki z tyłu, więc albo dobra podróba albo sie koles ze mną draznił, albo ta jego laska tylko wyglądała na szczupłą :D 5,4 do stetki, na automacie, nie ma bata zeby moj sie mogl z tym równać

GeKo - Sob 10 Kwi, 2010

toxic ja też mam jednego AMG upolowanego i też wg papierów powinien mnie zjeść a mu się nie udało. Ruszać tym nie potrafią i tyle.
iQ - Sob 10 Kwi, 2010

tydzien temu takie AMG jak na focie Toxic´a mnie tak zalatwilo ze swiatel ze wstyd bylo napisac. Ale pewnie nie umiem ruszac :P
Stf - Sob 10 Kwi, 2010

:)

106 - Sob 10 Kwi, 2010

ups s3 rulez
Kamilbike - Sob 10 Kwi, 2010

Rasta ustaw mocna mape, Rasta ogarnij start :P

W srode Cie pomszcze;)

Stf - Sob 10 Kwi, 2010

do środy mam nadzieję Maciek z Compsportu ogarnie s3, bo górą nadal nie jedzie jak powinna.
k-mart - Nie 11 Kwi, 2010

ogolnie bez niespodzianek
:]

zefir - Nie 11 Kwi, 2010

k-mart napisał/a:
ogolnie bez niespodzianek
:]

:D :D:D:D:D

KarQ - Nie 11 Kwi, 2010

Jaki komentarz :lol2:
Misiek_lbn - Nie 11 Kwi, 2010

przedwczoraj wracałem z miasta z kolegami, ja w crxie seryjnym z kolegą, za nami S6 C4 4.2 manual i w lusterku nagle pojawił się xenon, a jak nas wyprzedził to na tylnej klapie e36 pojawił się napis 318...
kolega w crxie poredukował, co nic nie dało, a S6 ledwo go doszło ale nie podejmował wyprzedzania bo mu jedna opona bije, aczkolwiek przy 190 odpuścił bo kierownica za mocno biła...
także miłe zaskoczenie, wydaje mi się ze to mógł być mpowerowy 3.0 :)
bo wątpię żeby zwykłe 2.8 tak poszło, w esce bądź co bądź jest 290 koni a powyżej 100 idzie bardzo przyjemnie, więc wątpię że 192 koniki by tak goniły :)

kaziu1985pn - Nie 11 Kwi, 2010

hmm od razu 3.0 mogła być jakieś T, znajomy ma 2,0T czy nawet 2,5T i idzie jak głupie w dodatku kombi że cichociemniak :)
Anonymous - Nie 11 Kwi, 2010

Misiek_lbn napisał/a:
przedwczoraj wracałem z miasta z kolegami, ja w crxie seryjnym z kolegą, za nami S6 C4 4.2 manual i w lusterku nagle pojawił się xenon, a jak nas wyprzedził to na tylnej klapie e36 pojawił się napis 318...
kolega w crxie poredukował, co nic nie dało, a S6 ledwo go doszło ale nie podejmował wyprzedzania bo mu jedna opona bije, aczkolwiek przy 190 odpuścił bo kierownica za mocno biła...
także miłe zaskoczenie, wydaje mi się ze to mógł być mpowerowy 3.0 :)
bo wątpię żeby zwykłe 2.8 tak poszło, w esce bądź co bądź jest 290 koni a powyżej 100 idzie bardzo przyjemnie, więc wątpię że 192 koniki by tak goniły :)

Gdyby to było m3 to zadne stare s6 nie miałoby szans go dojsc,kiedys jezdziłem s6 4.2 kombi i jakos wrazenia na mnie to nie zrobiło,w przeciwienstwie do m3