podoba mi sie podejscie peugeota.. nie beda sie pier..ic w tym sezonie. skoro skoda
zrobila sobie team fabryczny to pug w zespoly dealerow wsadza petera solberga,
buffiera, sarrazina, neuville, wilksa....
+1 Też mi się to podoba i trzeba przyznań, że ekipę sobie konkret zmontowali
Podoba mi się też podejście PSA, Citroen sobie walczy w MŚ, a dla IRC i prywatnych kierowców pozostaje Peugeot CHRZANEK - Śro 08 Gru, 2010 A mnie się podobało jak i Pug i Cytryna latały w WRC Vlodarsky - Śro 08 Gru, 2010 a mi sie rajdy nie podobają... i wyścigi też...kubas - Śro 08 Gru, 2010
Vlodarsky napisał/a:
a mi sie rajdy nie podobają... i wyścigi też...
a co ci się podoba ? Vlodarsky - Śro 08 Gru, 2010 w sumie to nic... zesrałem się
edit: Salma Hayek i Monica Belucci mi się podoba... i Pani z 812 strony tematu "o wszystkim i o niczym"KonradMK - Śro 08 Gru, 2010
Vlodarsky napisał/a:
w sumie to nic... zesrałem się
+1
Vlodarsky napisał/a:
edit: Salma Hayek i Monica Belucci mi się podoba... i Pani z 812 strony tematu "o wszystkim i o niczym"
+2106 - Czw 09 Gru, 2010 wie ktos czy kubica pojedzie w monte?Wrobel - Czw 09 Gru, 2010
Cytat:
- Raczej nie pojadę w kolejnej edycji Monte Carlo - stwierdził Robert Kubica. - To wyjątkowy rajd i trzeba poświęcić bardzo dużo czasu na przygotowania. Na trasie mogą panować różne warunki i trzeba być na to gotowym. Jeśli chcesz właściwie podejść do startu, musisz długo się przygotowywać i nie sądzę, abym znalazł na to czas - dodał.
O i Kubica tez jest Bad-i - Czw 09 Gru, 2010 a nas ze 106 nadal nie ma speed555 - Czw 09 Gru, 2010 nie zgłosil samochodu wiec moze Megane N4 pojedzie (tylko nie wiem czy homologuja do tego czasu)Jaco - Czw 09 Gru, 2010
speed555 napisał/a:
nie zgłosil samochodu wiec moze Megane N4 pojedzie (tylko nie wiem czy homologuja do tego czasu)
Francuzi chyba nie będą mieli problemów z homologacją ziober - Czw 09 Gru, 2010 Ponoć homologacja Megane N4 będzie 1 stycznia 2011r.qbus - Czw 09 Gru, 2010 WRC w regionalnych mistrzostwach w 2011 106 - Czw 09 Gru, 2010 qbus i tak dobrze wie czym pojada
....i chyba nawet zna juz ich czasy po pierwszym etapie