Janusz - Czw 22 Lip, 2010 ja tez jadę jak się nic nie wysra po drodze M - Czw 22 Lip, 2010
Janusz napisał/a:
ja tez jadę jak się nic nie wysra po drodze
Janusz... trzymam za Ciebie kciuki ale i tak wiem ze nie dojedziesz Janusz - Czw 22 Lip, 2010
eM napisał/a:
Janusz... trzymam za Ciebie kciuki ale i tak wiem ze nie dojedziesz
dojadę na pewno kwestia tylko czym Vlodarsky - Czw 22 Lip, 2010
Janusz napisał/a:
dojadę na pewno kwestia tylko czym
podchodzimy do tego podobnie... jak mnie dwa auta zawiodą to biorę xsarę żony !!Janusz - Czw 22 Lip, 2010
Vlodarsky napisał/a:
podchodzimy do tego podobnie... jak mnie dwa auta zawiodą to biorę xsarę żony !!
a ja jadę razem z MCS i 206rc, jak się sport zepsuje, to porzucę zwłoki na [poboczu i przesiądę się do kogoś z ww.anjas - Czw 22 Lip, 2010 u nas podobnie, gdyby, odpukać (choć nie jest to możliwe), pralka zaniemogła to będziemy upalać ignisa sport mikana żony albo octavię TDI po programie. Jakoś damy radę!pP - Czw 22 Lip, 2010 ja nie mam wyboru..muszę byc fiestom!Anonymous - Czw 22 Lip, 2010
pP napisał/a:
ja nie mam wyboru..muszę byc fiestom!
a ja Coltem Drone - Pią 23 Lip, 2010 Jakiś wspólny wyjazd z Warszawy się szykuje ?Anonymous - Pią 23 Lip, 2010 no właśnie
O której , to postaram sie Tomsona zgarnąć i smignąć z hh Vlodarsky - Pią 23 Lip, 2010 Chyba możemy coś zmontowac Anonymous - Pią 23 Lip, 2010 a jest tam jeszcze jakieś wolne miejsce?
moze my byśmy kopneli się XSi Janusz - Pią 23 Lip, 2010
Marcel 08 napisał/a:
moze my byśmy kopneli się XSi
na zimówkach znowu ?? Anonymous - Pią 23 Lip, 2010 a jak Anonymous - Pon 26 Lip, 2010 3 newsy:
1: Tak będą wyglądały numery startowe, dziś poleciały do druku
2: Na dziś umówiłem się z agentem ubezpieczeniowym i finalnie załatwiam NNW, więc jeśli zajdą jakieś zmiany personalne po dzisiejszym dniu, nowa osoba zostanie bez ubezpieczenia. Choć wiadomo, że chodzi nam głownie o papier, nie zamierzamy się rozbijać
3: Proszę was, byś mieli na torze odliczone 10zł, które będę od was pobierał przy wydawaniu numerów startowych, a jest to kwota za ubezpieczenie (5zł)i wspomnianą kilkanaście postów wcześniej dopłatę 200zł (przypominam: tor miał kosztować 1800 + 150 + NNW, wyszło 2000 + 150 + NNW). Wyjdzie kilkanaście zł na moją niekorzyść, ale to moja sprawa, nie dopilnowałem.
Opłatą za numery startowe obciążam siebie, mam znajomego w agencji reklamowej, płacę tylko grosze za folię.