ps - Czw 06 Maj, 2010 Straszna amatorszczyzna. Rodziny ofiar o bardzo wielu rzeczach, np. o tym gdzie i kiedy beda do odbioru rzeczy osobiste, dowiaduja sie z paska w TVN24(sic!)... brak slowKonradMK - Czw 06 Maj, 2010 jak to u ruskich, na scenie lukier a za kulisami gównoanjas - Czw 06 Maj, 2010 mnie to wszystko caraz bardziej dziwi i zaskakuje. Podobno tez "znaleziony" paszport po prawie miesiącu leżenia w bagnie wyglądał jak nowy... Podobnie jak to 100zł.
Na miejscu katastrofy było wcześniej wysypisko. Po zaoraniu wcale się nie dziwię, że można tam znaleźć podeszwę tenisówki czy stary portfel.
Dziś dodatkowo się okazało, że to "włamanie" do domu Szczygły chwilę po katastrofie (trąbiła o tym Staniszkis) to było wejście ludzi z BBN, którzy szukali laptopa Szczygły. A BBN to przecież PIS. Po co wchodzili do mieszkania chwilę po katastrofie? Dlaczego tak im zależało na tym laptopie (podobno w mieszkaniu go nie znaleźli), co mieli do ukrycia?
Dziwne to, serio.
Nie podoba mi się też ta informacja o znalezionym kawałku ciała, które ksiądz "pochował". Kurcze, przecież taki kawałek ciała zgłosić a nie "pochować". Może zrobili by badania DNA i okazałoby się, czyje to ciało. Może nikogo z samolotu.
Sorry, ale jak się znajduje na polu czy w lesie kawałek ludzkiego ciała z cieknącą krwią to się go nie grzebie tylko wzywa służby.zefir - Czw 06 Maj, 2010 dla mnie tez ta 100zl za swiezo wyglada jak na miesiac lezenia
zaczyna sie troche szukanie miodu w dupie, zamiast zajmowac sie wyjasnieniem calej sprawy jak najszybciej.
pozdroM - Czw 06 Maj, 2010 Paszport to jest akurat tak zrobiony ze mozna go i rok moczyc w wodzie i nie zamieknie.
Andrzeju - wysypisko, no tak to juz wszystko tłumaczy, możemy spać spokojnie - wszystko jest w porządku...anjas - Czw 06 Maj, 2010
eM napisał/a:
Andrzeju - wysypisko, no tak to juz wszystko tłumaczy, możemy spać spokojnie - wszystko jest w porządku...
Nie twierdzę, że wszystko jest w porządku, ale też nie chciałbym przesadnie panikować.
Wystarczy pójść do pierwszego lepszego lasu pod Warszawą i zobaczyć co można tam znaleźć i to bez uprzedniej katastrofy samolotu.
Moim zdaniem ktoś mąci. Nie wierzę w to, że 100zł przeleżało miesiąc w lesie i nagle się odnalazło... w prawie nienaruszonym stanie. Nie podoba mi się też ta informacja o ciałach. Skoro ktoś coś znalazł to powinien zgłosić a nie zakopywać.
Nie podoba mi sie też akcja BBN o której nie poinformowano tylko rzucano od razu gromy na Tuska, że na pewno to on wszedł do mieszkania Szczygły i ukradł laptopa.M - Czw 06 Maj, 2010 To był podstęp PiS'u. Tak naprawde nikt nie zginął - to wszystko to spisek pisowców zeby znowu wprowadzić IV RP i zrobić państwo policyjne.
Rosjanie to pefekcjoniści, kiedy weszli do PL 17 września aby wyzwalać nas od hitlera, wniesli przy okazji ISO i najwyzsze standardy kultury, szkolili Polaków na kresach jak rozpoznawać dźwięk broni stojąc plecami do strzelającego lub ile uderzeń w głowę jest potrzebnych żeby stracić przytomność. W katyniu i charkowie grali z nami w chowanego, tylko ze nasi liczą do dziś. W trakcie zaborów bardzo nas wspierali, budowali nam demokracje a w trakcie PRL wagonami wwozili do Polski dobra wyprodukowane u nich w ramach przyjazni. Kiedy PRL się rozpadł (niestety) okazało się że przewyższamy poziomem rozwoju i PKB każdy kraj zachodni.
Tak było? Czy wielowiekowe doświadczenia z ruskimi nic nas nie nauczyły?
Wkurza mnie linia medialna - zgadzaj się z rosjanami, cokolwiek nie powiedzą, bo inaczej jesteś wichrzycielem, rusofobem - oni mogą sie obrazic przeciez a taką reke do nas wyciągneli. Premier Putin nawet przytulił Donalda Tuska. Ciekawe czy przytulał też Litwinienkę albo dzieci z Biesłanu.anjas - Czw 06 Maj, 2010 myślę, że w każdej kwestii ważny jest umiar i nie popadanie w skrajnościM - Czw 06 Maj, 2010 No tutaj skrajnością samą w sobie jest ta cała wręcz nieprawdopodobna historia która się wydarzyła i która niejako zakpiła sobie z nas po raz kolejny.Bad-i - Czw 06 Maj, 2010
Walle napisał/a:
poleciał:
spieprzaj dziadu
czerwona małpa
borubar
polityk z małym poparciem spolecznym
kurdupel
kaczor
nie znający hymnu polskiego
a przywieziono w trumnie:
bohatera narodowego
ojca narodu
pierwszego z Polaków
wybitnego polityka
wizjonera
obrońcę Polski
to ja się pytam - kto podmienił zwłoki????
dobre i prawdziweBad-i - Czw 06 Maj, 2010
eM napisał/a:
To był podstęp PiS'u. Tak naprawde nikt nie zginął - to wszystko to spisek pisowców zeby znowu wprowadzić IV RP i zrobić państwo policyjne.
Maciek masz duza wiedze, jestes inteligentny, duzo czytasz. Ale nie wiem dlaczego jak nie masz argumentu to wrzucasz takie teksty jak powyzszy. Przeciez nikt tutaj nie napisal ze to PIS, wrecz przeciwnie. To Ty najczesciej piszesz ze to sprawka Ruskich (juz o tym ze piszesz o przeszlosci nie wspomne).
Sytuacja jest nastepujaca: po miesiacu w blocie znajduja ludzie kawalek ciala, ktore podobno jakis tam ksiadz chowa w ziemi (koorwa jezeli to prawda to powinien siebie tez pochowac). Dodaktowo dochodzi wrecz idealny bankot 100 złotowy. Chlopaki tylko tyle napisali a Ty wysowasz wniosek ze znowu wszyscy spiskuja przeciwko PISowi. Kaman PiTT - Czw 06 Maj, 2010 taaa, u Ruskich by przeleżał tyle czasu jakikolwiek banknot M - Czw 06 Maj, 2010 To był sarkazm drogi Badi M - Czw 06 Maj, 2010 Macie swoich specjalistów
to tylko pokazuje jak mizernie to wszystko u nas funkcjonuje
wstyd na cały Świat
ginie prezydent a po prawie m-cu wychodzi dopiero o której godzinie rozbił się samolot
uważacie że coś takiego by było do przyjęcia jakby spadł samolot z prezydentem innego europejskiego kraju?