Jakarti - Pon 07 Cze, 2010 beda wieczorem - Magda wrzuci na picasse
kilka mozna obejrzec na twarzy ksiazki M - Pon 07 Cze, 2010 Ja podsumowując chciałem podziękować
Saxorulez - za organizację, jak zwykle jest super mimo trudności
STF - za transport - dzięki
PCS - za browarek - był wybawczy w ten upał
I wszystkim dziękuje za towarzystwo Miniac - Pon 07 Cze, 2010
rasta napisał/a:
Pogoń za Mini Miniaca
Jaka pogoń, chyba chłosta
Dziękuje bardzo za zaproszenie. Było przerewelacyjnie! To chyba pierwszy taki bezstresowy wyjazd z wyłącznym nastawieniem na przyjemność.
Dzięki Stf za 'wujkowe dobre rady', bardzo się przydały. Nie wiem co by było na lepszych oponach, bo już teraz po paru okrążeniach robiło mi się słabo
Hej
Trochę 'nudy' w moim wykonaniu (jakby ktoś chciał obejrzeć np obiekt ).
Bonczek - Pon 07 Cze, 2010 Kurcze, szkoda, że tym razem nie mogłem uczestniczyć, mam nadzieję, że następnym razem się uda, bo znowu przednia zabawa Greg - Pon 07 Cze, 2010 Fajnie musiało być, szkoda że nie mogłem być w dwóch miejscach na raz. Jacek - Wto 08 Cze, 2010 fajnie było Jakarti - Wto 08 Cze, 2010 Rasta dobrze wywijał
a co eM sie tak pręzy? anjas - Wto 08 Cze, 2010
jacek czajka napisał/a:
fajnie było
Bart - Wto 08 Cze, 2010 eM wygląda jakby wietrzył jakiś spisek M - Wto 08 Cze, 2010 srałem, przepraszam
TomsoN - Wto 08 Cze, 2010 o fuM - Wto 08 Cze, 2010 Tomson aż się odsunąłTomsoN - Wto 08 Cze, 2010 No i mina jakbym na bezdechu siedział. A Januszkowi było obojętne, chyba, że też coś wypuszczał spod nogi bo tak dziwnie uniesiona KonradMK - Wto 08 Cze, 2010 jak się puszcza bąka w tłumie to trzeba umiejętnie modulować dźwięki a to kosztuje chwilową utratę kontroli nad mięśniami twarzy i kręgosłupa lędźwiowegogre - Wto 08 Cze, 2010 Jakarti, Masz juz focisze?