HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
anjas - Wto 31 Sie, 2010 Dzowoniłem do Kartareny. Mają jakąś dodatkową rezerwację, której nie ma na stronie. Moglibyśmy pojeździć najwcześniej o 21.00 i tylko po wewnetrznym torze, bo dziś ze względu na pogodę nie otworzą zewnętrznej części.
Proponuję w takiej sytuacji pojechać jednak do RCW (może Marcel też da radę?).
(ewentualnie jeśli na RCW jesteśmy wciąż obrażeni to może być Imola).Jakarti - Wto 31 Sie, 2010 hmmm- niechaj bedzie RCW na 20tą.
moze zdaze a Michool nie musialby wtedy ze mna sie telepac na koniec swiatamichool_vt - Wto 31 Sie, 2010 jestem tu, i bede tam pcs - Wto 31 Sie, 2010 moze i mi sie uda poprawic moj zalosny czas ...Jakarti - Wto 31 Sie, 2010 widze, ze nikt jeszcze nic nie napisal..
ja jebe.. chuk z tym kartami
pomijajac moja historie zrezygnowalismy poczatkowo z kartARENY i wybralismy sie na RWC. tam sie okazalo, ze kolejka milion ludzi i rezerwacja na wylacznosc od 21.. wiec na IMOLE a tam zamknieta impreza.. pozostal jeden kierunek kartARENA
pojechalismy i bylo bardzo fajnie przepraszam wszystkich, ktorych stukalem wyniki ma zwyciezca i niech on je wrzuci. troche mnie energia rozpierala ale z drugiej strony nie bylo gdzie wyprzedzac wiec kurna z drogi na koniec jeszcze jakis wsiuras (od siurka) mnie stukal bo go wyprzedziłem i byla mała przepychanka w mojej wyobrazni oczywiscie
szkoda PCS'a ktory stal w korku na hynka ale po moim telefonie, ze RCW jest nieosiagalne poddal sie co rozumiem..
do zobaczenia nastepnym razem i bardzo dziekuje Mackowi dzisiaj za pomoc
masz mleko dla malej i piwko dla Ciebie jeszcze raz dzieki - uratowales mi doope anjas - Wto 31 Sie, 2010 Byliśmy w RCW: tłok i rezerwacja od 21, więc polecieliśmy do Imoli. Tam podobnie (rezerwacja do 23). Skończyło się na Kartarenie, tor wewnętrzny, bo lał deszcz.
2 przejazdy:
Anjas: 24.37 / 24.02 I miejsce
Jakarti 24.44 / 24.09 II miejsce
Michool 24.93 / 24.16 III miejsce
M 25.07 / 24.61 IV miejsce
Mikan 24.91 / 24.74 V miejsce
W sumie całkiem fajnie, ale nie ma takiej zabawy jak przy otwartym torze.
P.S. Jaka to straszny rozbójnik na torze, rozpycha się przekropnie Jakarti - Wto 31 Sie, 2010 michool pomimo tego, ze go chlopaki chcieli zgubic na Pulawskiej nie dal sie i przeczuwajac sytuacje od razu pojechal do Sandomierza M - Wto 31 Sie, 2010 Fajne bylo, teraz już wiem że można regulować fotel i ze w sandomierzu są bardzo fajne karty, dzięki chłopaki było zacnie.michool_vt - Wto 31 Sie, 2010
Jakarti napisał/a:
michool pomimo tego, ze go chlopaki chcieli zgubic na Pulawskiej nie dal sie i przeczuwajac sytuacje od razu pojechal do Sandomierza
mikan umie gubić ogon sandomierz mi sie dobrze kojarzy to jechalem
dobrze bylo, dziex, czekam na poprawe pogody anjas - Śro 01 Wrz, 2010 wrzucam klasyfikację po 4 eliminacjach (bo pewnie nie wszyscy zaglądają do tematu z klasyfikacją)
regularność i systematyczność is the key Jakarti - Śro 01 Wrz, 2010 jeszcze Cie dogonie
(na torze oczywiscie)Anonymous - Śro 01 Wrz, 2010 chyba nic ani nikt nie dogoni andrzeja w tym sezonie !!anjas - Śro 01 Wrz, 2010
Marcel napisał/a:
chyba nic ani nikt nie dogoni andrzeja w tym sezonie !!
no bez przesady, zgodnie z zasadami z pierwszego posta jeszcze 6 kwalifikacji przed nami. Wszystko może się jeszcze zmienić, choć będę walczył .