To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2011

jarek-malopolska - Czw 10 Lut, 2011

http://rajdy.autoklub.pl/...k-w-evo-x,34378
w sumie info z RSMP a nie RPP ale nie widze tematu gdzie mozna by to wrzucic ;)

Bad-i - Pią 11 Lut, 2011

bieda ze chooy

http://www.rajdlotos.pl/d...gloszen_rpp.pdf

:(

Przem_106 - Pią 11 Lut, 2011

Nie jest najgorzej:-/ Na Cieszynce tez nie bylo za wiele. W Top 3 widze Nowocienia, Grzywne, Malinskiego. Dalej jak sie nic po drodze nie stanie, to Raczkowski, Zarna, Opalka, Bigus, Kalinowski. Napewno wielu zrobi zyciowki. Stawiam, ze mete osiagnie 13-16 zalog. W MP jest dosc bogato i powinno byc ciekawie.
Bad-i - Pią 11 Lut, 2011

Przem_106 napisał/a:
Nie jest najgorzej:-/ Na Cieszynce tez nie bylo za wiele. W Top 3 widze Nowocienia, Grzywne, Malinskiego. Dalej jak sie nic po drodze nie stanie, to Raczkowski, Zarna, Opalka, Bigus, Kalinowski. Napewno wielu zrobi zyciowki. Stawiam, ze mete osiagnie 13-16 zalog. W MP jest dosc bogato i powinno byc ciekawie.

Ale na Cieszynce przynajmniej jechala pierwsza czworka - jak tak patrze na liste to wydaje mi sie ze wiekszosc wolala oszczedzic samochod.......... (tylko Ogryzek leci nowym C2)

106 - Pią 11 Lut, 2011

Przem_106 napisał/a:
Nie jest najgorzej:-/ Na Cieszynce tez nie bylo za wiele. W Top 3 widze Nowocienia, Grzywne, Malinskiego. Dalej jak sie nic po drodze nie stanie, to Raczkowski, Zarna, Opalka, Bigus, Kalinowski.

dobrym fighterem jest wiselka.. i jak nie strzeli bedzie na pewno wysoko.
wg mnie spokojnie ma szanse na top 5.

Jaco - Pią 11 Lut, 2011

106 napisał/a:

dobrym fighterem jest wiselka.. i jak nie strzeli bedzie na pewno wysoko.
wg mnie spokojnie ma szanse na top 5.

hehe każdy z kim rozmawiałem mówi to samo o Wisełce... Jak dojedzie będzie wysoko, jak dojedzie :)

Jedzie Astrą, którą jechał Wiesiek Bąk Cieszynkę więc jest czym jechać ;)

qbica - Pią 11 Lut, 2011

fajnie ze się mu udało zebrać budżet, trzymam kciuki :jupi:
jarek-malopolska - Pią 11 Lut, 2011

czy to TEN Wisełka od takiej srogo zrolowanej ciemnej astry :> ??
Jaco - Pią 11 Lut, 2011

Tak:

http://www.youtube.com/re...2ka+tyski+&aq=f

;D

Mick - Pią 11 Lut, 2011

Jedzie też Waldemr Janecki w nowej klasie E30 :)
Jego pod uwagę nie bierzecie? :)

Przem_106 - Pią 11 Lut, 2011

Ja przedstawiłem swoje typy :] Janecki jezdzi widowiskowo i szybko, ale na szutrze raczej będzie debiutował. Wisełka tez chyba nie jezdził szutrow. Choc jak napisałek napewno kilka osob zrobi zyciowy wynik. Lotos jest trudny szczegolnie dla debiutantow i przy takiej pogodzie.
Mick - mysle ze przy takiej obsadzie i Naszym doswiadczeniu atakowylibysmy TOP 5 ;D ;D ;D

Mick - Pią 11 Lut, 2011

Przemo - za rok będzie top 3 :) ;D
GeKo - Pią 11 Lut, 2011

ten opałka? bo jak jest rozpędzony to może partii chłopaków wyleczyć.
qbus - Pią 11 Lut, 2011

Janecki po sniegu dobrze jezdzil, tylko tego sniegu malo. Kiedys na Magurskim maluchem zjechal 6 w gen pzm przed wszystkimi a0 i n0 :)
Mick - Pią 11 Lut, 2011

GeKo tak to TEN opałka, ale tym e30 jakoś słabo leczy... prawdopodobnie wersja na ten sezon jest już ciut lepsza ;)

Qbus Waldek dobrym jest kierowcą, stawiam 2 w E30 :)