To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Gorzkie żale

misiek86electro - Pon 14 Lut, 2011

Loko napisał/a:
JA też dziś a właściwie wczoraj coś dostałem, a dokładniej to dostałem w japę :/

maść arnikową proponuje :)

Niemy - Pon 14 Lut, 2011

Jakarti napisał/a:
Loko napisał/a:
JA też dziś a właściwie wczoraj coś dostałem, a dokładniej to dostałem w japę :/

Ty to chyba nie lubisz jak nie dostaniesz :D

pewnie znowu chodził najebany i klepał wszystkie laski po tyłkach jak w Pomarańczy :D

Loko - Pon 14 Lut, 2011

Z opowieści i niewielkich przebłysków to historia wygląda tak przejeżdżała jakasś bmk'a, coś tam przysapaliśmy no i wysiadło dwóch kolesi i nam wyjaśnili że nie mamy racji :rotfl: a my myśleliśmy ze będą z nami rozmawiali :rotfl:
Janusz - Pon 14 Lut, 2011

Loko napisał/a:
Z opowieści i niewielkich przebłysków to historia wygląda tak przejeżdżała jakasś bmk'a, coś tam przysapaliśmy no i wysiadło dwóch kolesi i nam wyjaśnili że nie mamy racji :rotfl: a my myśleliśmy ze będą z nami rozmawiali :rotfl:

lol.. a was ilu było?? i dlaczego zaczynaliście to postronnych ludzi w bmw ?? ;P

Gaydek - Pon 14 Lut, 2011

Nie wolno zadzierać z BMW! :lol2:
Jakarti - Pon 14 Lut, 2011

Loko napisał/a:

ja jebe , loko... lol :D

was79 - Pią 18 Lut, 2011

kurde, niby Polska biedny kraj, a w Gołębiewskim w Wisle ani jednego wolnego pokoju :/
michool_vt - Pią 18 Lut, 2011

was79 napisał/a:
kurde, niby Polska biedny kraj, a w Gołębiewskim w Wisle ani jednego wolnego pokoju :/
warszafa sie bawi w wisle :)

ps, zeby nie bylo ze robie OT, : karwa dlaczego nikt mnie nie uswiadomil, ze budownictwo to taka pojebana branza...??!!? kurwa wypisuje sie!

mi - Pią 18 Lut, 2011

eeee, a co Ty w budownictwie robisz?
michool_vt - Pią 18 Lut, 2011

strzedaje na kasie w castoramie
martin.h - Pią 18 Lut, 2011

Wczorak wkur.wiłem się ostro na panów policjantów.
Jadę sobie spokojnie dwupasmówką koło Wesołego Miasteczka w Katowicach, tuż przed skrzyżowaniem włącza się do ruchu policyjna Kia. Jako, że różnica prędkości była duża (ok. 80 vs. 20 km/h, żeby nie było :] ), szybko zniknęła w lusterku, skrzyzowanie przejechałem na pomarańczowym, tzn. byłem na tówni z sygnalizatorem jak się zapaliło. Przejechałem ok. 200 m i zmieniłem pas na lewy, aby wyprzedzić kilka aut. Nagle w lusterku dostrzegłem hamującą Kię (na moje oko mieli ok. 100-120 km/h), jako że jestem miły zjechałem na prawo, po czym panowie policjanci zrównali się ze mną i zaczęli wymachiwać w moim kierunku ?? Aż mi cisnienie skoczył bo niedość, że przejechali na czerwonym to jeszcze jechali szybciej niż dopuszczają to przepisy. Już miałem ochotę sobie z nimi porozmawiać, ale szczerze powiedziawszy dałem sobie spokój, bo haka na mnie napewno by znaleźli. Jedyne co to źle zrobiłem, że nie spisałem nr. rejestracyjnego i nie zgłosiłem skargi xD

Jacek - Pią 18 Lut, 2011

:rotfl:
Bart - Pią 18 Lut, 2011

martin, patrz w lusterka xD
martin.h - Pią 18 Lut, 2011

Bart napisał/a:
martin, patrz w lusterka xD

Jak dobrze wiesz w tym miejscu jest lekki łuk, pozatym przejeżdżając jako ostatni na światłach nie spodziewałem się nikogo za mną, po zatym różnica między mną, a panami policjantami była dość duża bo ok. 40-50 km/h xD

Bart - Pią 18 Lut, 2011

martin, naprawdę patrz w lusterka, nie tłumacz się xD