U nas zasada jest prosta - female out, male ponizej 180cm wzrostu out
shemale welcome
Chicks with dicks - Love it
p.s. Marcel - wrzuc cala dyskusje do ogłoszenia. Na bank pojdzie na kup teraz
niech podlinkuje ogłoszenie tu do forum
więcej info o mieszkaniu tu ---> <---Bonczek - Pią 21 Sty, 2011 O sąsiadach PiTT - Pią 21 Sty, 2011 Marcel zapomniał napisać najistotniejszej informacji
będąc nayebany, udało mi się z bara przestawić nieco ścianę działową Bad-i - Pią 21 Sty, 2011 i koniecznie dodajcie Majka filmik z łazienki
O koorwa sam sie oplułempP - Pią 21 Sty, 2011
Bad-i napisał/a:
ale można tez byc CEO Google Polska - mam nadzieje ze widzisz roznice
łapię! bizon - Pią 21 Sty, 2011
Bad-i napisał/a:
Dla mnie w chwili obecnej nie ma lepszej opcji od assesmentu - obserwowałem ostatnio 3 takie procesy i byłem w szoku jak szybko można odrzucic osoby, które uważałem za idealnych kandydatów
moglbys cos wiecej o tym napisac ? w sensie objasnienia procesu ?Yarko - Pią 21 Sty, 2011
bizon napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Dla mnie w chwili obecnej nie ma lepszej opcji od assesmentu - obserwowałem ostatnio 3 takie procesy i byłem w szoku jak szybko można odrzucic osoby, które uważałem za idealnych kandydatów
moglbys cos wiecej o tym napisac ? w sensie objasnienia procesu ?
Aby Assessment zdał egzamin i spełnił powierzone w nim oczekiwania, powinien być rezultatem wnikliwych analiz zachowania pracowników w firmie, analiz potrzeb firmy oraz jej przyszłych celów.
to juz widze, ze nie do wdrozenia u mnie w firmie martin.h - Pią 21 Sty, 2011 Nie czytałem w całości ostatnich stron, ale jeśli większość z Was ma takie podejście jak Marcel to nie dziwię się, że macie problemy z przyjezdnymi. Osobiście przypomina mi to pewien rodzaj rasizmu GeKo - Pią 21 Sty, 2011
Bad-i napisał/a:
GeKo napisał/a:
Bad-i napisał/a:
sorry za okreslenie ale tutaj cytuje wypowiedz jednego z prezesow)
A więc to wszystko wina Prezesów. Wprowadźmy putiowki jak w CCCP. I myto na rogatkach Warszawy
Akurat z tym też sie nie zgodze. Kazdy prezes (albo przynajmniej ich wiekszosc w pierwszej kolejnosci dba o dobro i wynik firmy) jezeli ma zatrudnic kogos i na tym zaoszczedzic to wlasnie to zrobi. I tutaj uwazam ze nie jest to wina prezesa tylko potencjalnych pracownikow, ktorzy zanizaja rynkowa wartosci swoich umiejetnosci.
Pamiętam, rozmawialiśmy kiedyś na ten temat, moja wypowiedz miala byc humorystyczna, ale widzisz jeden mój kolega się cenił to z 3 rozmów odszedł z niczym. w 4 zjechał z wymaganiami o 30% i pracę dostał. Zawsze sie znajdzie ktoś kto zechce pracować za niższą stawkę. Jak nie Polak to obywatel innego kraju.ŁukaszS3 - Pią 21 Sty, 2011 A ja napiszę tak... Jestem z gór... Może, góral może wieśniak jak tam chcecie? A gdzie co chwilę wszyscy z wielkich miast spie.rdala na ferie czy urlopy? Do nas!!
Mnie tylko w zimie wkurza jak większość z wielkich miast jeździ u nas po śniegu. DRAMAT KARWA!
A mi jakoś na urlop nie spieszno do dużych miast... Często bywam w Bielsku który dużym miastem nie jest ale małym też nie i obserwuję jak to życie ucieka w takich miastach...
Ach Kocham moją okolice Anonymous - Pią 21 Sty, 2011 kurde panowie kazdy ma swoje miejsce wy mieszkacie u siebie zyjecie swoim tempem i nie mówimy tu o Was wiec po cholere obieracie to osobowo, nie siedzicie na kasie w sklepie czy nie pracujecie w biurze w Warszawie ... na chu.j bijecie pianę, są ludzie i ludzie tak więc jak Bonczek napisał nie ma co wrzucać ludzi do jednego wora, 17 stron o gównie - weźcie sie do pracy a nie napierdalacie na forum Anonymous - Pią 21 Sty, 2011
Stf napisał/a:
no dobra Panowie. to może wieczorkiem GT5 online ?
w najbliższym tyg kupuje jednak PS3, bo X stoi i się kurzy Anonymous - Pią 21 Sty, 2011
Bad-i napisał/a:
i koniecznie dodajcie Majka filmik z łazienki
O koorwa sam sie oplułem
poszło by za 700 wtedy
a w sumie mogłem napisać, ze sąsiedzi są zajebiście, przez 2 lata żadnej skargi, ani razu policji po grubych impreza 4 razy w tygodniu Anonymous - Pią 21 Sty, 2011
ŁukaszS3 napisał/a:
wielkich miast spie.rdala na ferie czy urlopy? Do nas!!
Chyba Cie Łukaszku gnie To do nas wszyscy przyjeżdżają u was to nie ma co robić nawet góry niezbyt duże