martin.h - Śro 18 Lip, 2012 Od piątku w kinach, tematyka kontrowersyjna...
Bart - Czw 19 Lip, 2012 w 0:42 - Lublin z plandeką!Wrobel - Pon 20 Sie, 2012 Bonczek - Pon 20 Sie, 2012 O kierwa Janusz - Pon 20 Sie, 2012 ale moc, lol bizon - Pon 20 Sie, 2012 Bart - Pon 20 Sie, 2012 martin.h - Sob 25 Sie, 2012 Wzięło mnie dzisiaj na wspomnienia, i Koterski powinien jak najszybciej zrobić jakiś film o alkoholiźmie/seksie itp. To mu wychodziło najlepiej
martin.h - Wto 11 Wrz, 2012 Wczoraj na TVP2 puścili bardzo dobry film. Polecam
PiTT - Nie 16 Wrz, 2012 znacie moje podejście do krajowych produkcji, ale sam jestem w szoku...
obejrzałem właśnie długo odkładany "Listy do M"
mega lajtowe, fajne kino
nie podejrzewałem że napiszę coś takiego o polskiej komedii romantycznej, ale serio polecam jak ktoś chce się odmóżdżyć wieczoremJakarti - Nie 16 Wrz, 2012 blaszany bębenek.
tylko i wyłącznie.
do dzisiaj jestem w szoku zajeb iste kino.zefir - Pon 17 Wrz, 2012
PiTT napisał/a:
znacie moje podejście do krajowych produkcji, ale sam jestem w szoku...
obejrzałem właśnie długo odkładany "Listy do M"
mega lajtowe, fajne kino
nie podejrzewałem że napiszę coś takiego o polskiej komedii romantycznej, ale serio polecam jak ktoś chce się odmóżdżyć wieczorem
+1 sam bylem w szoku ze taki spoko POLSKI film M - Pon 17 Wrz, 2012 Ja wczoraj obejrzałem niezniszczalnych dwa...
boższzzz co za sieczkaPiTT - Pon 17 Wrz, 2012 to czemu mi nie powiedziałeś?
ja odkładałem ten film ponad pół roku od momentu ściągnięcia
co tam jeszcze jest wartego obejrzenia z polskich filmów?
mam jeszcze różę, wymyk, och karol 2, w ciemnościbizon - Pon 17 Wrz, 2012 ja wczoraj obejrzalem ostatniego batmana, dla mnie mega.