To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Mam pare wolnych miejsc na lotnisko na 24.09 (sobota)

Jakarti - Sob 24 Wrz, 2011

Kenet 2:28
Pum 2:30 albo 2:31
Jaka 2:34,6
Emeryt z Bonczkiem 2:35,2
Bonczek z Emerytem 2:36 - 2:37
Pitt 2:43 chyba
Sebastian ?
Kriss 2:40 chyba

to poprawiam :)

Bonczek - Sob 24 Wrz, 2011

Ja miałem emeryta autem po 2 przejazdach 2:36-37 na stoperze ;) a emeryt w końcu zszedł na 2:35,2 ze stopera :)

Pierwszy raz byłem na Ulezu i ogólnie całkiem pozytywnie :D

anjas - Sob 24 Wrz, 2011

A jak mustangi?

wez.... one ladnie wygladaja na zdjeciach.
nie jadą chyba ze maja 700km i slicki dunlopa :)

a tak serio to nie najlepiej, kierowcy bez doswiadczenia. nie znam dokladnych czasów chociaz pojawilo sie chyba kilka co byly na dobrym poziomie. większość to spoko ziomki takze zlego slowa nie powiem :) chociaz byly tez przypadki jak sie cieli na bocznym pasie na 1/4 i wjechali mi na koniec prostej jak sobie lecialem 150...

jeszcze napisze ze dwa slowka o samochodach:

saxo Pitta
przejechalem sie za kiera i bardzo fajnie to dziala! ladnie trzyma drogę, kiera jak dla mnie troche luzna - przyzwyczajony jestem do clio i bardzo precyzjnie dzialajacej kiery. ciagnie na wysokich obrotach wybornie. jakby poprawic troche dol to chyba mozna miazdzyc cyce.

Focus Krissa
bajka :D mega mi sie podoba ten kolor i szmoc. auto jedzie jak po sznurku, trzeba tylko dodpowiednio dozowac gaz. czuc, ze przyspiesza w zakrecie, na prostej i na wsteku. fajnie tez hamuje. na prawde potezna maszyna i warto cwiczyc kriss! :)

mustang 700km
to ine auto. to odrzutowiec. podobno ma ok 4s do setki jak w tym siedzialem i patrzylem przed siebie to dluuuuuuuuuuuuuuuugo widzialem maske a pozniej dopiero tor. kazdy zakret zaczyna sie jakies 3m przed toba.. w przejezdzie ze mna akurat kierowca na dohamowaniu zdarl slicka do drutow.

roj - Sob 24 Wrz, 2011

Jakarti napisał/a:
chociaz byly tez przypadki jak sie cieli na bocznym pasie na 1/4 i wjechali mi na koniec prostej jak sobie lecialem 150...

:wall:

BonczerytRs2, na jakiej oponie w końcu jechaliście?

roj napisał/a:
BonczerytRs2, na jakiej oponie w końcu jechaliście?

heheh
na kazdej :D

pum - Sob 24 Wrz, 2011

Tak jak Rasta napisał skończyłem ferodo ds... wracałem na okładzinach (szuru szuru szuru szuru). Patrząc po wpisach przeżyły 2 miesiące (21-07-11 <- pisze że hebel założyłem).
Ogólnie wytrzymały 2 x lap race (2x real race), kielce, radom, no i ten ostatni ułęż... ogólnie to radom prawdopodobnie je zabił (prawy klocek klękł). Jak zwykle nie hamuje lewą nogą to radom cały czas na lewej był jechany.

DS2,5k albo jakieś CL wytrzymają dłużej? kosztują w cholerę, ale jak mam co 2 miechy wymieniać klocki to tak średnio.

Co do czasów... Zakładam januszowe federale - 1 kółko po zapoznaniu 2.32! Potem jeszcze raz to samo. A potem wyszły sznurki i z jakimś tam przestrzeleniem szykany (na którym nie zyskałem), jadąc od podsterowności do nadsterowności zrobiłem 2.31.5 (czy coś).
Zmieniam kółka na re050 i bardziej bądź mniej bokiem (Kenet potwierdzi ^^ ) 2.33-2.34. Potem biorę lap timera (wywalam zbędny bagaż - pasażera) i robię 2 kółka - 2.32 i 2.30.3 (albo 4)! :jupi:

No i na koniec kółko z balastem gdzie po 1/4 trasy na dohamowaniu hebel się skończył, drążek kierowniczy się lekko podgiął zrobiłem 2.32.x. :rotfl:

Niestety nie ogarnę fury na lap race bo nie mam kiedy :wall:

Ogólnie R1R ale na chwilę wjechała jakaś Fulda - tak samo szybko jak wjechała to wyjechała :]
Miniac - Sob 24 Wrz, 2011

CL RC6 się w ogóle nie kończy - zmieniasz tarcze :]

A jak się jechało na 'jeszcze niezłych' sliczkach? ;D

pum - Sob 24 Wrz, 2011

one były odłożone na lap race :wall:

(będą na abcup)

M - Sob 24 Wrz, 2011

Moj czas pittolotem 2:46:22 :d Dzieki za mozliwosc pojezdzenia saxem Pitt. Bardzo fajnie toto jezdzi i sie napedza. Slick koniecznie. Dzieki Jaka za transport i wszystkim za towarzystwo. Bylo w cipke - mam motywacje zeby robic dalej honde.
pum - Sob 24 Wrz, 2011

M napisał/a:
Bylo w cipke - mam motywacje zeby robic dalej honde.

ja naklejki nie dostałem więc straciłem motywacje :rotfl:

Kenet - Sob 24 Wrz, 2011

Było grubo, ja najlepiej z instruktorem pojechałem 2:30.7, a sam z laptimerem 2.28.4. Nie szło później poprawić bo znów zaczęły wychodzić sznurki :/

Ale ogólnie impreza bardzo fajna, mustangi spoko, ale nie oszukujmy się te auta czują się lepiej na cruisingu, chociaż kilka jeździło całkiem chyżo.

Wieczorem Dudek wrzuci fotki i filmy. Pozdr

KrisS - Sob 24 Wrz, 2011

Zrobiłem 2:37 :-) ...w końcu.

Faktycznie muszę po prostu jeździć, jeździć, jeździć.....

Dzięki chłopaki za rady ...

Muszę kupić nowe oponki o_O bo po oględzinach okazało się że sznurki z nich wychodzą

KrisS, dobra koszulka :faja: