Quaife'a do upalania to 'shitex'. Montujesz i nic nie czujesz, albo domyślasz się że chyba lepiej Ci się teraz skręca w lewo.
Tez tak uważam, coś tam daje ale ile diabli wie Marek23 - Wto 04 Paź, 2011 Czyli na Cieszynke na mokrym lub sniegu mam "odpiac" staby z przodu?GeKo - Wto 04 Paź, 2011 IMO, wypadałoby to przytestować po mokrym jak się auto zachowuje. Ty masz seryjne stabilizatory zawias też dosyć miękki.cebeer - Wto 04 Paź, 2011 Miniac chylę czoła przed Twoją wiedzą bo ja mam tylko własne odczucia, poparte nie dużą ilością treningów na śniegu, ale powiem ci tak .. .rajdówka z płytkową po śniegu trudna do ogarnięcia ale po ogarnięciu (przynajmniej jakimś tam) super rzecz i czasy lepsze od osiek podobnych mocowo i na tej samej oponie. Cywilnie jeżdżę samochodem z a'la quaifem mocniejszym jak rajdówka i z twardszym zawiasem a po śniegu jechało się jeszcze lepiej jak rajdówką, wniosek jaki mi się nasuwa może ten "shitex" nie taki zły...
co do ścigania na 1/4 to wiadomo że szpera mocniej obciąża silnik i samochód jest wolniejszy, no chyba że chodzi o start i max. przyczepności od razu ale to chyba tak samo jak rajdowo po śniegu ?? w zasadzie to już nie wiem co pisze ... megaskomplikowane to na mój mózg matematyczny a nie fizycznyGeKo - Wto 04 Paź, 2011 Hahhahaha
Marek23 - Wto 04 Paź, 2011 Jaki dolot taki kierowca Anonymous - Wto 04 Paź, 2011 Gruby ?Michał - Wto 04 Paź, 2011 dolot parówa
nie mam zamiaru obrazić tutaj nikogo, ale hondziarze ( eM ) tak nazywają te doloty.
Dobra, ja tam sie nie znam na tym kompletnie, ale Miniac, mega sie czyta te twoje mądrości. Keep it up the good work !!GeKo - Wto 04 Paź, 2011 Czesio, chodzilo o to że ten dolot to tak z 5KM zabiera jak nic, nie wspominając o tym że auto nie ma dołu. ale 2brally SzpeceJaco - Wto 04 Paź, 2011
GeKo napisał/a:
ale 2brally Szpece
nie da się ukryć, że ekipa w tym zespole pozostawia wiele do życzenia, ale podobno ma się to zmienić..GeKo - Wto 04 Paź, 2011 Teraz chyba jednak juz nie ma paru osób które kiedyś tam pracowały, a odkąd pamiętam to cliowki jeździły z filtrami niemal na przepustnicy.
BTW Jaco jak po Francyji ?Jaco - Wto 04 Paź, 2011 a dobrze jak zgromadzę zdjęcia to coś nabazgrolę i zrobię małą foto relację bo jest na co popatrzeć, mieliśmy 86 metrów serwisu i 16 samochodów ustawionych co do centymetra
troszkę nam fury pogruzowali więc przed GB mamy trochę roboty...M - Śro 05 Paź, 2011 Kiedyś awaryjnie musiałem założyć filtr na samą przepustnicę - i efekt był taki że dół był jak w TDI a góry nie było. Why?zefir - Śro 05 Paź, 2011 kurde dziwne bo zawsze bylo tak w hondach ze krotki dolot mocna gora i dlugi dolot lepszy dol M - Śro 05 Paź, 2011 No właśnie. Ale tak jak mówię dół był taki 1.8 - 2.0.