Michał napisał/a:
film zdecydowanie najlepszy , i niestety - lepszy od waszego
nigga please
widziałeś pozostałe wyróżnione filmy... wtf
dostaliście chociaż wyróżnienie za czystą podłogę w garażu?
Jacek napisał/a:
ciekawe gdyby w w Jakartowozie jechała jakaś atrakcyjna blond dziewczyna?
z dużym cyckiem... Jakarti - Śro 26 Paź, 2011
Michał napisał/a:
film zdecydowanie najlepszy , i niestety - lepszy od waszego
eeee
no lepszy
bo nasz nie byl robiony pod konkurs tylko wrzucony tam na przypał.Michał - Śro 26 Paź, 2011 zle sie wyraziłem
wasz był super, ale tak jak napisałeś, tamte lepiej do konkursu pasowały
pitt - obejrzałem wcześniej pare i się załamałem. Jedynie ruda i jakartiego były fajneShymek - Śro 26 Paź, 2011 Tylko żę tej Rudej to był filmik stworzony przez profesjonalną agencję reklamową a chyba nie o to tu chodziło nie? Pozatym wydaje mnie się że na płakanie nad rozlanym mlekiem jest już za późno. Wszystkie takie konkursy rządzą się swoimi prawami i tyle - zawsze pierwszeństwo głosu i interpretacji / zmian regulaminu ma Renault Polska
Ja też brałem udział w konkursie organizowanym przez RP i nie byłem zadowolony po ogłoszeniu wyników... Trudno - następnym razem będę czytał uwazniej regulaminy Jakarti - Śro 26 Paź, 2011 heheh, nikt nie bije piany
przynajmniej ja Michał - Śro 26 Paź, 2011
Shymek napisał/a:
Tylko żę tej Rudej to był filmik stworzony przez profesjonalną agencję reklamową a chyba nie o to tu chodziło nie? Pozatym wydaje mnie się że na płakanie nad rozlanym mlekiem jest już za późno. Wszystkie takie konkursy rządzą się swoimi prawami i tyle - zawsze pierwszeństwo głosu i interpretacji / zmian regulaminu ma Renault Polska
Ja też brałem udział w konkursie organizowanym przez RP i nie byłem zadowolony po ogłoszeniu wyników... Trudno - następnym razem będę czytał uwazniej regulaminy
ale co z tego ze przez profesjonalną agencje ...
sorry SIMEK, teraz takie czasy ze kazdy ma dostęp do sprzętu. I nie ma tam NIC nadzywczajnego jesli chodzi o sprawy techniczne. Pomysł i wykonanie było fajne, tyle.
Technicznie film rasputina , fakt troche przyciemny, ale też kopie jajca ( oglądałem to ujęcie na III krzyzy jak podbiega i oddala sie do clio jadącego w uku, MIAZDRZ ! )Rasputin - Śro 26 Paź, 2011 Wygrała zasłużenie,bo film fajnie zrobiony i świetnie wpisywał się w koncepcje konkursu!!
Sam na nią zagłosowałem parę razy Maciusiowy - Śro 26 Paź, 2011
Rasputin napisał/a:
Sam na nią zagłosowałem tysiąc razy
EmerytRs2 - Czw 27 Paź, 2011 z tego samego ip Jakarti - Pią 04 Lis, 2011 hahahahahahahhahaha
czytac
nie wiem jeszcaze co tam jest ale wiedzcie , ze cos sie dzieje
edit:
przeczytane. w sumie potwierdzenie tego, ze z glosami dzialy się dziwne rzeczy.
aczkolwiek tekst o tym, ze wygral ktos z agencji reklamowej (ciiii ) nie ma zadnego znaczenia.
w regulaminie nie ma slowa o tym, ze do filmu nie moga przystapic profesjonalisci